ella kullandim ama hala adet olmadim

Kalb34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
100
11
37
Arkadaşlarımın bu ayın 10nunda nişanlım ile beraber olduk prezervatif ile korunduğu halde dışarda bosaldigini söyledi ama ben her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım 15 saat sonra geçen ay 27sinde adet olmuştum bu ay olmadı üstünden 6 gün gecti eczaneden adet sokturucu aldım sabah 2 aksam 2 olmak üzere ictim bu aksam bitti cumartesi günü kanda tahlil yaptiricaz eğer gebelik varsa kürtaj olucam ve ben kürtaj olmak istemiyorum lütfen yardım edin..

Ertesi gün hapını aldıktan sonra adet olmuşsun bunun anlamı içine boşalsa bile yumurtalıkların döküldüğü için Döllenme olmayacak.
Ki hem prezervatif kullanmış hem geri çekilmiş. Sperm nasıl gitsin? Strese bağlı yada hormonlarından Kaynaklı gecikme yaşıyor olman daha büyük Olasılık.

Son düzenleme:
Ertesi gün hapını aldıktan sonra adet olmuşsun bunun anlamı içine boşalsa bile yumurtalıkların döküldüğü için Döllenme olmayacak.
Ki hem prezervatif kullanmış hem geri çekilmiş. Sperm nasıl gitsin? Strese bağlı yada hormonlarından Kaynaklı geçikme yaşıyor olman daha büyük Olasılık.
Ertesi gün hapını aldıktan sonra adet olmadım siz yanlış okudunuz sanirim

Canım,hiç merak edecek birşey yok hamile değilsin,stres yaptığın için reglin gecikti
ama ilişkiye girerken dikkatli ol,condom kullanın

Ertesi gün hapını aldıktan sonra adet olmadım siz yanlış okudunuz sanirim
hap 72 saat içinde alınmalı kullanımın doğru.
Hapın her kullanımın da adet olmaya bilirsin de 3 koruma yönteminin 3 ünü de uygulamışsınız. Ihtimal gittikçe düşmüş Adet tarihinden ne kadar süre sonra ilişki yaşanmıştınız peki?

Son düzenleme:
hap 72 saat içinde alınmalı kullanımın doğru.
Hapın her kullanımın da adet olmaya bilirsin de 3 koruma yönteminin 3 ünü de kullanmışsınız. Ihtimal gittikçe düşmüş Adet tarihinden ne kadar süre sonra ilişki yaşanmıştınız peki?
10 gün sonra falan

10 gün sonra falan
Yumurtlama dönemine denk geliyor ama ihtimalin çok çok çok düşük..
Stres altında olduğun için adet olmuyorsundur. 4. hafta da kan tahlili yaparak öğrenebilirsin.
Birde kürtaj yaptırmak istemiyorum dediğin için söylüyorum; Beraber olduğun nişanlın değil mi? hamileysen evlilik tarihini öne alabilirsiniz. Kürtaj tek çözümün değil.

Yumurtlama dönemine denk geliyor ama ihtimalin çok çok çok düşük..
Stres altında olduğun için adet olmuyorsundur. 4. hafta da kan tahlili yaparak öğrenebilirsin.
Birde kürtaj yaptırmak istemiyorum dediğin için söylüyorum; Beraber olduğun nişanlın değil mi? hamileysen evlilik tarihini öne alabilirsiniz. Kürtaj tek çözümün değil.
İmkansız tarihi öne almamiz

Bu sabah kahverengi turuncu karışık akıntı gelmeye başladı sizce teste gerek varmı artik

X