• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El islerim oyuncaklarim

birkibirki

En Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
3.286
3.406
248
Merhaba bebek ve cocuklariniz icin bebe yününden onlara özel oyuncaklar örüyorum simdilik elimde olan oyuncaklarin resmini koyuyorum.Örmeye devam ettikce eklerim hanimlar.oyuncak sadece minikler icin degil bize de ozel olabilir.

image.webp

mesela bu minik tavsancik 21 yaşındaki bir universite ögrencisi icin örüldü.
image.webp

bunlarda uyku arkadaslarimiz istediginiz renkte orebilirim.tavsan yerine kedi ayi fil ya da baykus yapabilirim.
image.webp

image.webp

image.webp

Son düzenleme:
IMG_20160302_150007.webp
bu canta da el orgusu hanimlar kendime yaptim bunu.astarlamadim.istediginiz renkte orup cesitli desenlerle susleyebilirim.tablet cantasi vs. seklindede kullanilabilir.

İnşaallah ilgilenen olur canım:KK200:Bilsem daha önce gelirdim konuyu yeni gördüm :KK19:
cok eski degil zaten ilk yaptiklarim ilk msjda ordukce ekliyorum hatta.kizzz iyi ki geldin.boyle hani kucuk yerlerde kucuk dukkanlar vardi.canlari sikilir adamlarin yanlarina arada es dost ugrar oyle hissettim.:KK60: cay kahve ne yapayim canim.yemek soyleyim mi(gecen alisverise gittigim bi yerde duydum bu yemek soyleme isini cok havali gelmisti:cool::KK70:)

cok eski degil zaten ilk yaptiklarim ilk msjda ordukce ekliyorum hatta.kizzz iyi ki geldin.boyle hani kucuk yerlerde kucuk dukkanlar vardi.canlari sikilir adamlarin yanlarina arada es dost ugrar oyle hissettim.:KK60: cay kahve ne yapayim canim.yemek soyleyim mi(gecen alisverise gittigim bi yerde duydum bu yemek soyleme isini cok havali gelmisti:cool::KK70:)
Tamam ara ara eklediklerine bakarım :KK19:
Bu saatte yemek kalsın bitki çayı alayım:KK45:

Back
X