Ekime Kadar Hamile Kalmak İsteyenlerrrrrrrrrrrrrrr

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.037
26.831
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir senedir bebek istiyorum bir sorun olmamasına rağmen sanırım stresten de olmuyor çok istedikçe olmaz ya kafamdan çıkarmak istiyorum yavaş yavaş kafamdan çıkarmaya çalışacağım. 2016 kpss ye gireceğim ALLAH (C.C) nasip ederse onun için ekimden sonra 3-4 ay korunacağım sınava denk gelmemesi için Rabbim herkese nasip etsin çok dua ettim yakı yaktım belime Meryem suresini okudum 40 gün zikir konularım var onlara katıldım ama aslında ne zaman ALLAH nasip ederse o zaman olur planla olacak iş değil ama bakalım ne zaman nasip olacak?
Birbirimize destek olalım beklemelere güzel haberi almak için beklemeye devam....

Ben varım canm benimde 1 senedir olmuyo yani olduda düşük yaptım melek annesiyim ama olmadı işin garibi geçen ay aşılama yaptırdım negatif olduğunu öğrendim ama adetim gecikti 1 hafta sonra yenile dedi doktorum yarın gidicem ama umudum yok bende kendimi ise verdim umem kursuna yazıldim sigortaci olmak için segem sınavına hazirlaniorm 2016 da kpssye giricem bakalım rabbim bekletmesin daha fazla yüzümüze baksin

bende varım
nolduysa esımde bı ısteksızlık oldu onu asarsak ınsallah cocuk yapmayı denıcez

Ben varım canm benimde 1 senedir olmuyo yani olduda düşük yaptım melek annesiyim ama olmadı işin garibi geçen ay aşılama yaptırdım negatif olduğunu öğrendim ama adetim gecikti 1 hafta sonra yenile dedi doktorum yarın gidicem ama umudum yok bende kendimi ise verdim umem kursuna yazıldim sigortaci olmak için segem sınavına hazirlaniorm 2016 da kpssye giricem bakalım rabbim bekletmesin daha fazla yüzümüze baksin
kendime bir arkadaş bulmuş oldum ben de 2016 kpss benim için de çok önemli olmayan bebişim de hayırlısı bakalım birbirimize dua edelim ben bugün adet olmam lazımdı ama olmadım umut da edemiyorum korkuyorum hamileysem çok ço sevineceğim hayırlısı bakalım birbirimizi haberdar edelm

bende varım
nolduysa esımde bı ısteksızlık oldu onu asarsak ınsallah cocuk yapmayı denıcez
sen de hoş geldin canım ben de kpss ye gireceğim için eylüle kadar hamilelik olursa sınavdan önce doğum yaparım diye düşünüyorum bir senedir istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah müjdeli haberler alırız

kendime bir arkadaş bulmuş oldum ben de 2016 kpss benim için de çok önemli olmayan bebişim de hayırlısı bakalım birbirimize dua edelim ben bugün adet olmam lazımdı ama olmadım umut da edemiyorum korkuyorum hamileysem çok ço sevineceğim hayırlısı bakalım birbirimizi haberdar edelm
Olur canm nerdensin kaç yasindasin kaç yıllık evlisin

Mrb bnde varimm :) 21 yaandyim ve 8 aylik evliyim dun test yyaptim silik ama cift czgi sabah ilk idrarla yaptim tek czgi cikti :KK43:((

Sıkma canını canım vardır belki birkaç gün daha bekle hem çok gençsin bizden daha kolay olur içine mutsuzluk koyma
Testler com uzdu dun poz. Bugunde neg. Cikinca kotu oldum elimde olmadn canim yanio aglamaktan basima agrilar grsi :mad:

X