Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm hepside harika olmuss bende paylasimm suan ordugumuu :)Eki Görüntüle 1464144
Işte sonuç... ve size öğrnek olacak bir kaç renk çeşidi..
Maşallah canım eline emeğine sağlık harika olmuş bunlar :)Eki Görüntüle 1464144
Işte sonuç... ve size öğrnek olacak bir kaç renk çeşidi..
Kuzummm bu yetenek nerden yaa maşallah ne kadar güzel temiz bir iş :)Canimm hepside harika olmuss bende paylasimm suan ordugumuu :)
Canimm hepside harika olmuss bende paylasimm suan ordugumuu :)
Kendime yapmiyorum canimm arkadaslarin dogacak bebeklerine yapiyorumm hazir almak istemiyorumm emegimi hediye etmek daha cok hosuma gidiyorrBayıldım cnm. Kesinlikle sende Paylaş yeteneğini gel bu topiği daha cok hosuma gidiyooortak kullanalım
Gerçekten eline sağlık. Bende hevesliyim bebek patiği yeleği yapmayı ama işte durum beli bide ben deşmiyim
annemden canimm annem ogretti seviyorum bebek orgulerini hem cabuk bitiyo hem guzel oluyoo hemde zaman geciriyo oyaliyoo :)Kuzummm bu yetenek nerden yaa maşallah ne kadar güzel temiz bir iş :)
canımmmm hayırlı olsun sayfan :) emeğine sağlık ne cici şeyler onlar öyle bu arada özlendin :) umarım iyisindir
özlettin valla kendini görünce yazmak istedim mutlu oldum ellerine sağlık hepsi harika olmuş :) annemde çok yapardı ben küçükken dışarıya içinde büyüdüm ama bilmem yapılışını :) şükür iyiyim bende kuzum çalışmaya devam ufak tefek sıkıntılar olsada önemsemiyorumSağol tatlım iyiyim elhamdullillah.. seni sormalı cinsiyet öğrenmeye az kalmış