Elbisem için kombin önerilerinde bulunur musunuz?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
Herkese merhaba bu elbiseyi yeni aldım hem bazı davetlere giderken giyerim diye düşündüm hemde önümüz bayram olduğu için o zaman giyerim dedim yalnız ayakkabı ve çanta seçiminde çok kararsız kaldım, beyaz her şeyle olur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı :KK53:. Aslında bordo topuklu ayakkabı almıştım onunla giymeyi düşünüyordum çokta güzel uymuştu ama dizimde yaşadığım bir problem nedeniyle babet giymek zorundayım. o yüzden sizlere danışayım dedim. Yeni aldığım bir lacivert babetim var sizce bununla nasıl olur, eğer güzel olursa ne renk çanta olur üstüne? Yada siz farklı önerilerde bulunabilirsiniz.:KK39:

Eklentiler

• IMG_20150710_184658.JPG
    IMG_20150710_184658.JPG
    52,1 KB · Görüntüleme: 156
  • DSC_0839.JPG
    DSC_0839.JPG
    84,8 KB · Görüntüleme: 133
şu an işte olduğum için kombin bulmak için vaktim yok ancak sana şöyle bir öneride bulunabilirim;
Qute adlı bir moda uygulaması var kararsız kaldığında giysi canta ayakkabı herneyse, fotoğrafını cekip paylasıyorsun ve diğer kullanıcılar (bunlar ünlü mağaazlar, bloggerlar, bilirkişiler, veya arkadaşların) da senin için oyluyor.karar verme açısından büyük kolaylık sağlıyor. Yani en azından kombin bulursan almadan önce oraada danışabilirsin :KK70: hatta linki de vereyim bir bak => www.quteapp.com

X