Doğuma Hazırlık Elif Masal mı olsun Elif Eylül mü?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
başka seçenek yok mu? çok kullanılıyor bu ara bu isimler daha özel bişeyler olmalı bi ömür çocuğunuzla olacak çünkü

Elif ece olsun. benim kızımın adida elif ece:KK68:şaka bi yana elif masal daha kulaga hoş geliyor

teşekkürler :) elif kesin olacak çünkü cinsiyetini ilk öğrendiğimizden beri elif dedik.şimdi değiştirmemiz çok zor.değişik isim koyma konusunda biraz gelenekselciyim sanırım ikisi arasında karar veremiyoruz masal diyen daha fazla çıkmış :)

kızlar bir elif annesi olarak şunu söyliyim banada söylemişleri bıraz dik başlı oluyorlardedigim dedik elif harfi gibi dik benim kızım 3 yaşındayken arkadaşım doğum yaptı onada söyledim onunda tamamen aynı huylara sahip kizi biraz tatli cadi oluyorlar

eylülde de doğmuyor madem elif masal olsun :anneadayı:

Bizde ilk bebis kiz olursa elif dedik yanina isim dusunuyordum buyuk ihtimalde eylulde oolacak ama elif masal daha guzelmis aceba hangisini koysak :)))) iyi senden kopya cekiyorum

ben Eylül ismini aşırı beğenirim
özellikle eylülde doğan bebeklerde ya da eylül le ilgili bir anısı olanlarda
siz Eylül koyun bence :KK54:

konunun sahibi iki isimden birini soruyor ya o yüzden öyle yazdım
eylül çok güzel bir isim , en sevdiklerimden :)

:) Eylül Ayında evlendim bir anlamı o benim için sevdigimle hayatımızı birleştirdigimiz ay.

bu arada konu sahibi Eylül masal Da güzel Ama bu masal bu ara çok kullanıyor
Elif Eylül Güzelmiş
Elif benim Adım kızım adıda Eylül olucakk :)

X