Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.erkek arkdaşımla sevişirken penisinden zevk suyu geldi,sürtünme yoluyla vajinama değdi.ertesi sabah ella ertesi gün hapı aldım.adetime 15 gün vardı ve şu an 10 geçti adet olmadım.bu ilacın etkisinden mi, yoksa hamile miyim???
Bende kullanmistim ama benim erken oldu neden acabaBüyük ihtimal değilsin bir gebelik testi almanda fayda var ama ella insanın hormonlarını bozuyor gecikme olması normal yani korkma
Bende kullanmistim ama benim erken oldu neden acaba
Kac ay duzensızlık surer bılgın varmıDediğim gibi hormonları bozduğu için erken ya da geç olması normal
Kac ay duzensızlık surer bılgın varmı
Bu kadar sık ella kullanilirmi delimisin çok sakıncalımerhaba.bundan yaklasık 4 gun once erkek arkadasımla ılıskıye gırdım prezervatıf kullandı fakat yırtıldı bı mıktar ıcıme bı mıktar dısıma bosaldı.once korktuk hemen ertesı gun hapı kullandım.regl olmadıkca korkum arttı.4 gun sonrasında tekrar bı ılıskısoz konusu oldum ve sanssızlık mı denır bılıncsızlık mı artık bu sefer de aynı seyı yasadık yırtıldı ve bunu farketmedık ıcıme bosaldı.ella ertesı gun hapı aldı onu kullandım ve sabah regl oldum.normalde reglı gecıktırmesı gerektıgını bılıyorum bı sorun var mıdır sızce korkuyorum ve doktora gıtmeye utanıyorum acıkcası?
ilk bastakı ella degıldı t ıle baslayan bıseydı turuncu bı hap ıcınde ıkı tane bulunuyo.dıgerı ellaydı.suanlık bı sorun gormuyorum yanı kendımı kotu hıssetmıyorum ama ellayı kullanır kullanmaz ertesı sabah regl olmam bıraz dusundurdu benı.hala reglım bılemıyorum bısey olmaz dımıBu kadar sık ella kullanilirmi delimisin çok sakıncalı
öyle zaten bugün aldım yarın etkisini hissedeyim gibi bi durum olmaz ikiside hormonlarını altüst eden berbat ilaçlar ki ileride vücuduna nasıl bir etki yapacağını bırak sen doktorlar bile söyleyemez. madem bu kadar aktif bi seks hayatın var en doğrusu doğum kontrol hapı kullan ya da aylık iğnelerden yaptır emin ol bu kadar vücudunu yormazsın. her bünyede ella gecikme yapcak die bi kaide yok bünyeden bünyeye değişir ama sen iki hap birden 2 gün üstüste almışsın hormonların ne hale gelmiştir ona bişi diemem. bundan sonra daha dikkatli olun ve kondom kullanmayı beceremiyorsanız ki yazdıklarındaan doğru kondomu bi türlü bulamadığını görüyorum, hap kullanmayı ya da iğne yaptırmayı iyice bi düşün derimilk bastakı ella degıldı t ıle baslayan bıseydı turuncu bı hap ıcınde ıkı tane bulunuyo.dıgerı ellaydı.suanlık bı sorun gormuyorum yanı kendımı kotu hıssetmıyorum ama ellayı kullanır kullanmaz ertesı sabah regl olmam bıraz dusundurdu benı.hala reglım bılemıyorum bısey olmaz dımı
ya soyle bısey var cok haklısın fakat ıkı un ust uste degıl aradan bı 5 gun gectı.zaten bıdaha boyle bı hataya dusmeyı dusunmuyorum aklım basıma geldı.tek sorun su anda hamıle kalıp kalmıycagım korkusu.yanı reglım hala ama korkuyorum nedensız bı sekılde.doktora da gıdemıyorum utanıyorum ne yapıcagımı bılmıyorumöyle zaten bugün aldım yarın etkisini hissedeyim gibi bi durum olmaz ikiside hormonlarını altüst eden berbat ilaçlar ki ileride vücuduna nasıl bir etki yapacağını bırak sen doktorlar bile söyleyemez. madem bu kadar aktif bi seks hayatın var en doğrusu doğum kontrol hapı kullan ya da aylık iğnelerden yaptır emin ol bu kadar vücudunu yormazsın. her bünyede ella gecikme yapcak die bi kaide yok bünyeden bünyeye değişir ama sen iki hap birden 2 gün üstüste almışsın hormonların ne hale gelmiştir ona bişi diemem. bundan sonra daha dikkatli olun ve kondom kullanmayı beceremiyorsanız ki yazdıklarındaan doğru kondomu bi türlü bulamadığını görüyorum, hap kullanmayı ya da iğne yaptırmayı iyice bi düşün derim
Niye hamile kalıp kalmama korkusu yasiyorsuunkiya soyle bısey var cok haklısın fakat ıkı un ust uste degıl aradan bı 5 gun gectı.zaten bıdaha boyle bı hataya dusmeyı dusunmuyorum aklım basıma geldı.tek sorun su anda hamıle kalıp kalmıycagım korkusu.yanı reglım hala ama korkuyorum nedensız bı sekılde.doktora da gıdemıyorum utanıyorum ne yapıcagımı bılmıyorum
5 gün değil 10 gün olsun farketmez en fazla yılda 3 kez kullanılması uygun olan bi ilacı aynı ay içinde aldığını söylemeye çalışıyorum. doktordan kaçarak sorunlarından kaçamazsın bunu unutma hamilelik olduğunu sanmıyorum ama hormonlarına naası bi zarar verdiğini ne ben söyleyebilirim ne de sen kaçarak cevap bulabilirsinya soyle bısey var cok haklısın fakat ıkı un ust uste degıl aradan bı 5 gun gectı.zaten bıdaha boyle bı hataya dusmeyı dusunmuyorum aklım basıma geldı.tek sorun su anda hamıle kalıp kalmıycagım korkusu.yanı reglım hala ama korkuyorum nedensız bı sekılde.doktora da gıdemıyorum utanıyorum ne yapıcagımı bılmıyorum
merhaba.erkek arkdaşımla sevişirken penisinden zevk suyu geldi,sürtünme yoluyla vajinama değdi.ertesi sabah ella ertesi gün hapı aldım.adetime 15 gün vardı ve şu an 10 geçti adet olmadım.bu ilacın etkisinden mi, yoksa hamile miyim???
İstemiyorum cunku daha 19 yasindayimNiye hamile kalıp kalmama korkusu yasiyorsuunki