el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

lilybeth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
1.409
2.070
35
Ya senin anlayamadığın o işte okumuyorum etmiyorum evdeyim calısmıyorum ama keyfim nasil istiyorsa öyle davraniyorum ne kocam karışabilir ne arayış içine girer ne kvde sorunu yaşarim sen kendine bi bak çok biliyorsun ya güya 😁
O zaman okuyan çalışan insanlara laf söylemeyeceksin tamam mı
Sizin gibi sığ beyinler yüzünden feminist hareket ilerleyemiyor bu ülkede!
İnsanlarla dalga geçip sürekli aşağıya çekmekle de olmuyor hani okuyarak olmuyor ya!
Saydığım kitaplardan bir tanesini bile okumamış insanla ne tartışıcam
Kocam beni seviyor senin kocan bile yok diyorsun senin kocan benim umrumda mu sanıyorsun ?
Evlenmek zorunda değilim birinin karısı birinin annesi olmak istemiyorum belki de
Böyle de düşünen insanlar var hayatta
Sana ütopik geliyor olabilir ama var işte
Fal baktırmamla ilgili bile konuşmuşsunuz arkamdan
Cevap hakkı olmayan birini linçlemek nedir ya!
Bana her fırsatta banlayıp sizin gibileri konuşturan yönetime ne demeli
 

kardelen225

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
44
9
25
Çok zor bir durum ama şu bir gerçek sizin de söylediğiniz gibi artık eşiniz.Ablanızın davranışları saygısızlık ve saygısızlık asla affedilemez hem de erkek grurunu etkilediği zaman.Eşin için gönlünü dinle ne düşünürsen onu yap.Ailenin veya eşinin ailesinin konularını kapıda bırkamak lazım.Gelmez erkekler böyle gruru krilirsa annenle bile görüşmez.
 

lilybeth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
1.409
2.070
35
Banlanıcam yine kına yakın
Arkamdan linçleyenler niye yüzüme konuşamıyor anlamadık
Sartreyi bilmiyordum google mantarıydım ben ne oldu?
Hadi gelin varoluşçuluk konuşalım Bulantıyı tartışalım
Ben bunları google dan bakıyormuşum
Sevdiğim düşünürlerin isimlerini yanlış yazmışım
Tamam gelin tartışalım
Yok ben banlanınca siz gidin eski konularımın üzerinden beni aşağılamaya çalışın daha kolay değil mi?
Kiloma sevgililerime falan laf sokun
Feminist miyim değil miyim kafanıza göre yargılayın sığ bilgisiz halinizle
Kimseye cahil demek haddime değil
Ama ben sizin gibi okumuş cahillerden yoruluyorum !Herşeyi çok iyi bildiğini sanan bir konu hakkında konuşan insanı dinlemeyip yüksek sesle konuşunca kendini haklı sanan tiplersiniz !
Aksi halde sadece Woolf u tanıyorsun gibi abuk bir cümle kurup bunlarda var derken Woolftan kat kat aşağıda olan isimler saymazdınız!Hepsini biliyorum okudum niye zorunuza gitti?
Aaa bide Kafka vardı değil mi?
Abartılmış bir balonu ilah yapıp ayy Kafka var biliyor mu deyip bana hava yapmaya kalkmış bir kadın!!!!!!
 
Son düzenleme:

lilybeth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
1.409
2.070
35
Sana neden cevap veremiyorum çunkü sen gibi 2 gune geri gelmiyorum yoksa merak etme sen :KK66:
Banlanınca üzülmüyorum tombik sen rahat ol
Kilonla o kadar barışıkmışsın ki gidip ameliyat olmuşsun
Benim sevgililerimin msjlarından sanane güya beni mi acıttın
Yarın gelip kocanın telefonundaki msjı buraya yazarsın
Ama nick falan değiştiriyorsunuz işte sıkıntı bu
Anlamıyoruz kim olduğunuzu
 

Bibibella

LibBiBido ♈
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
20 Ocak 2010
36.766
93.776
40
Tombik mi :KK53: kocamın mesajlarını yazmam çünkü üzülürsün :KK66: nickimi değismiyorum hatırası var 10 yildırda uyeyim beni boşa araştırma birsey bulamazsın hiç saklanmadım saklanmam neyse konu sahibinin konusunu hortlattin boşa derdin ne ki anlamadım
 

lilybeth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
1.409
2.070
35
Tombik mi :KK53: kocamın mesajlarını yazmam çünkü üzülürsün :KK66: nickimi değismiyorum hatırası var 10 yildırda uyeyim beni boşa araştırma birsey bulamazsın hiç saklanmadım saklanmam neyse konu sahibinin konusunu hortlattin boşa derdin ne ki anlamadım
Ay ne üzülecem ya gözüm yok merak etme🤣
Burda atarlanıp aldatılma sonra senin için diyorum böyle büyük konuşanların sonu belli
Benim aşk hayatımın çetelesini tutmak sana düşmedi tombik
Bu arada başka biriyle birlikteyim yine msj yakalayıp yazarım sende okuyup çetele tutarsın
 

dr_yad

...........
Pro Üye
9 Aralık 2009
9.687
26.439
Dur tartışalım varoluşculuk lütfen
Cahilliğimi ortaya çıkar
Hadi
Benim anlamadigim internetten tartışınca bildiğiniz ya da bildiğimiz nerden belli olacak?Çünkü siz internette yazan bilgiler dışında bir şey demiyorsunuz. Mesela Woolf'un bilincalti tekniği zaten kitabının tanıtımında yazıyor. Okumuşsunuzdur ona bir şey diyemem ama okuduğunuzu belli eden kitabın içeriği ile ilgili bir tane yorumunuz yok. Hem her insanın merak duygusu farklı bir konuya gelişebilir. Niye kendi okuduğunuz şeyi gel tartışalım diyorsunuz. Kitaplar, konular derya deniz. Mesela ben de mitolojiye ayrı ilgi duyuyorum Yunan,Iskandinav... Gel tartışalım deyip o konuda kitap okumayana cahil mi diyeyim? Gerçekten abartmışsınız.
 

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
Doğa Severler Kulübü
12 Temmuz 2006
45.139
145.613
49
Aynı konuda 2. tur, kamera nerede? Mune seni şakalıyoruz deyin, rüyadaysam çimdikleyip uyandırın, şaka de mi? Şaka deyip su çarpın yüzüme 🤦‍♀️
 

lilybeth

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
1.409
2.070
35
Benim anlamadigim internetten tartışınca bildiğiniz ya da bildiğimiz nerden belli olacak?Çünkü siz internette yazan bilgiler dışında bir şey demiyorsunuz. Mesela Woolf'un bilincalti tekniği zaten kitabının tanıtımında yazıyor. Okumuşsunuzdur ona bir şey diyemem ama okuduğunuzu belli eden kitabın içeriği ile ilgili bir tane yorumunuz yok. Hem her insanın merak duygusu farklı bir konuya gelişebilir. Niye kendi okuduğunuz şeyi gel tartışalım diyorsunuz. Kitaplar, konular derya deniz. Mesela ben de mitolojiye ayrı ilgi duyuyorum Yunan,Iskandinav... Gel tartışalım deyip o konuda kitap okumayana cahil mi diyeyim? Gerçekten abartmışsınız.
Antik Yunan’a ilgi duymayan bir felesefe meraklısı yoktur emin ol:)
Hersey Antik Yunan’la başlar
Kitapları okumamışsınz ki zaten okumadığınız bir kitabı nasıl tartışalım o ayrı
Bilinç altı tekniğiyle yazılmış kitaplar okunması en zor kitaplardır!Anlıyorum herkes okumak zorunda değil zaten!
Bunun için ciddi bir altyapı gerekir!
Kendine ait bir odada kadınların hayatta geri kalmasının nedenlerini sorgular
Kendinden önce gelen kadın yazarları eleştirir .Neden kadın yazar yok diyenlere cevap verir!
Kadınların engellendiği bir dönemde çıkıp böyle bir kitap yazmak yürek ister!
Okusaydın tartışabilirdin benle
Hem kitabı okumayıp hemde içeriğini konuş diyeni de anlamıyorum:)
Merak ettiysen oku!
Ben kendi kendime kitap özeti mi yapayım burda :)
Hem soruyorsunuz hem de cevap verince bilgini ispatlamaya çalışıyorsun diyorsunuz
Ne diyeceğimi şaşırdım
 

dr_yad

...........
Pro Üye
9 Aralık 2009
9.687
26.439
Antik Yunan’a ilgi duymayan bir felesefe meraklısı yoktur emin ol:)
Hersey Antik Yunan’la başlar
Kitapları okumamışsınz ki zaten okumadığınız bir kitabı nasıl tartışalım o ayrı
Bilinç altı tekniğiyle yazılmış kitaplar okunması en zor kitaplardır!Anlıyorum herkes okumak zorunda değil zaten!
Bunun için ciddi bir altyapı gerekir!
Kendine ait bir odada kadınların hayatta geri kalmasının nedenlerini sorgular
Kendinden önce gelen kadın yazarları eleştirir .Neden kadın yazar yok diyenlere cevap verir!
Kadınların engellendiği bir dönemde çıkıp böyle bir kitap yazmak yürek ister!
Okusaydın tartışabilirdin benle
Hem kitabı okumayıp hemde içeriğini konuş diyeni de anlamıyorum:)
Merak ettiysen oku!
Ben kendi kendime kitap özeti mi yapayım burda :)
Hem soruyorsunuz hem de cevap verince bilgini ispatlamaya çalışıyorsun diyorsunuz
Ne diyeceğimi şaşırdım
Yani okumadım mı dedim. Isterseniz kitabımın fotoğrafını atayım üzerine istediğiniz not kağıdını yapıştırıp falan:)) Nerden çıkardınız okumadığımı anlamadım. Sizin gibi okuyorum ben diye gezmedigim için sanırım. Bilgini ispatlamaya çalışıyorsunuz demedim tam tersini dedim aslında ya neyse.