Elektrikli Süpürgeler elektrik süpürgesi hakkında bilgi :)

all is well 88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
678
234
kızlar süpürgem bozuldu ama ne alsam karar veremiyorum Fakir'in veyron markası var toz torbasız istiyorum ama ne yasam bilemedim.

Emiş gücünün 400 w olması güçlü bir makine olduğu manasına geliyor. Hepa 13 filtreli olması özellikle alerjik insanlar için yerinde bir seçim. Tek sorun toz haznesinin muadillerine göre biraz düşük kapasitede olması fakat sık sık boşaltıldığında bu sorun ortadan kalkar. Bence alınabilir zira aynı segmette ki rowenta, philps gibi markaların ürünleri çok daha pahalı.

Emiş gücünün 400 w olması güçlü bir makine olduğu manasına geliyor. Hepa 13 filtreli olması özellikle alerjik insanlar için yerinde bir seçim. Tek sorun toz haznesinin muadillerine göre biraz düşük kapasitede olması fakat sık sık boşaltıldığında bu sorun ortadan kalkar. Bence alınabilir zira aynı segmette ki rowenta, philps gibi markaların ürünleri çok daha pahalı.
Bugün aldım fakiri ilk olarak iyi gibi duruyor memnun kalırım inşallah tşk ederim :-)

Bugün aldım fakiri ilk olarak iyi gibi duruyor memnun kalırım inşallah tşk ederim :-)
Güle güle kullan. Yalnız bir uyarım var, kullanmaya başladıktan bir süre sonra çekiş gücünde düşüş yaşarsan derhal teknik servisle bağlantı kur, bir parti üründe filtre ile alakalı bir sıkıntı yaşandığından filtreler değiştiriliyor.

Kızlar benim süpürgede gitmek üzere ben philps maraton son çıkanın bir düşüğünü almak istiyorum ama kararsızım benim için sessiz olması da önemli kullanan var mı?

X