- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.961
valla bacım sen bilirsin içinde merak kalıcaksa yaptırkıss bişi sorcam ben cuma günü negatif aldım ya zaten perşembe gecei lekelenme olmuştu cuma günü de hafif hafif kan gelmişti artık c.tesi hastalandım
aslında dün için hastanede bi daha bakarız dediler bşak yerde yaptırsam olmaz mı dedim yapın sonucu haber verin dediler test yap ben yapmadım acaba yapmama gerek var mı ya
yok be bacım yaa sitede sorun var giremedimkiigizem patron yok uyuyon glibaaaa
uykumuuuuuuuuuu bende istiyorummmmmgünaydın kızlarrrrr
valla ben bugün uykumu hiç alamadım bacım şu an bile zor yazıyom.hava da tam uyku havası belki de ondan...
mayıştım valla...
bebekteyiz canım test istedilerse hastalansan bile yaptır ne olur ne olmaz canım benim..
sizler ne yapıyosunuz?
günaydın şeker nerelerdesin sen yawwgünaydın kızlarrrrrrrr ben geldim dün bazı testlerim vardı onların sonucunu aldım bugün gidip sağlıkocağındaki dr gösterecem
kızlar günaydın beni unutmuşsunuzdün toplamam yapıldı. arkadaşlarım beni merak etmiştir demiştim bende transferimi unutmayın bari :)
günaydın kızlarrrrr
valla ben bugün uykumu hiç alamadım bacım şu an bile zor yazıyom.hava da tam uyku havası belki de ondan...
mayıştım valla...
bebekteyiz canım test istedilerse hastalansan bile yaptır ne olur ne olmaz canım benim..
sizler ne yapıyosunuz?
bebekteyiz şekerim benim bi arkadaşın fsh ve e2 yüksek çıkmış
tedaviye başlayamamışlar ama dr doğum kontrol hapı vermiş
bu hormonlar neden yükselir şeker yaşla alakası varmı ( 38 )
bide madem yükselmiş nasıl düşer
noluyor bu siteye anlamadım yazdım bi daha giremedim kızlar hafta sonları vakit bulamıyorum evden girmeye ama hafta içi hep burdayım gizemim :) unuttunuz beni unuttunuz küstüm :) 10 tane yumoş toplandı bakalım henüz aramadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?