Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kıss bişi sorcam ben cuma günü negatif aldım ya zaten perşembe gecei lekelenme olmuştu cuma günü de hafif hafif kan gelmişti artık c.tesi hastalandım
aslında dün için hastanede bi daha bakarız dediler bşak yerde yaptırsam olmaz mı dedim yapın sonucu haber verin dediler test yap ben yapmadım acaba yapmama gerek var mı ya

günaydın kızlarrrrr
valla ben bugün uykumu hiç alamadım bacım şu an bile zor yazıyom.hava da tam uyku havası belki de ondan...
mayıştım valla...
bebekteyiz canım test istedilerse hastalansan bile yaptır ne olur ne olmaz canım benim..
sizler ne yapıyosunuz?

günaydın kızlarrrrrrrr ben geldim dün bazı testlerim vardı onların sonucunu aldım bugün gidip sağlıkocağındaki dr gösterecem

kızlar günaydın beni unutmuşsunuz dün toplamam yapıldı. arkadaşlarım beni merak etmiştir demiştim bende transferimi unutmayın bari :)

valla bacım sen bilirsin içinde merak kalıcaksa yaptır
gizem patron yok uyuyon glibaaaa
yok be bacım yaa sitede sorun var giremedimkii

uykumuuuuuuuuuu bende istiyorummmmm
günaydın kızlarrrrrrrr ben geldim dün bazı testlerim vardı onların sonucunu aldım bugün gidip sağlıkocağındaki dr gösterecem
günaydın şeker nerelerdesin sen yaww
kızlar günaydın beni unutmuşsunuz dün toplamam yapıldı. arkadaşlarım beni merak etmiştir demiştim bende transferimi unutmayın bari :)

günaydın unutmadıkta maşallah sende çok geldin yanımıza heee
hadi hayırlı olsun bakalım kaç yumoşun var şeker
trasferini haber verirsen unutmayız tabikide hihihiih
seni kaçak seniiiiiiiiiiiiiii klava:

dün akşam da öyleydi bi türlü giremedim siteye canım ya tuba nın da konuşmaya ihtiyacı vardı böyle bir günde yalnız kalmış sitenin azizliğine uğradık malesef
eczaneden test aldım yaptım da yok anam yok tık yok tek çizgiii
bigün hamile kalırsam haırlısıyla o gıcık testi bi daha yapıcam sırf o çizgileir görmek için

bebekteyiz şekerim benim bi arkadaşın fsh ve e2 yüksek çıkmış
tedaviye başlayamamışlar ama dr doğum kontrol hapı vermiş

bu hormonlar neden yükselir şeker yaşla alakası varmı ( 38 )
bide madem yükselmiş nasıl düşer

artık kış geldi diyebilirizz tam uyku zmanı gerçi ben evdeyim sizleir merak ettim haberler var bugün tuba nasıl merak ettim uyuyamadım yoksa ben şimdiii
ooooooooooooooo rüya bile görüyodumm

noluyor bu siteye anlamadım yazdım bi daha giremedim kızlar hafta sonları vakit bulamıyorum evden girmeye ama hafta içi hep burdayım gizemim :) unuttunuz beni unuttunuz küstüm :) 10 tane yumoş toplandı bakalım henüz aramadılar.

canım ya hiçbi bilgim yok malesef tedaviye hiç mi başlamamışlar yani hiç ilaç almamış mı arkadaşın hani dedim ilaç kullandıysa kontrolsüz ondan olabilir

ne gıcık o testler yaa
ulen bi kerede 2 çizgi çıksın bee
boşuna para veriyos yaa protesto edelim almayalım şekerler

gunaydin kizlar.. sonunda girebildim... netde sorun vardi.. Gizemim ben 20 daha okudum sudenaz icin. yani toplam 40 oldu.. ben gi gecmise bakiyimda geliyim..

bu site çıldırtacak harbiden ya
10 tane iimiş maşallah canım inş hepsi güzelce döllenirler
inş seninkiler tutar canım artık güzel haberler gelsin yavvv
senin ilk miydi

ayyy çıldırdım ya sitede sorun vardı bi türlü giremedim...
meldir canıım hadi hayırlısı 10 tane ha...ne güzel..ne zaman arayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…