- 25 Ekim 2025
- 1.442
- 938
- 38
- 32
Çok güzel canım maşallah. Ay annesi çok yeniiiKızlar bu arada kan sonucun cıktı 49.3 iki gün önce 26.2 idi artış güzel dimi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım maşallah. Ay annesi çok yeniiiKızlar bu arada kan sonucun cıktı 49.3 iki gün önce 26.2 idi artış güzel dimi sizce
Erkek diyorum madem eğlencesineBize cinsiyet yorumu yapar mısınız annişler eğlencesine ilk çocuğum :)Eki Görüntüle 3682926
Canım battan kaç gün geçti de ultrason bu şekildeBize cinsiyet yorumu yapar mısınız annişler eğlencesine ilk çocuğum :)Eki Görüntüle 3682926
son adet tarihi 15 Ekim 2 senedir deniyordum olmuyordu diye kan testi yapmadım afedersin adet olacam sanıp ped taktım hatta baktım gelen giden yok test yaptım çift çizgi çıktı :)Canım battan kaç gün geçti de ultrason bu şekilde
Alttan mı karından mı
Betan kaçtı çekilirken biliyor musun
Maşallah bu arada
Ben de erkek diyorum![]()
Ha bide karından bu :)Canım battan kaç gün geçti de ultrason bu şekilde
Alttan mı karından mı
Maşallah bu arada
Kalp atışı duyuldu muson adet tarihi 15 Ekim 2 senedir deniyordum olmuyordu diye kan testi yapmadım afedersin adet olacam sanıp ped taktım hatta baktım gelen giden yok test yaptım çift çizgi çıktı :)
Canım battan kaç gün geçti de ultrason bu şekilde
Alttan mı karından mı
Maşallah bu arada
yok ses olarak duymadım ama doktor bak atıyor bişey diye gösterdi bu ultrason da 6+1 şu an 7+4 üzKalp atışı duyuldu mu
Ne zaman ses olarak duyulurmuş sormadın mıyok ses olarak duymadım ama doktor bak atıyor bişey diye gösterdi bu ultrason da 6+1 şu an 7+4 üz
İyi pazarlar asilemİyi pazarlar kizlarrr. Sabah ilk idrar awox yaptim negatif.dpo 10 yada 11 yada 9 emin değilim. Geceleri artan adet olcakmisim gibi ağrılarim oluyo. Diger aylara gore tek fark su zamanlarda adet oncesi beyaz kremsi akıntı olurdu ama iki gündür yumurtlama akıntısı gibi uzayan seffaf akıntı var. Ovu. Yaptim pik değil. Gebeligini ogrenenler bu sekilde akıntıniz olmusmuydu ??
Bide grip oldum üstüne bogaz agrisi burun tıkanıklığı ilacda alamiyorum ya varsa bisey diye![]()
İlaç alma yine sen. Belli olmaz bu işler. İnşallah vardır ve sağlıkla tutunurİyi pazarlar kizlarrr. Sabah ilk idrar awox yaptim negatif.dpo 10 yada 11 yada 9 emin değilim. Geceleri artan adet olcakmisim gibi ağrılarim oluyo. Diger aylara gore tek fark su zamanlarda adet oncesi beyaz kremsi akıntı olurdu ama iki gündür yumurtlama akıntısı gibi uzayan seffaf akıntı var. Ovu. Yaptim pik değil. Gebeligini ogrenenler bu sekilde akıntıniz olmusmuydu ??
Bide grip oldum üstüne bogaz agrisi burun tıkanıklığı ilacda alamiyorum ya varsa bisey diye![]()
İnsallah canim almıyorum dayaniyorumm. Enfeksiyon degil yanma kaşınma koku yok rengide bildigin seffaf yumurta aki gibi. İlk kez adet oncesi oluyor bu sekilde. İnsallah tutunuyordurİlaç alma yine sen. Belli olmaz bu işler. İnşallah vardır ve sağlıkla tutunur
Farklı hissettiren şeyler genelde belirti oluyor. Benim de farklı kasık ağrılarım olmuştu. Regl belirtileri çok erken başlamıştı falan. Başka farklı hissettiren bi şey var mıİnsallah canim almıyorum dayaniyorumm. Enfeksiyon degil yanma kaşınma koku yok rengide bildigin seffaf yumurta aki gibi. İlk kez adet oncesi oluyor bu sekilde. İnsallah tutunuyordur![]()
7 den sonra duyuluyormuş :)Ne zaman ses olarak duyulurmuş sormadın mı
Baska var benimde erken basladi regl belirtisi mesela suan baslamasi lazimdi gogus agrilarim ama adetten 10 gun once basladi suan azaldi hala var sızıntı seklinde ama 10 gun oncesi kadar degil. Normalde gogus agrim baslar iki gun sonra adet olurum. Adet sökülünce kesilir gogus ağrısı. Bu ay oyle olmadi. Umarim psikolojik olarak kendim yaratmiyorumdur bunlari.Farklı hissettiren şeyler genelde belirti oluyor. Benim de farklı kasık ağrılarım olmuştu. Regl belirtileri çok erken başlamıştı falan. Başka farklı hissettiren bi şey var mı
Anaammn şimdilerde yani, randevun ne zamaan7 den sonra duyuluyormuş :)
Mentalin bozuldu mu? Kendin yaratmıyorsundur insan kendini bilirBaska var benimde erken basladi regl belirtisi mesela suan baslamasi lazimdi gogus agrilarim ama adetten 10 gun once basladi suan azaldi hala var sızıntı seklinde ama 10 gun oncesi kadar degil. Normalde gogus agrim baslar iki gun sonra adet olurum. Adet sökülünce kesilir gogus ağrısı. Bu ay oyle olmadi. Umarim psikolojik olarak kendim yaratmiyorumdur bunlari.![]()
Yok oyle birsey hissetmiyorum ama burda okuyoruz ya hep psikolojik agri oluyo felan diye. Onlardan etkilendim sanırım. Ama fiziksel olarak baya hissettim yani o ağrıyı.Mentalin bozuldu mu? Kendin yaratmıyorsundur insan kendini bilir
Evet ya fena geçer inşallah yakında 9+0 olduk bugün 13 ten sonra geçer heraldeBulantılar fena mı? Anneyle aynı yerde oturmak şansbenim de alt katta annem. Aynı apartmandayızz
bulantıların de geçer umarım.