• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,7%
  • Kasım

OY: 28 58,3%
  • Aralık

OY: 12 25,0%

• Ankete Katılan
    48
Kızlar doğum günüm 17 Kasım ve haberi de Kasım’da aldım heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider ❤️ Beta vermedim. Bat 4 aralık, geçtikten sonra vermek istiyorum. Sağlık sıhhatle inşallah. Bu süreçte neler yaptınız? Hangi beta değerleri ile öğrendiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼
Eşimle aynı gün doğmuşsun canım bende süpriz yapacaktım dayanamadım 5 kasımda öğrendik bebişi sağlıkla gelsinler yerimi alayım burda 🥰

Kızlaaar ben syf 107 de kalmışım okuycam hepsini tek tek ama bi sorum olucak size özellikle sana selogi selogi . Az önce aniden sağ bacağıma kramp girdi hiç hayatımda böyle bir acı hissetmemiştim neden olabilir yaşayan var mı aranızda?
Evet yavrum yerleşme sızılarını çok yaşadığım için bana sorman normal :D benim anladığım ve araştırmalarıma göre bebek büyümeye çalışınca rahim kendini büyütüyor ve ordaki kas grubunu tetikliyor. Birden batmalar, çekilmeler, sızılar oluyor. Bazen eğilemiyorum, bazen sağa sola dönemiyorum. Bazen de hiçbi şey yok rahatça geziniyorum :D Normal diye düşünüyorum senin için de. Kontrolün var mı yakında

Eşimle aynı gün doğmuşsun canım bende süpriz yapacaktım dayanamadım 5 kasımda öğrendik bebişi sağlıkla gelsinler yerimi alayım burda 🥰
Burçdaşıma güzel sürprizz olmuş o zaman :D benim eşimin taaa ocakta. Hayatta bekleyemezdim :D sen kan falan vermişsindir, kontrol oldun mu?

Kızlar selam şimdi test sonucum çıktı farklı hastanelerde öncelikle onu söyleyeyim
7 aralık 15:30 -> beta 32.01
9 aralık 14:10 -> beta 55.88
Sanki az artmış gibi ne dersiniz

Aynen benim şimdi sola geçti hafif ağrı doluluk hissi anlamlandiramadim🤔 canım kanı dün verdim sonucu bugün öğrendim. Aile hekimine takip olayını sordum sana gerek yok değerin iyi dedi biz çok düşük değerleri takip ediyoruz dedi haftaya bakarız gibi bişey dedi ama kanama lekelenme yoksa sürekli kan vermeye gerek yokmuş öyle söyledi. Sabah diğer çıkmayan bazı sonuçlar için gidicem kani tekrar bı sorcam bakalım napsam sence
Hekimin dediği daha doğrudur tabi ki. 2 katı civarına çıkması gerekiyormuş 2 günde. Biz o yüzden 2-3 kez baktık randevu tarihimiz yakın olmadığı için :D düzensiz artışlar dış, boş gibi durumlarda erken farketmeye vesile oluyormuş. Senin kararın yani tamamen

Kızlar selam şimdi test sonucum çıktı farklı hastanelerde öncelikle onu söyleyeyim
Güzel artmış canım. Farklı lab farkı oluyor. Yine de güzel. %60 ve üzeri artış sağlıklı deniyor

Hekimin dediği daha doğrudur tabi ki. 2 katı civarına çıkması gerekiyormuş 2 günde. Biz o yüzden 2-3 kez baktık randevu tarihimiz yakın olmadığı için :D düzensiz artışlar dış, boş gibi durumlarda erken farketmeye vesile oluyormuş. Senin kararın yani tamamen
Haklısın canım benim doktor uğraşmak istemedi belki de bilmiyorum ama kesinlikle sabah bir daha konuşacağım bu konuyu.

Bence gayet iyi canım hem farklı lab da vermişsin onunda farkı olur hemde 2 kat artmak zorunda değil ℅60 üzeri yeterli

Bence gayet iyi canım hem farklı lab da vermişsin onunda farkı olur hemde 2 kat artmak zorunda değil ℅60 üzeri yeterli
Canım birşey sorucam sana zerdaçal bizim için zararlı mı? Chatgbt sordum fazlası zararlı diyor yemeğe eklemiştim biraz yedim ama korktum ya hiç aklımada gelmedi zararlı olabileceği. Birşey olmaz demi ya aşırı tedirgin oldum bir korku kapladı

Canım birşey sorucam sana zerdaçal bizim için zararlı mı? Chatgbt sordum fazlası zararlı diyor yemeğe eklemiştim biraz yedim ama korktum ya hiç aklımada gelmedi zararlı olabileceği. Birşey olmaz demi ya aşırı tedirgin oldum bir korku kapladı
Birşey olmaz canım az birşeyden ben geçen ay diyetisyene gittim oda bana söylemişti baharat fazla tüketme hem bulantı yanma yapar annemde zencefil zerdeçal tüketiyor bana sen tüketme demişti zaten sevmedim için hiç yemedim hayatımda ama az bir şeyin zararı olacagını düşünmüyorum eskiler ne yapıyordu sanki onların bırsey bildiğimi vardı herşeyi yemiş icmişler okadar takılma canım Allahım izniyle hiç bisi olmaz 😘

Birşey olmaz canım az birşeyden ben geçen ay diyetisyene gittim oda bana söylemişti baharat fazla tüketme hem bulantı yanma yapar annemde zencefil zerdeçal tüketiyor bana sen tüketme demişti zaten sevmedim için hiç yemedim hayatımda ama az bir şeyin zararı olacagını düşünmüyorum eskiler ne yapıyordu sanki onların bırsey bildiğimi vardı herşeyi yemiş icmişler okadar takılma canım Allahım izniyle hiç bisi olmaz 😘
İnşallah birşey olmaz ya bu kadar korkmadım hiç öğrendiğimden beri bu gece uyku yok bana

Amin 🤲 yok ya olmaz bukadar takma bebişin psikolojisi ni bozucan daha karnında kendinle beraber dur kız🤭
Ben özellikle 2 haftaya yakındır baya rahatım keseyi gördükten beri özellikle ilkini kaybettim ya bunuda kaybetmek istemiyorum hele ki bu benim dikkatsizliğimden olursa kendimi affetmem. Allah’ım ne olur birşey olmasın. Aptal kafam ya yedikten sonra baktım zararlı mı diye nasıl boşluğuma geldi böyle yemeği falan döktüm

Ben özellikle 2 haftaya yakındır baya rahatım keseyi gördükten beri özellikle ilkini kaybettim ya bunuda kaybetmek istemiyorum hele ki bu benim dikkatsizliğimden olursa kendimi affetmem. Allah’ım ne olur birşey olmasın. Aptal kafam ya yedikten sonra baktım zararlı mı diye nasıl boşluğuma geldi böyle yemeği falan döktüm
Zerdeçal mı zararlı ben de 5 gün önce falan yapmıştım mercimeğe koymuştum

Zerdeçal mı zararlı ben de 5 gün önce falan yapmıştım mercimeğe koymuştum
Bende ekledim işte zararlıymış google falan fazlası zararlı diyor bir çay kaşığı kadar koydum ortalama ama bir korku bir telaş kapladı beni birşey olmaz inşallah

Canım bukadar küçük şeyden birşey olacağını asla düşünmüyorum o yemeğe koyduğun 1 çay kasıgı olsa senin tabagına geleceği neki ciddi bişi olsa derdim doktora git riskli olabilir falan ama bu basit birşey hiç birşey yapmaz bak koltuk çekme uzanma bilmem ne diyorlar bişi olacaksa oluyor ben her işimi yapıyorum bu günde detaylı temizlik yaptım dip köşe banyo tuvalet dahil uzandımda ittim çektim yollukları bile silkeledim her hafta da yapıyorum bunu korkma korktuğun basına gelir derler içini ferah tut bıraz rahat ol canım benim ❤

Kızlaaar ben syf 107 de kalmışım okuycam hepsini tek tek ama bi sorum olucak size özellikle sana selogi selogi . Az önce aniden sağ bacağıma kramp girdi hiç hayatımda böyle bir acı hissetmemiştim neden olabilir yaşayan var mı aranızda?

Kramp için magnezyum veriyorlar canım
Doktoruna kramp girdiğini söyle, sana da başlatır belki
Yalnız magnezyum ilaçları mideyi kötü yapıyormuş
Bana doktorum Magnesium Diasporal Granül Direkt önerdi, kramp hissedersen başla dedi
Paketi direkt ağıza döküyormuşsun
Ağızda birkaç saniye içinde eriyormuş
Kendisi de bunu kullanıyormuş
Magnezyum takviyeleri mideyi kötü yapıyor ama bunu kendim de kullanıyorum mideyi etkilemiyor dedi aklında bulunsun

Canım bukadar küçük şeyden birşey olacağını asla düşünmüyorum o yemeğe koyduğun 1 çay kasıgı olsa senin tabagına geleceği neki ciddi bişi olsa derdim doktora git riskli olabilir falan ama bu basit birşey hiç birşey yapmaz bak koltuk çekme uzanma bilmem ne diyorlar bişi olacaksa oluyor ben her işimi yapıyorum bu günde detaylı temizlik yaptım dip köşe banyo tuvalet dahil uzandımda ittim çektim yollukları bile silkeledim her hafta da yapıyorum bunu korkma korktuğun basına gelir derler içini ferah tut bıraz rahat ol canım benim ❤
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın Allah senden razı olsun🩵🙏🏻

Back
X