Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kremlesem bile kuruyo anlamadim bnde tv gormustum eline toz seker alip limon sıkıp ovaliyosun sonra yikiyosun yumusacik oluyo fakat etkisi uzun surmuyoValla benim de ellerim sürekli kurudur kışın, hep krem kulllanıcaksın. Arada da zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim.
Ben bunu hiç duymamıştım ya, denemek lazım ama dediğin gibi uzun süre sürmüyorsa işimize yaramaz. Kremlerde uzun sürmüyo ki gerçiKremlesem bile kuruyo anlamadim bnde tv gormustum eline toz seker alip limon sıkıp ovaliyosun sonra yikiyosun yumusacik oluyo fakat etkisi uzun surmuyo
arada zeytin yağı sürmek iyidir. Ayrıca gece yatarken vazelin sürüp yün eldiven giyersen onunda etkisi iyi oluyor.Kremlesem bile kuruyo anlamadim bnde tv gormustum eline toz seker alip limon sıkıp ovaliyosun sonra yikiyosun yumusacik oluyo fakat etkisi uzun surmuyo
Gliserin kullanabilirsiniz. Fakat elleriniz nemliyken yapın bunu. Çünkü kuru yaparsanız kuruluğu hapsediyor. Avakado yağı veya vazelin de çok iyi gelirEllerim kisin cok kuruyo bitkisel bir karisim filan biliyomusunuz?
TeşekkürlerGliserin kullanabilirsiniz. Fakat elleriniz nemliyken yapın bunu. Çünkü kuru yaparsanız kuruluğu hapsediyor. Avakado yağı veya vazelin de çok iyi gelir
Kakaolu almayınnnn elleri karartıyor!benimde son zamanlarda elim çok kuruyor bu yaşımada kadar hiç böyle bi derdim olmamıştı watsonstan vazelinin kakaolu olanını aldım biraz olsun işe yarıyor ama saat başı sürersem tam bir çözüm bende bulamadım
Kakaolu almayınnnn elleri karartıyor!