Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Gamzea arkadaşım senin yumurtaların toplandığı gün eşinden sperm alınacak.Ve genelde 3 gün perhiz yapması isteniyor.Sürenin 3 günden fazla olmasını da istemiyorlar.Onları bayat olarak sayıyorlar çünkü.Hafta içi toplanıcaksa yumurtaların eşin kendi kendini boşaltsın o zaman hafta sonu.Gerçi bizim de 4,5 gün geçmişti sperm verdiği gün birşey olmadı ama merkez öyle söylüyor.Bir de eşinin şu anda grip olması önemli değil.Şu andaki spermler zaten 2-2,5 ay önce vücut tarafından üretilen spermler canım korkmana gerek yok.Bilmem anlatabildim mi?

kızlar üzgünüm negatif sonucummm.olmadı olmadı.

Canım hayat devam ediyor unutma üzülme demek herkese çok kolay geliyor başına gelmeyen anlamaz ama kendini yıpratmayada değmez Rabbimin vardır bir bildiği herşeyin hayırlısı olsun canım tekrar denersin allahtan ümit kesilmez

Çok üzüldüm arkadaşım ya.Üat üste çok negatif sonuç aldık ama ne olur çok çok üzmeyin kendinizi.Belki daha zamanı gelmemiştir.Belki hayırlı değildir.Sağlıklı olduktan sonra tekrar denersiniz canım.Senin ilk denemenmiydi canım?

Nevin 71 arkadaşım sana da çok geçmiş olsun canım.OHSS olayı ben de hiç olmadı da yakın bir arkadaşımda olmuştu.Ço zormuş hep anlatıyordu çok uzun zaman hastanede yatmıştı sıvı almışlardı v
vücudundan.Senin atlatığına çok sevindim arkadaşım.
Anifora arkadaşım senin transferin de hayırlı olsun canım.ınşallah pozitif sonuç alırsın da bizlere de moral olur arkadaşım.

evt hülyacım ilk denememdi.olmadı ne yapayım.elim kolum bağlı yapacak bişi yok.ağlasam bi türlü ağlamasam bi türlü.boşlukta gibiyim.allahım ikincide nasip etsin hayırlısıyla.

amin inş.canım dediğim gibi yapacak bişi yok.bizden sonrakilerin olur inş.

Artvinli arkadaşım hayırlı olsun canım.13 yumurtanın döllenmesi çok iyi canım.Dondurmak için de embriyon kalır ozaman ne güzel sen şanslıymışsın.İnşallah tutunur da bize müjdeli haberi verirsin canım.

esracığım canım ne desem boş biliyorum .sadece güçlü ol olurmu.ümidini yitirme.bu nu sana 2 denemesi negatif olan biri olarak söylüyorum.rabbim bizlere nazlı meleklerimizi mutlaka gönderecek.

arkadaşlar iki tedavi iptali(biri benimki) iki negatif sonuç aldık.anlıyorum hep kara haberler ama ayakta dimdik kalmak zorundayız.bu yola hepimiz baş koyduk.kimse ümitsizliğe kapılmasın.bizler aslında özel bebebeklerin özel anne adaylarıyız.birgün bizde mutlaka sağlıklı hayırlı evlatların anneleri olacağız. o zamana kadar biraz sabır olurmu.sizleri seviyorum.

tuba canim, insallah senden guzel haberler aliriz..Biraz fazla negatif sonuc aldik su son gunlerde...
Senin ilk denemenmi?

tuba canim, insallah senden guzel haberler aliriz..Biraz fazla negatif sonuc aldik su son gunlerde...
Senin ilk denemenmi?

yok canım benim 2. denemem bide aşılamam var. şu iki gündür çok negatifim ama. bana herkes çok kızıyor ama içimden bir ses yine olmadı diyor karmakarışığım

yok canım benim 2. denemem bide aşılamam var. şu iki gündür çok negatifim ama. bana herkes çok kızıyor ama içimden bir ses yine olmadı diyor karmakarışığım

canim nolur oyle dusunme.. Pozitif ol... Bebislerin ona ihtiyaci var.. .
Fazla dusunmemeye bak.. ne hissediyorum falan diye..Ben cok yapmistim, insallah ikinci denememde biraz daha sakin olurum.

canım benim ya geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum bende dün negatif sonucumu aldım çok zromuş ama napalım herşey Allah tan vardır bi hikmeti
hikmetinden sual olunmaz çok zor biliyorum şu an en taze acı benimki seni çok ii anlıyorumm canım benimm ya
inş bundan sonra güzel haberler alırızzz

canım arkadaşım herşey nasipp
benimde içimde oldu tutundular diyodu ama olmadı işte nasip
test gününe kadar ne hissetsen bi belirti olsun olmasın hiçbişe bilemeyiz
hakkınd hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…