İMKANIN VARSA SEN YARIN BENCE Bİ BAŞKA DOKTORADA GİT CNMYani ben de öyle düşünüyodum ama kafam karıştıSonuçta geçen ay da aynı tedaviyi gördüm, tam adet olacağım zaman test yaptım hiç de bişey çıkmadı, çıksa o zaman da pozitif çıkabilirdi diye düşünüyorum...Bi de normalde biz bu tedaviye başlarken doktor bana "Artık bu iğneden 15 gün sonra kesin adet olacaksın, normalde adetin gecikiyo ama bu şekilde yumurtayı zaten çatlattığımız için artık gecikmeyecek" demişti. E bu durumda ben hem adet günüm geçmiş adet olmamışım hem de testim pozitif çıkmışsa bunun açıklaması hamilelik olmuyo mu...Bana bu kimyasal gebelik olabilir dese çok mantıklı bulucam sayı düşük olduğu için, ama ilaçlardan olabilir demesine anlam veremedim...
SANA PROGESTAN VEREBİLİR ASLINDA
BENDE SAMSUNDAYIM CNMYarına kadar adet olmamış olursam yarın kan vericem ya sonucuna göre hareket eder belki...Ben sana haber veririm zaten, çok destek oldun canım teşekkür ederim ilgilendiğin içinBen İstanbul'dayım bu arada, sen nerdesin?
İMKANIN VARSA SEN YARIN BENCE Bİ BAŞKA DOKTORADA GİT CNM
BİRDE GEÇ DÖLLENME OLDUSADA ŞUAN DÜŞÜK OLABİLİRKİ SEN TEKRAR VERİRSİN O DEĞER YÜKSELİOMU DÜŞÜOMU O ÖNEMLİ OLAN DÜŞÜOSA VEYA ÇOK AZ ARTTISA EVET BENİMKİ GİBİDR AMA 2 KATI OLDUSA GEÇ DÖLLENMEDİR BUNLARI SEN BENDEN DAHA İİ BİLİRSİN
HAYIRLISI YAA SAĞLIKLA BİZİMLE OLSUNLAR İNŞŞ EN KISA ZAMANDAEstağfirullah canım işte yaşadıkça öğreniyoruz...Benim daha önce kimyasal olduğundan 20'den 35'e, 35'ten de 65'e çıkmıştı, sonra bi daha baktırmadım ve bikaç gün sonra da kanamam oldu...Muhtelemen şimdi benim doktor da artmadıysa ilaçtandı o değer dicek, artıyosa hamilelik ama kimyasal olabilir dicek
HAYIRLISI YAA SAĞLIKLA BİZİMLE OLSUNLAR İNŞŞ EN KISA ZAMANDA
GÜNAYYYDIIINN
günaydın cnmm
kızz neden böyle olumsuz düşünüyon konusuyon..böyle yapma cnm.inş hamilesin ve normal bi hamilelik geçirip bebişini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın.dua et : )Günaydın kızlaaar! Kan verdim 1 saat önce, bakalım nasıl çıkıcak sonuç...Olmicaksa da hemen adet olayım da öbür aya geçelim istiyoruuum!
kızz neden böyle olumsuz düşünüyon konusuyon..böyle yapma cnm.inş hamilesin ve normal bi hamilelik geçirip bebişini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın.dua et : )
İNŞŞ GÜZXEL HABERLERİNİ ALIRIZ BEE ÇOK İSTERİMMMGünaydın kızlaaar! Kan verdim 1 saat önce, bakalım nasıl çıkıcak sonuç...Olmicaksa da hemen adet olayım da öbür aya geçelim istiyoruuum!
İNŞŞ GÜZXEL HABERLERİNİ ALIRIZ BEE ÇOK İSTERİMMM
valla bende aynı :) hatta geçenlerde eşime bile söyledim sitede konuştuğum tontıkto dıye bırı var o hamıle galıba bu ay dıye..sonra kendı kendıme güldümCanım benim, düşüncelerin senin iyi niyetinden, en hayırlı zamanda hepimiz için duaların kabul olsun inşallah. Siz napıyosunuz kızlar valla sizi tanımadan tanıyo gibi hissediyorum, merak ediyorum konuşmak istiyorum :)
valla bende aynı :) hatta geçenlerde eşime bile söyledim sitede konuştuğum tontıkto dıye bırı var o hamıle galıba bu ay dıye..sonra kendı kendıme güldümsorunlarımız bızı bırbırımıze yakınlastırıyo :)
nye kızz...hangi konuda deşifre olursun dıye korkuyosun ki. valla biz eşimle durmadan bu konuyu düşünüp konuştuğumuz için...herseyimi bilir.Ay çok tatlısınBen eşime söylemiyorum hiç burada yazıştığımı, maazallah girer okur da deşifre olurum sonra diye
nye kızz...hangi konuda deşifre olursun dıye korkuyosun ki. valla biz eşimle durmadan bu konuyu düşünüp konuştuğumuz için...herseyimi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?