Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta elazığda düğünüm akgün otelde olmuştu ve otelin kendi kuaförü vardı ben oraya yaptırırm diyodum ama kime sorsam adileyi söyledi.için rahat olsun.hatta ben düğün albümüzü benm memlektimde yapalım demiştim.ama eşimin ailesi orda saçımın daha güzel olacağını söyleyip beni ikna ettiler.hem düğün albümüm hem kır çekimim elazığda oldu.iyi ki elazığda olmuş.çünkü orda çok daha güzel bi gelin olmuştum.
slm kızlarrrr ben elazığlıyım ve benimde temmuzda düğünüm var size de mutluluk versin inşallah rabbim
öncelikle şunu belirteyim ben de kuaför adileden randevu aldım kına ve düğünüm için ve tesettürlüyüm hiç bi tereddütünüz olmasın kaaaaç tane arkadaşım evlendi ve adileye gitti kına ve düğün dahil hepsi de çok güzel olmuştu ve çokta memnun kalmıştı yılların tecrübesi olan bi kuaför ve gelinlerle birebir ilgileniyo aklınzda soru işareti kalmasın gerçekten mükemmel bi kuaför
memnun kalacağınıza eminim ben burada yaşıyorum ve bi çok hazırladığı geline şahit oldum inanın görümceniz sayılırım güvenin bana![]()
söylediklerini dikkate alcağım cnm yeri merkezedemidir.peki ücret ne kadar ödediniz.