Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende kılo yapmadı. her bunyeye gore farklı olabılır.aldıgımız dozlar da farklı olabılıyor.

Fitil nasıl o da prigestan mi bana doktor progestan verdi ilk beş gün ağızdan sonrada hazneye köy dedi bende şaşırdım ama bide dört gün aralıksız ilski dedi ondan mi acaba diyorum
Aaa bnm ki fitil cnm jel değil ne zaman bitecek peki heyecanladım :KK200:

ben de progestan kullanıyorum ama vajınadan. agızdan alınca bas donmesı yapıyormus,uyku yapıyormus,doktorum o yuzden vajınadan dedi. doktorun o yuzden bıkaç gun agızdan sonra da vajınadan demıstır. ben hıc agızdan almadım.

Fitil nasıl o da prigestan mi bana doktor progestan verdi ilk beş gün ağızdan sonrada hazneye köy dedi bende şaşırdım ama bide dört gün aralıksız ilski dedi ondan mi acaba diyorum
Aynen cnm ama bana direk onu hazneden kullan dedi 3.aşılamam 3.de de böyle kullandım

12 günde belli oluyor demekki benim doktor 17 gün sonra adet olmazsan bilki hamilesindir dedi çok heyecanlitim korkuyorum da ya olmazsa diye nasıl dayancam o kadar gün bugün daha ikinci günüm ilk gün baya agrin vardı batiyodu kasiklarimda bide benim aşılama olan gün sabah kahverengi akintim geldi doktor bisi olmaz ondan dedi böle afedersiniz sümük gibi ve renkliydi catladigi için miydi o acaba başına gelen varmı böyle bisi
Yaaa anladım cnm zaten 15 güne denk geliyor bn ilk ikisinde de aynısını yaptım bunda da öyle yapcam 12 günde acil de test yaptırcam 14 15 gün beklemicem

12 günde belli oluyor demekki benim doktor 17 gün sonra adet olmazsan bilki hamilesindir dedi çok heyecanlitim korkuyorum da ya olmazsa diye nasıl dayancam o kadar gün bugün daha ikinci günüm ilk gün baya agrin vardı batiyodu kasiklarimda bide benim aşılama olan gün sabah kahverengi akintim geldi doktor bisi olmaz ondan dedi böle afedersiniz sümük gibi ve renkliydi catladigi için miydi o acaba başına gelen varmı böyle bisi
Bnm 3 de de olmadı öyle bşy ama çok duydum olan ilk aşılamam mı tecrübeli biri olarak söliyeyim hiç o kadar bekleme çünkü beklediğin hergün umut oluyor ve sonra allah korusun tutmayınca çok büyük hüsrana uğruyorsun

Bilmiyorum canım ya ben her turlu ugruyorum husrana pek fark etmiyo aslında ama bisiler hissedersem erken yaptirsbilirim
Bnm 3 de de olmadı öyle bşy ama çok duydum olan ilk aşılamam mı tecrübeli biri olarak söliyeyim hiç o kadar bekleme çünkü beklediğin hergün umut oluyor ve sonra allah korusun tutmayınca çok büyük hüsrana uğruyorsun

Kızlar merhaba nasılsınız ne zamandır giremedim
eşim perşembe günü test verdi pazartesi sonuç çıkacak krugerede bakılıyor bu defa pazartesi herşey belli olacak benim pek umudum yok dr un olumlu konuşacağını zannetmiyorum bakalım nasıl bir yol bizi bekliyor

Yaaa anladım cnm zaten 15 güne denk geliyor bn ilk ikisinde de aynısını yaptım bunda da öyle yapcam 12 günde acil de test yaptırcam 14 15 gün beklemicem
hiç içimden test yaptırmak gelmiyor canım yine hüsrana ugramak istemiyorum benim adetlerim 27-28 günde olur aşılamamın yapıldıgı 21. gündü eger bebegim tutunamazsa belki adet olurum test zamanı gelmeden , inşallah bebişim tutunmuşturda adet olmam, eger olursamda hemen tüp bebege başlıycaz ara vermeden

hiç içimden test yaptırmak gelmiyor canım yine hüsrana ugramak istemiyorum benim adetlerim 27-28 günde olur aşılamamın yapıldıgı 21. gündü eger bebegim tutunamazsa belki adet olurum test zamanı gelmeden , inşallah bebişim tutunmuşturda adet olmam, eger olursamda hemen tüp bebege başlıycaz ara vermeden
Normal zamandaki adet surene bakma, normalde yumurta catladiktan kac gun sonra adet oluyorsan simdi de 21. Gune onu eklemengerekecek. Luteal faz deniyor yumurtlamanin catlmasindan sonraki donemeve 1 ya da 2 gunden fazla degisiklik gostermezmis. Ama yumurtlamadan onceki donem her ay yumrtanin olgunlasma durumuna gore degisiklik gosterdiginden bazen adet olma suremizin uzamasi ya da kisalmasi ondanmis. Neler ogretti bu surec bize;) benim de hic test yapasim yok hatta korkuyorum zamanin yaklasmasindan;)

Yani herkesin kendi tercihi elbette bn hep öyle yaptım yine öyle yapcam hayırlısıysa zaten tutacagını düşünmüyorum maalesef bn16 aylık evli olduğum için 3 yıl şartı var beklemek zorundayım hakkımızda hayırlısı inşallah

Normal zamandaki adet surene bakma, normalde yumurta catladiktan kac gun sonra adet oluyorsan simdi de 21. Gune onu eklemengerekecek. Luteal faz deniyor yumurtlamanin catlmasindan sonraki donemeve 1 ya da 2 gunden fazla degisiklik gostermezmis. Ama yumurtlamadan onceki donem her ay yumrtanin olgunlasma durumuna gore degisiklik gosterdiginden bazen adet olma suremizin uzamasi ya da kisalmasi ondanmis. Neler ogretti bu surec bize:KK66: benim de hic test yapasim yok hatta korkuyorum zamanin yaklasmasindan:KK66:
anladım canım, benim
2 defa yumurtalarım tam istenen boyuta gelemeden kayboldular, benden yumurta çatlayınca çatlayınca gelen akıntıdan geldi, dedim benim yumurtalar gitti heralde, bi kaç gün sonra bakıldıgında onlar yoktu peşinden gelen küçükler var onları büyütelim dedi doktorum tekrar ultrasona gittim onlarda yoktu en sonunda 1 tane büyüttük onunla aşılama yapıldı ama aşılama yapılırken bazıları ultrasonla üstten bakıyormuş hiç bakılmadan yapıldı duruyormuydu yoksa odamı gitti bilmiyorum onun için kafam çok karışık canım hakkımızda hayırlısı olsun :110:

Yani herkesin kendi tercihi elbette bn hep öyle yaptım yine öyle yapcam hayırlısıysa zaten tutacagını düşünmüyorum maalesef bn16 aylık evli olduğum için 3 yıl şartı var beklemek zorundayım hakkımızda hayırlısı inşallah
canım sen yumurtalık rezervine baktırdınmı eger düşük çıkarsa 3 yıl bekletmeden yapıyorlar, bizde 2.senemizdeyiz yumurtalık rezervim az çıktıgı için beklemiycez dedi doktorum , aşılaman tutmazsa hemen tüp bebek yapalım dedi, normalde 2016 nın 8. ayından sonra yapılması lazım, aklında bulunsun yaptırmadıysan sende yaptır :KK66:

Back
X