Yani şimdi erken diyemem milamm , cigdem reglisinden çok daha önce öğrendiler ki sizin reglinizde geçmiş . Bence bu ay da bir hava değişimi mi oldu anlamadım benimde 27-28-29-30 günde bir gelen adetim 32.güne girecektim ki o sabah oluverdim ki ben bekledim de sadece testi bir gün önce yaptım dışarı çıkmıştım eczaneden test aldım zaten regl olacağımı biliyordum ama benim regl öncesi çok başım ağrır ki üç gündür ilaç içiyorum yoksa geçmiyor , sırf o yüzden test yaptım hamileysem çocuğa zarar gelmesin diye .. bir de yumurtlama tarihiniz önemli tabi geç mi yumurtlama oldu erken mi ? Her kadında farklı oluyor mesela ben ovülasyon yapmadım doktor kontrolündeydim , 15. Günde bende yumurtlama büyümüş 18mm olmuştu ama ne yazık ki hamile kalamadım bu ay , hormon değerlerimde gayet normal çıktı bugün yaptırdım bu testleri . Kadın bana acele etme bekle bir kaç ay dese de ben sabırsızlanıyorum . Yaşta 30 malum . Şimdi bu ay deneyip bir daha önümüzdeki ay eşim gerekli işlemleri yaptıracak . Artık ikna etmek için dedim ki eşime malum erkekler pek sperm testi vermek istemiyor , doktor bir an önce yaptırmanı eğer problem yoksa ona göre sıkıntıya girmemizi istemedi falan dedim

hatta doktor verdi bu aklı bana

gerçekten bir problem yoksa el mahkum bekleyeceğim ama bir problem varsa boşuna kürek çekmek istemiyorum bu yüzden işleri hızlandırmak istiyorum .