• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Herkese merhaba benim transfer olurmu bilmiyorum :) ama yarın ilk yumurta kontrolüme gidicem. Sizler benden daha deneyimlisiniz anladığım kadarıyla ben 37 yaşındayım ilk defa deniyorum herhalde bir hafta içinde yumurta toplama işlemi yapılır umarım. İzmirde olan varmı gittiğim kliniğe çok iyi diyorlar ama aranızdan giden varsa içim daha da rahatlar
Merhaba ben de İzmir'de tedavi görüyorum.36 yaşındayım.
İrenbe tüp bebek merkezinde 7 Kasım cuma günü tek, 3.gün emb. transferim oldu. Bekleme sürecindeyim.

Herkese merhaba benim transfer olurmu bilmiyorum :) ama yarın ilk yumurta kontrolüme gidicem. Sizler benden daha deneyimlisiniz anladığım kadarıyla ben 37 yaşındayım ilk defa deniyorum herhalde bir hafta içinde yumurta toplama işlemi yapılır umarım. İzmirde olan varmı gittiğim kliniğe çok iyi diyorlar ama aranızdan giden varsa içim daha da rahatlar
Merhaba ben de İzmir'de tedavi görüyorum. İrenbe tüp bebek merkezinde 7 Kasım cuma günü tek,3.gün emb. transferim oldu. Bekleme sürecindeyim.

Back