- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.641
ya arkadaşlar benim de yumurta toplama olayım yakın korkuyorummm.hemde çok ...bu hafta içi toplıcaklar sanırım ama eşimin spermlerini ne gün alıcaklar bilgisi olan varmı bide onun kaç gün önceden rahatlama olayını bırakması gerekiyo eşiminde cinsel olarak yasağı varmı sperm toplıcaklar ya ondanda ben dr arayamıyorum utanıyorum napıcm ben bu arada eşim gripte oldu benim yumurta toplama işim en geç çarşamba sanırım ayy ne kadar bilgisizim dimi mafoldumben
kızlar üzgünüm negatif sonucummm.olmadı olmadı.
Çok üzüldüm arkadaşım ya.Üat üste çok negatif sonuç aldık ama ne olur çok çok üzmeyin kendinizi.Belki daha zamanı gelmemiştir.Belki hayırlı değildir.Sağlıklı olduktan sonra tekrar denersiniz canım.Senin ilk denemenmiydi canım?
Canım hayat devam ediyor unutma üzülme demek herkese çok kolay geliyor başına gelmeyen anlamaz ama kendini yıpratmayada değmez Rabbimin vardır bir bildiği herşeyin hayırlısı olsun canım tekrar denersin allahtan ümit kesilmez
merhaba arkadaşlar.benim dün yumurta toplama işlemi gerçekleşti.dün çok sıkıntım vardı.karnımda ağrı gaz sancısı,sancım göğüs kafesimi sıkıştırıyordu.bugün iyiyim çok şükür.merkezi aradım 17 yumurtam toplanmış,bugün 13 yumurta sağlıklı dölleniyormuş,pazartesi transferim olabilirmiş.hakkımızda hayırlısı olsun.hepinizin dualrına ihtiyacım var.
Tuba arkadaşım senin test günün pazartesimiydi canım?
tuba canim, insallah senden guzel haberler aliriz..Biraz fazla negatif sonuc aldik su son gunlerde...
Senin ilk denemenmi?
yok canım benim 2. denemem bide aşılamam var. şu iki gündür çok negatifim ama. bana herkes çok kızıyor ama içimden bir ses yine olmadı diyor karmakarışığım
yok canım benim 2. denemem bide aşılamam var. şu iki gündür çok negatifim ama. bana herkes çok kızıyor ama içimden bir ses yine olmadı diyor karmakarışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?