Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar çok acil yardıma ihtiyacım var bir aydan daha kisa zamanda 2 defa ella kullanmak durumunda kaldım adet oldum fakat adetimin bitmesinden sonra kahverengi leke geldi bugün itibariyle de adet kanı gibi bir kanama başladı neden olabilir acaba
Merhabalar ben 27 temmuzda adetim in 5.gununde nişanlım birlikte oldum ve iki saat içinde ella kullandım dün tekrar birlikte olduk ve içime boşaldi ella kullanmalı miyim ?
Merhaba 27 temmuzda adetimin 5.gununde nişanlımlaa birlikte olduk ve iki saat içinde ella kullandım fakat dün tekrar birlikte olduk ve içime boşaldi. Ella kullanmalı miyim ? 4 gün arayla kullanılırsa Problem yaratır mı?
merhaba, ella hapının yan etkileri ne zaman gorulmeye baslanır? Ben ılacı alalı 6 gun oldu bugun ılk defa sıddetlı mıde bulantısı ve bas donmesı yasadım. Normal mıdır acaba?
Buraya bakan olabilir mi? Bende bir ayda iki defa ella kullandım. Regli olmam gereken haftadayım. Goguslerimde agri var ama insan korkmuyorda degil hamile olabilir miyim suan erken geliyor bir bebek :/