- 6 Aralık 2014
- 160
- 29
- 32
- Konu Sahibi Hayatveyasam
15 gün sonra çok yakınının düğünü var uygun fiyata abiye bulamıyorum acaba bu modelden varmı elinizde veya tarık Ediz modeli kızlar yardım edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 günde yetisecegini sanmıyorum internetten buldum bu modelleri ama kısa olan bile 550 TL bir gün için çok pahalı geldidiktirseniz pahalı mı olur acaba
hımm siz yine de bence bir terziyle konuşun belki yetiştirir15 günde yetisecegini sanmıyorum internetten buldum bu modelleri ama kısa olan bile 550 TL bir gün için çok pahalı geldi
15 günde yetisecegini sanmıyorum internetten buldum bu modelleri ama kısa olan bile 550 TL bir gün için çok pahalı geldi
Merhaba belki bu değil ama bir site var 2.el abiyeler oluyor çok güzel isterseniz yazayım adını
Hanfendi sizi ilgilendiriyorsa buraya birşeyler yazmak zorunda değilsiniz elinde buna benzer veya bu abiyelerden olan varmı öğrenmek istedim sonuçta bir günlük giyilecek abiyeler herkes birbirine yardım ederken sizin bu tavriniz nedir ?Nasıl elimizde olacak anlamadım?
Burası çarşı pazar forumu mu?
Bir kıyafet arıyorsanız neden giyim ile ilgili sitelere,forumlara bakmıyorsunuz?
Reklamdan kasıt nedir pardon ?Bence biraz reklam kokuyor ....
Allah Allah!Hanfendi sizi ilgilendiriyorsa buraya birşeyler yazmak zorunda değilsiniz elinde buna benzer veya bu abiyelerden olan varmı öğrenmek istedim sonuçta bir günlük giyilecek abiyeler herkes birbirine yardım ederken sizin bu tavriniz nedir ?
Siz çok zenginsiniz galiba ... İnternete yazıp araştırırsanız bulursunuz ayrıca ikinci el olarak satın alınacak uygun olması icin kimseyi zorlamiyoruz degilmi lütfen amaAllah Allah!
Bir Derdim Var topiğinde, tanımadığı kişiye abiye hibe eden, bir örnek, gösterebilir misiniz acaba?
Bu elbiselerin kiralandığı siteler var. İnstagramdan davetçokelbisemyok a bakabilirsin.15 gün sonra çok yakınının düğünü var uygun fiyata abiye bulamıyorum acaba bu modelden varmı elinizde veya tarık Ediz modeli kızlar yardım edermisiniz Eki Görüntüle 1596227
Arkadaşım ben de aynısını söyledim farkındaysanız, bu konunun yeri bu topik değil dedim.Siz çok zenginsiniz galiba ... İnternete yazıp araştırırsanız bulursunuz ayrıca ikinci el olarak satın alınacak uygun olması icin kimseyi zorlamiyoruz degilmi lütfen ama
Elbisenin satıldığı instagram hesabının ismi kabak gibi ortada. Fotoyu düzenleyip hesabın ismini kesip paylaşabilirdiniz.Reklamdan kasıt nedir pardon ?