Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

çok geçmiş olsun canım.inşallah bu yaşadığın son aksilik olur:Saruboceq:

ayyy canım bizde nerelerde bu kız diye çok merak etmiştik.tam çıkıyodum siteden bi bakim dedim seni gördüm..
çok geçmiş olsun canım benim...Allah bağışlamış yaaaa ..iyiki paylaştın güzelim bazen dr.lar olur ööle diyince bizde utanıp bak olurmuş abartmayım bende diyip gidebiliyoz aman kızlar hassas olalım..
iyiki sağlıkla geldin canım benim....iyiki sağlıkla gelsin...sen oku geçmişi ben öpüyorum yanaklarından...şimdi iyimisin hala ağrın varmı???

Lansorcuğum,Nevracığım sağolun...
Bugün daha iyiyim,sanki regl olunca rahatladım gibi....
Dedim ya, "bunlar normal "dediklerinde,insan içinden "böyle oluyormuş demek ki,fazla mızmızlanmayayım,normali bu demek ki"diye düşünüyor insan ama diyorum ya, öyle böyle birşey değil,bir arkadaşımın hamile eteği var beli ayarlanan onu alıp giydim, karnım öyle şişki ne pantolon oluyor ne etek, işe de gitmem lazım,nefes alamıyorum resmen..

İlk denememde 3.gün transferi olmuştu, evdeydim zaten o süreçte şişliği falan anlamamıştım ama mesajımda da dediğim gibi, tedavi eden hoca ısrarla" 5.günden sonra nefes almakta zorlanmak veya anormal şişlik,mide rahatsızlığı kesinlikle anormal bir durum olduğunu gösterir" dedi ben 8 gün sonra gittim,gece başladım ağlamaya ağrıdan..

Neyse, Allah'ım yaşatmasın bir daha.Ne bana ne kimselere....

Bebekteyiz ve Lansorcuğum, kelime kifayetsiz anlatmaya sizin için hissettiklerimi ama yoluna girecek herşey..
Hani eline doğmak tabiri vardır ya, burada her birimizin bebişi, resmen bir sürü teyzesinin ellerine doğacak,en yakınımızın bile hamilelik haberini çocuk döllendiğinden öğreniyoruz, oysa biz bizimkileri şimdiden daha portakalda vitamin halleriyle tanıyor seviyoruz, aldığımız her güzel haber hepimizin olacak....

Özlemişim sizi...

Gizoşuuuuuuum, nalları dikiyodum nerdeyse ama o baygın halimde kafamda sallanan bi oklava gördüm gibi geldi,kimindiki acephihoyyyt

bende buay arkadaslar ikinci tup bebek tedavisine basladim allahin izniyle pazartesi gidicez yumoslarin toplanmasi icin buyolda olan herkesin allah yardimcisi olsun ol emrini sunsun bizimde dualarinizi eksik etmeyim ,rabbim hayirlisini sagliklisini omurlusunu nasp eylesin.

canım benim çok geçmiş olsun kendine dikkat edesin haa lazımsın sen unutma

Canımmmm,iyiyim şimdi sağolasın....
İyi bakmam lazım kendime inşallah sekteye uğramaz tedavim de 14 gün sonra kavuşurum bebişlerime Havalar iyice soğumadan almam lazım onları ordan,daha fazla üşümesinler di mi orda..

canim, ben burda daha yeniyim. Yazini okuyunca cok uzuldum. Allahim yine seni korumus. Allahimiza sukurler olsun.. umarim suan biraz toparlanabilmisindir...
Herkez tup bebegi kolay bir tedavi yontemi zannediyorlar, bilmiyorlarki bedensel ve ruhsal agrilar ceiktigimizi.

suan annemgildeyim, icerde misafir var. canim sikildi, baska odaya gecip internete girdim. cocuk konusu falan aciliyor. Artik o konulara gelemiyorum...

neyse kizlar, ben cikiyorum. Sonra gorusuruz insallah. Hayirli aksamlar hepinize

Canım,çok özür diliyorum,yetişemedim sana..Bağlantıda bir sorun yaşadım,halledip döndüğümde çıkmıştın cevap vermemiş gibi oldum,tekrar özür diliyorum.Ben biraz daha buralardayım,eski sayfaları okuyacağım sakinken, gelirsen konuşuruz yine, gelemezsen iyi bir akşamın olsun....

kıslar malesef sonuç negatif olmadıı
hayaller bitti olmadııı işte olmadıııı

canıııım üzülme herşey rabbimden canıım beniim seni çok ii anlıyorum ben çok yaşadım onları seni çok çok ii anlıyorum duygularını hissediyorum inan... sakın bırakma kendini :teselli: gene denersin ... bana tüp bebekte olmuyo inan senden daha kötüleri var lütfen şükürü elden bırakma canım arkadaşım:gitme:

Gecmis olsun cnm .. a.s.
Hemen hemen ayni zamanlarda ayni seyleri yasamisizz ..
Sükür ki ben hastaneye yatacak derecede rahatsizlanmadim ..

Benim de pazartesi günü yumurtalarim toplandi ..
Ertesi günü karnimda koskocaman bir sislik beliriverdi ..
Ne egilebiliyor , ne dogrulabiliyorum..
Aynen ben de hicbir kiyafetime sigamiyorum..

Bu nedenle benim transferim iptal edildi ..
Kücük kuzucuklarimi dondurdukk..
Dondurma cocuk oldular .. :icecream:

Annecik iyilesince kavusacagiz bir kac tanesiyle ..
Bilmiyorum acaba ; donmuslarla tutunma sansi azaliyor mu ?
Ama doktor katiyyen bu haldeyken transfer olmaz diyorr ...

Senin transferin yapildi mi ??
Hayirlisi olsun ..
Donmuslarla da hamile kalan cok kisi varr ..
Darisi bizlere ins. :Saruboceq:

Aynen söylediğin gibi arkadaşım, eğilip çorabımı bile giyemedim.Allah bi daha göstermesin inşallah..

Benim ekim'in 11 inde toplanmıştı yumurtalarım ama rahim kalınlığı istenen düzeyde olmadığı için ve ben ilaçlara çok tepki verip deli gibi yumurta ürettiğim için, üstüne bir de
E2 hormonum olması gerekenin üstüne çıktığı için, transferimi erteledi doktorum.

"Ekim'de regl ol, rahmi kalınlaştırmak için verdiğim ilacı iç, 13.gün gel kontrol edelim,herşey yolundaysa transfer ederiz" dedi..14 tane dondurulmuş bebişim var teyzesi, inşallah kavuşurum onlara:Saruboceq:

Kimisi dondurulmuşlarla şans daha az diyor, benim doktorum da bilakis dedi,onlar en yüksek hücre seviyesinde donduruluyorlar bir farkı yok diyor...

Ama netice itibariyle, hepsi vesile, Rabbim ol diyecekki olacak..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

herkeze merhaba salı günü transferim oldu.annemde kaldığım için nete giremedim.. buradan tüm kalbiyle ve samimiyetiyle dualarını ve iyi dileklerini gönderen herkeze çok teşekkür ederim.. bugün transferimin 4. günü ama kendimi bomboş ruhsuz hissediyorum ve içimdeki ses negatif olduğunu söylüyor:çok üzgünümsikolojimi bir türlü düzeltemiyorum.. hayırlısı artık demekten başka yapacak bişey yok

Güzel şeyler düşündüğünde, güzel şeyler çağırır hayat sana, onun birşeyler armağan etmesi için senin de iyi düşünmen gerekiyor güzel arkadaşım...

Dün bir dizide şöyle bir cümle vardı çok hoşuma gitti; umut kapısını açtım,sandım ki cennet bahçesi.Taştan incir büyüten Allah,insana umut etmeyi bahşetmiştir ki dileyen dilediğini alsın ondan....

O içindeki boşluk, belirsizlikten ve meraktan başka birşey değil....Başka bir anlam yükleme içindeki hislere, anne rahmine tutunması 4.ve5.günde başlıyormuş embriyonun, bence konuş onunla,hayata bağlanıyor şimdi o ve senin güzel dileklerine,sesine ihtiyacı var yiğeniminhihoyyyt
Anlaştık mıkaydirigubbakcemile5

ayy arkadaşım büyük geçmiş olsunn ne kadar zor bir süreç hepimizi farklı farklı sonuçlar gösteriyo bizim de sınavımız buymuş napalım
bende aşılamalarımda olmuştum nefes alamıyodum ağlıyodum bir yudum çay bile yutamıyodum doktorumu aradım o da dediğin gibi normal yapacak bişey yok çekiceksin dedi sadece ağrı kesici içebilirsin dedi valla hastanelik halim vardı ama dediğin gibi doktor nırmal değnce çekiyosunn ayyy ne aptalmışım gitseydim keşke hastaneye oca bir karın en kötüsü nefes alamamak su bile içemiyodum ya
sen yazınca o günler aklıma geldi
YÜCE RABBİM bu çektiğimiz sıkıntılardan kurtarsın bizleri inş
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn
tekrar büyük geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşlar.benim dün yumurta toplama işlemi gerçekleşti.dün çok sıkıntım vardı.karnımda ağrı gaz sancısı,sancım göğüs kafesimi sıkıştırıyordu.bugün iyiyim çok şükür.merkezi aradım 17 yumurtam toplanmış,bugün 13 yumurta sağlıklı dölleniyormuş,pazartesi transferim olabilirmiş.hakkımızda hayırlısı olsun.hepinizin dualrına ihtiyacım var.

ya arkadaşlar benim de yumurta toplama olayım yakın korkuyorummm.hemde çok ...bu hafta içi toplıcaklar sanırım ama eşimin spermlerini ne gün alıcaklar bilgisi olan varmı bide onun kaç gün önceden rahatlama olayını bırakması gerekiyo eşiminde cinsel olarak yasağı varmı sperm toplıcaklar ya ondanda ben dr arayamıyorum utanıyorum napıcm ben bu arada eşim gripte oldu benim yumurta toplama işim en geç çarşamba sanırım ayy ne kadar bilgisizim dimi mafoldumben

bana yardım edin nolur biri yassın korkuyorum hemde çok mafoldumben herşey bir bebek için allahım biz kadınlar neler çekiyoruz allahım nasıp etse bare:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…