Elinde bu abiyeden olan varmı kızlar

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
32
15 gün sonra çok yakınının düğünü var uygun fiyata abiye bulamıyorum acaba bu modelden varmı elinizde veya tarık Ediz modeli kızlar yardım edermisiniz
Screenshot_2015-08-01-12-04-17.png

Nasıl elimizde olacak anlamadım?
Burası çarşı pazar forumu mu?
Bir kıyafet arıyorsanız neden giyim ile ilgili sitelere,forumlara bakmıyorsunuz?
Hanfendi sizi ilgilendiriyorsa buraya birşeyler yazmak zorunda değilsiniz elinde buna benzer veya bu abiyelerden olan varmı öğrenmek istedim sonuçta bir günlük giyilecek abiyeler herkes birbirine yardım ederken sizin bu tavriniz nedir ?

Hanfendi sizi ilgilendiriyorsa buraya birşeyler yazmak zorunda değilsiniz elinde buna benzer veya bu abiyelerden olan varmı öğrenmek istedim sonuçta bir günlük giyilecek abiyeler herkes birbirine yardım ederken sizin bu tavriniz nedir ?
Allah Allah!
Bir Derdim Var topiğinde, tanımadığı kişiye abiye hibe eden, bir örnek, gösterebilir misiniz acaba?

Allah Allah!
Bir Derdim Var topiğinde, tanımadığı kişiye abiye hibe eden, bir örnek, gösterebilir misiniz acaba?
Siz çok zenginsiniz galiba ... İnternete yazıp araştırırsanız bulursunuz ayrıca ikinci el olarak satın alınacak uygun olması icin kimseyi zorlamiyoruz degilmi lütfen ama

Siz çok zenginsiniz galiba ... İnternete yazıp araştırırsanız bulursunuz ayrıca ikinci el olarak satın alınacak uygun olması icin kimseyi zorlamiyoruz degilmi lütfen ama
Arkadaşım ben de aynısını söyledim farkındaysanız, bu konunun yeri bu topik değil dedim.
Burada insanlar farklı dertler paylaşıyor, biraz kurcalarsanız kendinize uygun bir topik bulursunuz.
He orada da hayrına abiye veren bulunur mu bilemem...

Bdv ye uygun bi konu değil bence nette araştırırsan daha kolay bulursun.
anlamadım ki burda vaktini neden harcıyorsun görsel bile aratabiliyorsun artık google dan kolay gelsin :KK66:

Forumumuzun bit pazarı bölümünde ikinci el kıyafet alım / satım / takas yapılıyor. Oraya başlık açarsanız daha sağlıklı olur.

X