Göğüslerim çok acıyordu, Sırt üstü yatmak zorunda kalmıştım. Kasık ağrım aşılamadan sonra ara ara hep devam etti. Bir de ufak ufak kramplar giriyordu rahmin olduğu yerde. Ilacın etkisidir diye çok üstünde durmamıştır ta ki testte pozitife Görene kadar. 2. Aşılama da bu belirtiler 10. Günden sonra azalmaya başlayınca sonucun negatif olacağını hissetmiştim. Sabretmek lazım ama o kadar zor ki beklemek.Amin canım tutar inşallah bu sefer asilamadan sonra ne gibi belirtilerin olmuştu hatirliyomusun canını sikmayacaksa biraz anlatır misin
benim doktorumda saoulsun iyidir ama çok yoğundur yani yumurtlama takibini nası yapacak bilmiyorum onu beklerken heralde yumurtalar çatlar benim :)
kızlar benim kafama takılan ilişki perhizi nasıl oluyor ama çatlatma iğnesinden önce de içeride sperm bulunması gerekmiyor mu yani illa ki 3 günlük ilişki yasak mı olmalıı
bence iğneden önce ilişki önemli yaa ama o zaman da sperm kalitesi düşüyor diyorlar offf bu spermler deeeeDoktora gitmeden bir gün önce ilişki olursa doktora gittiğin gün bile çatlatma iğnesi yapılsa 36 saat sonra aşılama yapılacağından zaten 3 gün olmuş oluyor. Böylece erken çatlasa bile onu hazır bekleyen askerler olacağı için şans bence artmış oluyor :)
Cnm neden test yaptırmıyorsun birdr adet olup olmadığını anlarsın inş yerleşme kanamasıdır acilde bi test yaptır istersenkızlar merhaba bişey sorucam bugün aşılamadan sonra ateşimin yükseldiği günleri sayarsak 11 inci aşılamanın yapıldığının ise 12. günü hafif koyu kahve rengi bir akıntı geldi. eğer progesteron kullanmasaydın 2 gün sonra ya da yarın regl olmam gerekirdi çünkü benim luteal fazım 12 gün. ama progesteron hapı kullandığımda bu süre 15 güne çıkıyordu notmalde. daha önce crinone jel kullanmasına rağmen regli 12 günde gelen var mı? progesteron hapı daha mı etkliymiş acaba, bi daha ki sefere progesteron hapına geri dönücem
Allahtan ümid kesilmez dikkat et tarhana çorbası falan iç yat cnm allah yardımcın olsunSelam kızlar bende dün ilk aşılamamı oldum ve cok fena hastayım ilaç ta kullanamıyorum ümidimi Kırdı bu grip
Yarin sabahtan kan vericem canim. Arastirdim biraz internetten yabanci sitelerden kadinlar bu jelin regli geciktirmekte hap kadar ise yaramadigini yazmis. Buyuk ihtimalle regl basladi. Yarin gorucez bakalim aksama kadar cikar sonuc.Cnm neden test yaptırmıyorsun birdr adet olup olmadığını anlarsın inş yerleşme kanamasıdır acilde bi test yaptır istersen
Bu arada aklinizda olsun acilde hamilelik testi yapmiyorlar. Gorumcem denedi sansini ama kabul etmiyorlar.Yarin sabahtan kan vericem canim. Arastirdim biraz internetten yabanci sitelerden kadinlar bu jelin regli geciktirmekte hap kadar ise yaramadigini yazmis. Buyuk ihtimalle regl basladi. Yarin gorucez bakalim aksama kadar cikar sonuc.
Yok cnm bn 2 aşılamamda da acilde yaptırdım hatta c.tesi yine yaptırcam biraz gıcıklık yapıyorlar ama ısrar edince yapıyorlarBu arada aklinizda olsun acilde hamilelik testi yapmiyorlar. Gorumcem denedi sansini ama kabul etmiyorlar.
İnşallah inşallah ii sonuçlar ile gelirsinYarin sabahtan kan vericem canim. Arastirdim biraz internetten yabanci sitelerden kadinlar bu jelin regli geciktirmekte hap kadar ise yaramadigini yazmis. Buyuk ihtimalle regl basladi. Yarin gorucez bakalim aksama kadar cikar sonuc.
Amin canim insallah hepimizinki hayirli haber olur.. Ilk ogrenecek olmak da ne zormusİnşallah inşallah ii sonuçlar ile gelirsin
Aminn inşallah.İlk aşılaman mıAmin canim insallah hepimizinki hayirli haber olur.. Ilk ogrenecek olmak da ne zormus
Evet canim cok bi beklentim yoktu zaten yaptiriken. Simdi zaten artti kanamam adete dondu gogus agrim.da kalmadi. Hayirlisi boyleymis demekki onumuzdeki maclara bakicaz
Aynen cnm hayırlısı böyleymiş üzülme dicem ama allahım bizlere sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet canim cok bi beklentim yoktu zaten yaptiriken. Simdi zaten artti kanamam adete dondu gogus agrim.da kalmadi. Hayirlisi boyleymis demekki onumuzdeki maclara bakicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?