- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Sokaktaki hayvanların hali çok acı. O köpekler çok kötü şartlarda büyüyor yaşamaya çalışıyor. Yemek yok ,bakım yok ,devamlı şiddet altındalar. Çok saldırganlaşıyorlar.
biz insanların ayıbı. Onlara iyi barınaklar açamıyoruz. Bakamıyoruz.
zavallı kedi. Yazık küçücük canlı. Nasıl korusun kendini.
çok üzüldüm. Siz kendinizi suçlamayın. olan olmuş. slz istemediniz böyle olsun.
Keşke kovayla su dökseydiniz belki kaçma sansı olurdu ama yapacak bırsey yok umarım yasıyordur. Nefes almak ınsana bahşedilmiş bir lütuf degıl sadece her canlının yasama hakkı var.
Bence herkes kendini suclamali sizleri tenzih ederek soyluyorum. Ben katilmiyorum. Herkes kapisinin onune bi kap su ve yemek atigi mama vs. Koysa bu hayvanlar bu hale gelmez. Uzgunum ama cok duyarli insanlar oldugu kadar duyarsizlar ve gaddarlar cok daha fazla. Burada duyar kasacak degilim ama malesef uzucu ve kokten onlemler gerekiyor. Burda da biz halka ve belediyelere dusuyor is. Ornegin kucuk biyerdeyseniz ve belediyeye ulasiminiz bi nebze daha kolaysa ulasmaya calisin ve basibos tehlike arzedicek kopekler varsa en azindan belediye barinaklarina goturulmelerini saglayabilirsiniz. Ben barinak taraftari olmasam da her ne kadar, bu sekilde hayvana zarar soz konusu ise acliktandir bu. En azindan barinakta yemek veriyorlar gordugum kadariyla. Onlar icin ve cevreleri icin daha iyi olur.Sokaktaki hayvanların hali çok acı. O köpekler çok kötü şartlarda büyüyor yaşamaya çalışıyor. Yemek yok ,bakım yok ,devamlı şiddet altındalar. Çok saldırganlaşıyorlar.
biz insanların ayıbı. Onlara iyi barınaklar açamıyoruz. Bakamıyoruz.
zavallı kedi. Yazık küçücük canlı. Nasıl korusun kendini.
çok üzüldüm. Siz kendinizi suçlamayın. olan olmuş. slz istemediniz böyle olsun.
Belki hala yasıyordur nöbetci veterinere götürseniz ya
götürdünüz mü veterinere ? arkadaşlar haklı kaldırımda demişsiniz en son ??Şuan yaşıyorsa acı cekiyordur. Bakma şansınız yok mu, veterinere görürseniz yaşıyorsa
Biz halkın görevi. O hayvanlar insanların oluşturduğu yapay düzenlerin içinde yaşamaya çalışıyor. Elimden geldiğince yemek veriyorum. Kedilere köpeklere kuşlara . Benim gibi veren başkaları da var. Ama yetmiyor. Ankara’nın soğuk ayazı başlayacak. Ne halde yaşam mücadelesi verecekler. Her kış olduğu gibi bu kış ne hale gelecekler.Bence herkes kendini suclamali sizleri tenzih ederek soyluyorum. Ben katilmiyorum. Herkes kapisinin onune bi kap su ve yemek atigi mama vs. Koysa bu hayvanlar bu hale gelmez. Uzgunum ama cok duyarli insanlar oldugu kadar duyarsizlar ve gaddarlar cok daha fazla. Burada duyar kasacak degilim ama malesef uzucu ve kokten onlemler gerekiyor. Burda da biz halka ve belediyelere dusuyor is. Ornegin kucuk biyerdeyseniz ve belediyeye ulasiminiz bi nebze daha kolaysa ulasmaya calisin ve basibos tehlike arzedicek kopekler varsa en azindan belediye barinaklarina goturulmelerini saglayabilirsiniz. Ben barinak taraftari olmasam da her ne kadar, bu sekilde hayvana zarar soz konusu ise acliktandir bu. En azindan barinakta yemek veriyorlar gordugum kadariyla. Onlar icin ve cevreleri icin daha iyi olur.
Ben de bir kez balkondan şahit oldum öyle birşeye, neler neler atmadım bıraksınlar diye.
En sonunda kediyi de alıp kaçıp gittiler. Ama kedi çoktan ölmüştü eminim
Evde kızımla yalnız olmasaydım aşağıya inecektim.
Çok kötü birşey çok, hala aklımdan gitmiyor.
Yani muhtemelen birşey atsaydınız da kediyi de alıp gideceklerdi
Şuan yaşıyorsa acı cekiyordur. Bakma şansınız yok mu, veterinere görürseniz yaşıyorsa
Zaten sesi kesildi ben sadece bakakaldim. Inecektim bende asagi eşim gondermedi ne olur ne olmaz uzerine atlarlar falan dedi. Sadece uzaktan bakakaldim
Bence herkes kendini suclamali sizleri tenzih ederek soyluyorum. Ben katilmiyorum. Herkes kapisinin onune bi kap su ve yemek atigi mama vs. Koysa bu hayvanlar bu hale gelmez. Uzgunum ama cok duyarli insanlar oldugu kadar duyarsizlar ve gaddarlar cok daha fazla. Burada duyar kasacak degilim ama malesef uzucu ve kokten onlemler gerekiyor. Burda da biz halka ve belediyelere dusuyor is. Ornegin kucuk biyerdeyseniz ve belediyeye ulasiminiz bi nebze daha kolaysa ulasmaya calisin ve basibos tehlike arzedicek kopekler varsa en azindan belediye barinaklarina goturulmelerini saglayabilirsiniz. Ben barinak taraftari olmasam da her ne kadar, bu sekilde hayvana zarar soz konusu ise acliktandir bu. En azindan barinakta yemek veriyorlar gordugum kadariyla. Onlar icin ve cevreleri icin daha iyi olur.
götürdünüz mü veterinere ? arkadaşlar haklı kaldırımda demişsiniz en son ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?