• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek yapma makinası

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
arkadaşlar aranızda ekmek yapma makinası kullanan var mı? ekmekler güzel oluyormu. rahat kullanılacak bişey mi ?

arkadaşlar bimde bu hafta lüxell ekme yapma makinası var. sizlerden olumulu fikirler alırsam alcam yoksa almayacam. o yüzden fikirlerinizi bekliyom anacımmm

canım arkadaşımın sinbo var çok memnun
başka kullananlarda memnun bende almak istiyorum bimdekini bende gördüm
89 tl ydi galiba

evet canım o fiyata, lüxelde iyidir sanırım alcam bu gidişle

benimde sinbo var 100 tl ye almıştım ekmekleri süper oluyor ama makinanın kalitesi pek iyi değil galiba gerçi 100 tl ye anca bu kadar olur lüxeelinkini görmedim onun için bir şey diyemicem eğer aynı şekilde yapıyorsa ekmekler güzel oluyor birde büyüklüğü nasıl yani kaç gram ekmek yapıyor

Benimde sinbo ekmek makinem var var, inanılmaz memnunum herkese tavsiye ederim. Tek kötü tarafı ekmeği çok yemek istiyorsunuz ve kilo alıyorsunuz :))
Lüksel hakkında bilgim yok ama sinbo kullanan pekçok tanıdığım var hepsi memnun.

şemşamerciğim bende kullanıyorum sinbo 1 sene olacak.inanki hergün yapıyorum.hiç ekmek almıyoruz.hatta başka yerde fırın ekmeği yerken eşimde bende rahatsız oluyoruz öyle alıştık canım hertürlü ekmek yapabiliyosun.karını zararını bırak ençok yediğimiz şey ekmek ve hiçbiri katkısız değil.sağlık açısından sindirim açısından çok faydalı.kesinlikle tavsiye edrim biz artık dışardan ekmek almayı hiç düşünmüyoruz.

teşekkürler arkadaşlar, yarın aldım gitti makinayı. :hooray:

ben tefalinkini kullanıyorum süper birşey hele piştikten sonraki o koku muhteşem teflonu güzel cok cabuk cıkıyor ve bulasık cıkmıyor fiyatıda 177ytl

dışaradaki ekmeklerde bir dünya katkı maddesi var ki bunlar sağlığa oldukça zararlı.onları yemektense bikaç lira fazla verip evde temizini yemek daha mantıklı bence.

geçenhafta bimden luxell ekmek yapma aldım 2 yıl garantili çok güzel şimdiik çok memnunum eşim de ben de sabah 6 da mis gibi ekmek kokusu ile uyanıp kahvaltımızı yapıp öyle gidiyoruz .az sonra reçel programında ayva reçeli yapmayı deneyeceğim sonucu yazarm

bende yeni aldım esse marka aslında genelde aynı sadece kullanılan malzeme kalitesi ve markaya göre fiyat değişiyor. makinamdan çok memnunum harika pratik bir olay tertemiz katkısız ekmekler ve bir deneme yaptım. pişirdiğim ekmekten bir dilim kadarını ekmeklikte sakladım altı gün hiç bozulmadan saklanabiliyor fırın ekmekleri için aynı şey söylenemez. bu da ne yediğimiz konusunda bende endişeler oluşturdu. o kadar çok katkı maddesi var ki ekmeklerde... aldığımız unlarda bile beyazlatıcı başta olmak üzere bir sürü katkı var ihe nin doğal unu var memnun kaldım katkısı yok tavsiye ederim.

o luxell makinayı annemde alsammı almasammı diye tereddütte kalmıştı, almadı. nasılmış aceba?
bende anneme bi makina almak istiyorum ama tercihim kesinlikle sinbo olmaz.
esse markayı kaça aldınız?

bizim ewdede war markası premier çok güsel oluo walla temiz temiz yiyoruz :D

arkadaşlar ekmek yapma makinası almak istiyorum ama hangi marka iyi olur ama fiyatta 100 ü geçmesin istiyorum bide tüm ekmek yapma makinaları malzemeyi atıp kendi yoğurup pişiriyo dimi merak ettim bi şey daha kaç saatte tam olarak ekmek pişiyor bir yerde 3 saatte ekmeğimiz tamam diye yazılmış 3 satte elektirik yanması çok değilmi.

arkadaşlar ekmek yapma makinası almak istiyorum ama hangi marka iyi olur ama fiyatta 100 ü geçmesin istiyorum bide tüm ekmek yapma makinaları malzemeyi atıp kendi yoğurup pişiriyo dimi merak ettim bi şey daha kaç saatte tam olarak ekmek pişiyor bir yerde 3 saatte ekmeğimiz tamam diye yazılmış 3 satte elektirik yanması çok değilmi.

canım almak ıstedıgın makınenın ozellıklerıne bak kac kw elektrık harcıyor.haftada ka kez ypıcaksın hesapla.sonuc ortada.bıze dusnduk ama kesınlıkle cok cok ucuzzz...
yaktıgı elktrık hıvcbırsey..3 saat sureklı cok faal calsmıyorkı.once karısırıyor,sonra uzun br sure mayalamaya bırakıyor........en son 1 saat pişirıyr..a.s.

Back
X