Elif'imin saçları...

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
36
Merhaba hanimlar kızım Allahin izniyle 6 aylik oldu. Son iki aydir saclari cok dökülüyor. Dogdugu zaman simsiyah ve oldukca cok saci vardi. Malum havalar sicak bebegim terledikce dokulen saclar boynuna ensesine her yerine yapisiyor. Sabah bi kalkiyo besik sac icinde. Aslinda bunlarin hicbiri sorun degilde bazen eline filan yapisiyo agzina girmesinden korkuyorum. Emzirdigim zamn benim kolum gogsum kil icinde kaliyo. Babasi sacini tamamen kestirelim diyo ama bn kiyamiyorum tamamen dökülmesini bekleyelim diyorum. Sizce ne yapmaliyim sunu yapabilirsin diyeceginiz birseyler varmi? Yada tamamen kazitayim mi o guzelim saclari :KK43:

Benim de 5 aylık kızım var.aynı sorun bizde de vardı.kakasından saclari çıkmaya başlamıştı.yutuyordu çünkü.sicaktan yapisiyordu eline koluna.sonra sürekli ogurmeye başladı.refluden bile suphelendik.düğünler vardı kiyamiyorduk ama sonra tak etti.kazidik.rahat ettik.çok da tatlı oldu.düşündüğümüz gibi olmadi.ogurmeside duželdi.o da rahatladı ben de.kes rahat et bence.

X