- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
cnm ya inş tutar da işleme gerek kalmaz bende de rahim filmi çektirirken rahimde yapışıklık çıktı onun için histeroskopi oldum cnm hatta bu ay doğum kontrol hapı kullandım şimdi bitti yeni reglimi bekliyorum olunca aşılama isticem doktorum dan inş hayırlısıyla tutar bebişlerimiz, bizden daha sperm testi istemedi ama ben aşılama dersem belki ister doktor diye bekliyorum
canım bende çikolata kisti var yaklaşık 1.5 yıldır olmuyor malesef bebeğimiz...o yzuden başlıyorum...iğnemin markası gonal f 75 ml...bugun ılk kez yapıcam bakalım inşallah hersey cok guzel olur...sende neden yaptırıyorsun aşılama
Ameliyat önermedi doktorum direk aşılama yapılacak Allah korusun tutmazsa da 3 ay hapla baskılayip tüp bebek yapıcaz dediÇikolata kisti için bi tedavi yapmadımı doktorunuz
Offf inanki bnde çok merak ediyorum keşke bunun bi belirtisi olsa c.tesi 12. Günüm test yaptırcam ama çok uzun geliyor bana bu iki günKızlar ne alemdesiniz kaçıncı gündesiniz ay beklemek ne zormus benim sekiz oldu bugun varmı belirti felan sürekli kendimi dinlemekten mahvoldum progestan iki gundur vajinadan almaya başladım o da baya sıkıntı okuyo akintim da çoğaldı yanı geri geliyor hep acaba varsa belirti ne zaman olur
Offf inanki bnde çok merak ediyorum keşke bunun bi belirtisi olsa c.tesi 12. Günüm test yaptırcam ama çok uzun geliyor bana bu iki gün
Yaaa kaç çıktı sonucun bide bugün nasılsın yani ağrın falan varmıydı bnmde 10.günümKızlar benim bugün 10.günüm test yaptım maalesef negatif
2.23sonuc agrim var ya belim sirtim çok ağrıyor ara arada kasiklarim agriyo.lismet değilmiş diyorum inşallah önümüzdeki ay tutarYaaa kaç çıktı sonucun bide bugün nasılsın yani ağrın falan varmıydı bnmde 10.günüm
Anladım cnm bana da 14 gün sonra buraya gel dedi ama 12 gün bakcam ona göre giderimSenin az kalmış bana doktor gün felan vermedi 17 gün adet olmazsan bilgi gebesin dedi ama nilemydbm bende yaotirsammi sağlık ocağında yaparlarmış 14. Gün felan
İnşallah cnm inşallah2.23sonuc agrim var ya belim sirtim çok ağrıyor ara arada kasiklarim agriyo.lismet değilmiş diyorum inşallah önümüzdeki ay tutar
devlette sıra bulamayız artık bu aya bakalım kendi dokturm isterse yaptırırz ben daha önce hamile kalmıştım da olmadı belki daha öncesini bildiği için test istemiyordur diye düşündüm cnmSperm testi için ilk kendi gitti eşim devlet hastanesi ürolojiydi galiba. Sperm testi yaptırmak istediğini söyledi. Hiç test vermedinix galiba daha önce. Bence bi sıra alıp gidebilir. Öncesinden belli olmuş olur her şey
anladım cnm benim bi arkadaşımda da çikolata kisti 2 yıl olmadı çocuk soğan kürü arkasından aslan perçemi kürü 3 ay uyguladı şimdi ikinciyi doğurdu, inş darısı başımıza olsun,, bende bi regli olsam başlıcam da bu ay doğum kontrol hapı kullandım ben çünkü geçen ay histeroskopi oldum rahimde yapışıklık çıktı onun için histeroskopi oldum sonra doktorum bu ay rahim kendini toparlasın dedi dğm kontrol hapı verdi bugün son hapımı içtim normal düzenime göre pazartesi regli olmam lazım bakalım tabi düzenim haptan sonra şaşmazsa cnmcanım bende çikolata kisti var yaklaşık 1.5 yıldır olmuyor malesef bebeğimiz...o yzuden başlıyorum...iğnemin markası gonal f 75 ml...bugun ılk kez yapıcam bakalım inşallah hersey cok guzel olur...sende neden yaptırıyorsun aşılama
canım ben de uyguladım soğan kürü ve incir kürü ama bi işe yaramadı artık kürle tedavi olacak boyuttta değil benim rahatsızlığım galiba...çok pişmanım hatta geç tedaviye başladığım için...neyse geç olsun güç olmasın canım inşallah hepimiz için çok güzel olur sonuç...Allah Allah neden yapışıklık oldu acaba rahimde bir sebep olmadan çok geçmiş olsun canım...aşılama istiyorsun galiba sen başka bir sorunun yoksa sonuç gğzel olur bence de aşılamada tabiki doktorun en iyisini biliranladım cnm benim bi arkadaşımda da çikolata kisti 2 yıl olmadı çocuk soğan kürü arkasından aslan perçemi kürü 3 ay uyguladı şimdi ikinciyi doğurdu, inş darısı başımıza olsun,, bende bi regli olsam başlıcam da bu ay doğum kontrol hapı kullandım ben çünkü geçen ay histeroskopi oldum rahimde yapışıklık çıktı onun için histeroskopi oldum sonra doktorum bu ay rahim kendini toparlasın dedi dğm kontrol hapı verdi bugün son hapımı içtim normal düzenime göre pazartesi regli olmam lazım bakalım tabi düzenim haptan sonra şaşmazsa cnm
işte bakalım tedavim sonrası ilk denememiz olacak bu aşılama ben kendim direk aşılama istiyorum bekleyip durmaktan sıkıldım bana kalsa tüp yaptırıcam da ama doktorum izin vermedi önce aşılama yapalım dedi, geç derken cnm neye göre geç başladın yani yaş mı yoksa cikolata kisti büyüyor falan mıcanım ben de uyguladım soğan kürü ve incir kürü ama bi işe yaramadı artık kürle tedavi olacak boyuttta değil benim rahatsızlığım galiba...çok pişmanım hatta geç tedaviye başladığım için...neyse geç olsun güç olmasın canım inşallah hepimiz için çok güzel olur sonuç...Allah Allah neden yapışıklık oldu acaba rahimde bir sebep olmadan çok geçmiş olsun canım...aşılama istiyorsun galiba sen başka bir sorunun yoksa sonuç gğzel olur bence de aşılamada tabiki doktorun en iyisini bilir
canım 27 yaşındayım ama evleneli 2 bucuk yıl oldu.ilk başlarda istememiştik çocuk ama yaklaşık 1 bucuk yıldır istiyoruz olmuyor...tedavinin başlarında devlet hastanesine gidiyordum orada cok oyalanadım çikolata kisti olduğunu söylemedi doktorum.şimdi üniversite hastanesinde bir profa gidiyorum ondan çok memnunum bütün testlerimi yaptırdı bende meğerse haşimato fln gibi rahatsızlıklar da varmış onları da tespit etti ve aşılama yoluna daha yeni girebildim, keşke bvaştan beri ona gitseydim diyorum belki şu anda bebeğim olurdu...bir de zaman geçtikçe bazen umutsuzluğa düşebiliyor insan onun için dedi. canım...neyse hakkımızda hayırlısı demekki böyle olması gerekiyormuş...ben de direk tüp bebek dedim ama doktorum bir kere aşılama sonra tüp bebek dedi...inşallah tutar da hiç gerek kalmaz tüp bebeğe çünkü büyük bir yıkım oluyor tutmadığında...inşallah başlar ve tutar canım aşılama...sen kaç yaşındasın kaç yıldır istiyorsunişte bakalım tedavim sonrası ilk denememiz olacak bu aşılama ben kendim direk aşılama istiyorum bekleyip durmaktan sıkıldım bana kalsa tüp yaptırıcam da ama doktorum izin vermedi önce aşılama yapalım dedi, geç derken cnm neye göre geç başladın yani yaş mı yoksa cikolata kisti büyüyor falan mı
biliyorum cnm her ay o yıkımı yaşamak çok zor yaa ben bide 31 yaşındayım 84 doğumluyum yani o yüzden benim daha da acele etmem lazım ben zaten evlendiğimde 27 idim, bazen bilmeden korunuyoruz bizde ilk evlendiğimiz senelerde korunduk gezelim azcık sonra yaparız çocuk dedik ama şimdi ben histeroskopi den sonra artık inş bişi çıkmaz diyorum cnm yaa bu işler zor iyi doktora denk gelmek lazım benim doktor iyi ama aşılamada şans yok fazla diyorlar ama benim de doktorum önce aşılama yapalam sonra tüp deneriz bana yıl sonuna kadar zaman ver dedi. senin ne zmana başlıcak işlemler başladı mıcanım 27 yaşındayım ama evleneli 2 bucuk yıl oldu.ilk başlarda istememiştik çocuk ama yaklaşık 1 bucuk yıldır istiyoruz olmuyor...tedavinin başlarında devlet hastanesine gidiyordum orada cok oyalanadım çikolata kisti olduğunu söylemedi doktorum.şimdi üniversite hastanesinde bir profa gidiyorum ondan çok memnunum bütün testlerimi yaptırdı bende meğerse haşimato fln gibi rahatsızlıklar da varmış onları da tespit etti ve aşılama yoluna daha yeni girebildim, keşke bvaştan beri ona gitseydim diyorum belki şu anda bebeğim olurdu...bir de zaman geçtikçe bazen umutsuzluğa düşebiliyor insan onun için dedi. canım...neyse hakkımızda hayırlısı demekki böyle olması gerekiyormuş...ben de direk tüp bebek dedim ama doktorum bir kere aşılama sonra tüp bebek dedi...inşallah tutar da hiç gerek kalmaz tüp bebeğe çünkü büyük bir yıkım oluyor tutmadığında...inşallah başlar ve tutar canım aşılama...sen kaç yaşındasın kaç yıldır istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?