eliptik bisiklet + koşu bandı...Kızlarrrr yardımmmm :)

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
609
439
öncelikle herkese merhabalar..kızlar ben önceden kendi deneyimimle 8 kilo verdimmm..ama daha sonra sinirimi yine yemekten çıkartım 78 kiloya geri döndüm :KK43:. 3 ay sonra kuzenimin düğünü var. pzartesi bir spor salonuna yazılamayı düşünüyorum.sporsuz olmuyor bu işler anladım .macfit diye bir yerr..sizce 1 saat koşu bandı 1 saat eliptikle hem zayıflayabilir hem incelebilir miyim..basenlerim çok geniş :KK43: yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. çünkü bu gideceğim yerde hoca birebir ilgilenmiyor... şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürlerrr

Sadece spor yetmez canım. 3 ayda kilo vermeliyim diye de Kendini de strese sokma bence canım. Kilo vermek zordur, sağlıklı vermek daha zordur.
Bence bir eliptik bisiklet evine alıp koysan ömür boyu rahat edersin. Evinin rahatlığında spor yapmak gibisi yok ya
:KK25:

bir saat yürüyüş bir saat eliptik nasil yapacan hergun yapilmaz kiii...benimde evimde eliptik ve bisiklet var anca en fazla bir saat onbes dakika yapabiliyorum cunku diyette yapinca acikiyorsun

kızlarr bizim eve gelen giden çok oluyor.. oyüzden ev müsait değil..eliptik bisikletim vardı..olmasına rağmen rahat kullanamıyorudum..bozuldu şimdi attım onu da çok ses yapıyorduu..spor salonu hem bize yakın arkadaşım işe giderken 5 dakikada beni oraya atacak haftanın 5 günü :) dönüşümde dolmuşla 5-10 dakika...yakın yani .. o yüzden pek bi heveslendimm. ne bileyimmm..evde olmuyor..şimdi salona yazılırsam mecbur kalacam..bir de param gideceği için vicdanım sızlıcak oraya gitmek için :KK66:

X