ellerim çok kuruyo herzaman kremlesem bile kuruyo :(

Valla benim de ellerim sürekli kurudur kışın, hep krem kulllanıcaksın. Arada da zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim.

Valla benim de ellerim sürekli kurudur kışın, hep krem kulllanıcaksın. Arada da zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim.
Kremlesem bile kuruyo anlamadim bnde tv gormustum eline toz seker alip limon sıkıp ovaliyosun sonra yikiyosun yumusacik oluyo fakat etkisi uzun surmuyo

Kremlesem bile kuruyo anlamadim bnde tv gormustum eline toz seker alip limon sıkıp ovaliyosun sonra yikiyosun yumusacik oluyo fakat etkisi uzun surmuyo
Ben bunu hiç duymamıştım ya, denemek lazım ama dediğin gibi uzun süre sürmüyorsa işimize yaramaz. Kremlerde uzun sürmüyo ki gerçi

arada zeytin yağı sürmek iyidir. Ayrıca gece yatarken vazelin sürüp yün eldiven giyersen onunda etkisi iyi oluyor.

benimde son zamanlarda elim çok kuruyor bu yaşımada kadar hiç böyle bi derdim olmamıştı watsonstan vazelinin kakaolu olanını aldım biraz olsun işe yarıyor ama saat başı sürersem :KK43: tam bir çözüm bende bulamadım

Bitkisel bir karışım bilmiyorum ama aynı durum annemde de var. Hobby'nin cilt bakım kremini kullanmayı denediniz mi? Annemde etkili oldu. Yapısı yoğun olduğu için hemen emmiyor ve yumuşacık yapıyor. :KK51:

Aynen benimde her zaman ellerim kurur ve çatlar sık sık kremlemem gerekiyor vazelin kullandım fakat pek bi şe yaramadı gibi her zaman çok dikkat etmesi gerekiyor böyle ellere sahip olanların http://goo.gl/1p0tRR burada güzel tavsiyeler var bi dene

zeytinyağı sürebilirsin yatmadan bir iki damla birde türk kahvesi içiyorsan onun telvesini krem gibi sürüp yıkarsan kahvenin yağı oda çok ii geliyor

31606.ashx

Milk & Honey Gold Nemlendirici El Kremi
DÜNYADA TAKLİDİ EDİLEMEYEN 2 ŞEY VARDIR.1.SÜT - 2.Sİ BAL.
PATENTİ SADECE ORİFLAME AİT "MİLK&HONEY SERİSİNİ DENEDİNİZ Mİ? DENEYİN LÜTFEN, ELLERİNİZ VE TÜM SERİSİ İLE BANYONUZ MİS GİBİ BAL KOKSUN... ÇOK KURU CİLDİNİZ İÇİN HARİKA BİR NEMLENDİRİCİDİR. EKİM AYINDA 6 TL GİBİ BİR FİYATLA SATIŞTA HATTA. :KK66:

31602.ashx

Milk & Honey Gold Besleyici El & Vücut Kremi
El/vücut kreminde de parafin var , dünyanın parasını verip parafin bakımına gerek yok.
İçeriğindeki bal ve süt özleri sayesinde cildinizin beslenmesine ve yumuşacık olmasına yardımcı olur. Cildiniz tarafından kolayca emilir, yağlı bir his bırakmaz. Bu üründe 14TL ile şu an satışta

oriflame-ekim-katalogu-2015-sayfa-29.jpg

Setin sıvı el, vücut arındırıcısı ve duş jeli de bulunuyor,
Komple bir bakım için harika bir set :)

Merhaba, benim de kisin ellerim kuruyor, sorunu nemlendirici icerikli el sabunu+gliserinli el kremleriyle cozdum. Ozellikle her yikamadan sonra minik de olsa bir miktar kremi yediriyorum ellerime. Sorunu cozmek icin sabununuzu da kontrol edin derim, yada bulasik deterjaninizi, kurutmaya neden oluyor olabilirler :)

benimde son zamanlarda elim çok kuruyor bu yaşımada kadar hiç böyle bi derdim olmamıştı watsonstan vazelinin kakaolu olanını aldım biraz olsun işe yarıyor ama saat başı sürersem :KK43: tam bir çözüm bende bulamadım
Kakaolu almayınnnn elleri karartıyor!

X