Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Internetten de araştırabilirsiniz ben olsam kullanmam göz göre göre çünkü böyle bir duyum var ne gerek var kullanmaya. .siz de bir araştırın içiniz rahat etsin.
Internetten de araştırabilirsiniz ben olsam kullanmam göz göre göre çünkü böyle bir duyum var ne gerek var kullanmaya. .siz de bir araştırın içiniz rahat etsin.
arkadaşlar domuz yağı vs yok elevit ve decavit birebir moleküllerine kadar aynı ilaçlar böyle saçma sapan şeylerle ortalığı karıştırıyolar. benim ailem eczacı ben kullanıyorum yok öyle bişey
Bana doktorum decavit yazdı onu bile kullanmadım. Ne gerek var gelişimi iyi diyo sende iyisini diyo . Ben elimden geldiğince doğal yollarla beslenmeye çalışıyorum sadece demir ilacı kullanıyorum. Hiç vitamin kullanmadım folik asit dışında.