- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Arkadaşlar ben 4 ay önce şuan bulunduğum işe girdim..yalnız muhasebe şefim akrabamdı onun asistanı hamileydi yerine girdim rapor alcaktı çünkü hem bende üniversite stajımı yapmış olcaktım şefim aldırdı beni yani gel böle bi iş var gir dedi hem öğrenirsin hem de staj yapmış olursun bende geldim 4 ay oldu ve rapor bitmek üzere..patronlar onun çıkmasını istiyor çünkü bebeği oldu devamlı izin alcak die bi de süt izinleri olcak günün yarısını izinli geçirmiş olcaktıı...daha patronların görüşünden haberi yok evi çok uzak ve çocuğunu bırakcağı kimsede yok aslında..o seramik bölümü okudu ama ön muhasebe yapıodu bende üni.mezunuyum ve muhasebe okudum o yüzden patronlar beni istiyor şefimde kal diyor..ya kafayı yicem ağladım kaç kere :sinifsinif: o kızla 2 hafta geçirdim bana anlattı az sonra çıktı çok şeker biri.. mafoldumben fikirleriniz çok önemli siz olsanız napardınız? :çok üzgünüm:[
kızlar konuyu yenileyerek size yazıyorum kız hafta sonu beni aradı ve 2 ay ücretsiz izin almak istediğini yerinde yine 2 ay devam edip edemeyeceğimi sordu yani patronların dediği olaya geldik onlar devamlı izin alınmasını istemiyo konu da bahsettiğim gibi. :1no2:.ayrıca 2 ay izinden sonra dönemeye bilirmiş sen bu arada iş arasın diyo yaa off asıl kendisi gitmek üzere haberi yok ama bakacak kimse yok bebeğe ve belki de dönemem küçük ihtimal dedi ne yapcam yaa ayrıcaa kızlaaarr müdürüm bu yazıyı okumuş simge halinde bırakmıştım böyle düşünmene üzüldüm dedi ayrıca sen olmassan başkasını alırız dedii mafoldumben bu arada kırkını da uçurmaya yanıma geldiii senağlama
kızlar konuyu yenileyerek size yazıyorum kız hafta sonu beni aradı ve 2 ay ücretsiz izin almak istediğini yerinde yine 2 ay devam edip edemeyeceğimi sordu yani patronların dediği olaya geldik onlar devamlı izin alınmasını istemiyo konu da bahsettiğim gibi. :1no2:.ayrıca 2 ay izinden sonra dönemeye bilirmiş sen bu arada iş arasın diyo yaa off asıl kendisi gitmek üzere haberi yok ama bakacak kimse yok bebeğe ve belki de dönemem küçük ihtimal dedi ne yapcam yaa ayrıcaa kızlaaarr müdürüm bu yazıyı okumuş simge halinde bırakmıştım böyle düşünmene üzüldüm dedi ayrıca sen olmassan başkasını alırız dedii mafoldumben bu arada kırkını da uçurmaya yanıma geldiii senağlama
Son düzenleme: