Elbet bende mutlu olucam...

hatticehtc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
62
24
35
Evet insan en fazlada sevdiklerine küsüyor, kendi iyi niyetine kiziyor. Hele birde benim gibi artik dolmzs ve kinci insan haline gelmisseniz.
Mânen zor bir hayat yasiyorum. Ne yaptiysam hep elimde patladi. Agladim, hayata küstüm, yeru geldi imrendim yeri geldi umursanmayan insan oldum. Cocuklugumdan beri hep bu duygularla büyüdüm. Alttan aldim saf oldum, üste ciktim âsi oldum. Evlendim. Evliligimdeki en büyük istegim evlendigim kisinin benim o olmayan öz güvenimi yerine getirmesi, beni sevmesiydi. O da sagolsun elinden gelen pisligi yapip hatta ve hatta serefsizligin dibine vurarak beni bosadi. Yoruldummu? Kesinlikle. Eskiden kalbimde bir agri vardi bu yasadiklarimdan dolayi ama zamanla kalbimde taslasti. Ama ben bu yasadigim ortama ragmen pes etmiyorum. Mutlu olucam. Huzur bulucam. Umut fakirin ekmegi misali. Belki günahlarima kefarettir kalp cöküntülerim. Ben MUTLU OLUCAM. Rabbim bana cok güzellikler hazirliyo. Öyle ya kis mevsimi ne kadar cetin gecerse, yaz mevsimide o kadar sicak olurmus...

Aynen arkadasim rabbim sesini duysun da en guzel mutluluklar senin olsun sen kendim sagla kendi oz guvenini aslinda adamdan kurtulunca oz guvene de sahip olmussun hep iyi taraflarini gor yasadiklarinin

Her gecenin bir sabahi vardir. herkesin hayati peri masallarindaki gibi olmuyor malesef. Kendinizi boyle motive etmeniz cok guzel. Hayat size hep guzellikler Mutluluklar getirsin.

Üniversite'min bitmesine cok az kadi sükürler olsun. Bittiginde Türkiye'ye yerlesip hayatimi kurmak istiyorum insaAllah. Mekan degisikliginde ferahlik var derler. Umarim banada iyi gelir. Rabbimden baska kimseden bir beklentim yok.
Motive edici yazilariniz icin hepinizden Allah razi olsun...

öz güvenimizi başkasının vermesini beklersek büyük bir hataya düşeriz.kimse olmadan öz güvenimiz olmalı ki eğer o kişi giderse ya da bir şey yaparsa yıkılmayalım,güçlü olalım.

Haklisiniz. Insan kendisi öz güvenini gelistirmeli. Ben cok cöküntü yasadigim icin evliligimin bana bu konuda yardimci olucagini düsünerek adim attim. Öyle ya deli gibi seviyordu güya. Benim icin herseye katlanirdi güya. Bu sevginin bana moral olucagi kanaatindeydim. Megerse oscar oyuncularina taş cikaticak birisini hayatima dahil etmisim.

X