Ellerim titriyor.

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.217
4.658
38
Kızlar, bir tavsiyeniz olursa söyleyin lütfen. Çok Endişeliyim. Ellerim titriyor. 28 yaşındayım. Her an değil. Sakarım zaten biraz. Ama mesela sallamadan bir çayı götürmek için uğraşıyorum. Stresten mi bilmiyorum. Ben de her zaman fark etmiyorum. Akşam eşimle otururken sen üşüyor musun, ellerin neden titriyor dedi. O zaman fark ettim. Sağ elim daha çok. böyle küçük küçük sallanıyor ama bariz titriyor yani. Özellikle dimdik tutuyorsam biraz daha sabit duruyor, yine de tam düz durmuyor. Doktora gideceğim, hangi bölüme gitmeliyim bunun için?

Dahiliye sanırım canım ilk başta, belki kan değerlerinde sorun vardır. Peki baş dönmesi saç dökülmesi falan yaşıyor musun? Veya yorgunluk sürekli..

Bu arada bu en az iki senedir devam eden bir şey ama çok umursamadım, bir şeylerin belirtisi olabilir mi?

Kullandığın bir ilac varmı? Yada tiroit guatr falan? Streste bir faktör tabi ama uzmana görünmekte fayda var,nörolojiye görünmeni tavsiye ederiö gecmiş olsun

Dahiliye sanırım canım ilk başta, belki kan değerlerinde sorun vardır. Peki baş dönmesi saç dökülmesi falan yaşıyor musun? Veya yorgunluk sürekli..
Yorgunluk var ama çok koşuşturuyorum. Geç yatıp erken kalkıyorum. Diğerleri yok. Br kaç ay önceyorgunluk sebebiyle B 12 ye baktırmıştım ama gayet normalin değerlerin demişti doktor.

Yorgunluk var ama çok koşuşturuyorum. Geç yatıp erken kalkıyorum. Diğerleri yok. Br kaç ay önceyorgunluk sebebiyle B 12 ye baktırmıştım ama gayet normalin değerlerin demişti doktor.
O zaman diğer arkadaşın dediği gibi nörolojiye gidebilirsin. Zaten yanlış da gitmişsen seni yönlendirirler..

Kullandığın bir ilac varmı? Yada tiroit guatr falan? Streste bir faktör tabi ama uzmana görünmekte fayda var,nörolojiye görünmeni tavsiye ederiö gecmiş olsun
İlaç kullanmıyorum. Diğerleri yok. Dahiliye ve nörolojiye gideceğim en kısa zamanda. Çok teşekkürler. Bana normalmiş gibi geliyordu ama eşim üzerinde durunca ben de onun ellerine bakıyorum, gayet sabit duruyor. Demek ki anormal olan bir şey var. Bildiğim bir hastalığım yok.

Bir dönem titreme baş dönmesi ve saç dökülmesi sorunlarının hepsini yaşadım. Şu an geçti gibi neyin belirtisi olabilir? Biliyormuşsunuz gibi geldi sorayım dedim :KK22:

Sinir olabîlir belki heyecanlı birisin .sinir sıkışması da olablr bi onada baktır...

İlaç kullanmıyorum. Diğerleri yok. Dahiliye ve nörolojiye gideceğim en kısa zamanda. Çok teşekkürler. Bana normalmiş gibi geliyordu ama eşim üzerinde durunca ben de onun ellerine bakıyorum, gayet sabit duruyor. Demek ki anormal olan bir şey var. Bildiğim bir hastalığım yok.
Öncelikle kan değerlerine baktır tatlım.kalp carpıntım vardı benimde gecenlerde o zaman ellerimin titredigini farkettimki hayatta elim titremez.gecti sükür sınav stresiymiş ama uzun zamandır sürüyorsa kesinlikle görün ikisinede

Parkinson olma ihtimalin cok yuksek bence bi arastir internetten

Bu sorun bendede var cnm noroloji uzmanina gitmistim fakat baska bir sorundan dolayi ama bunu soylemek hic aklima gelmedi tekrar muayeneye gittigimde anlaticam bakalim ne diyecek Allah sifamizi versin

Bir dönem titreme baş dönmesi ve saç dökülmesi sorunlarının hepsini yaşadım. Şu an geçti gibi neyin belirtisi olabilir? Biliyormuşsunuz gibi geldi sorayım dedim :KK22:
Canım kansızlık olabilir, veya demir eksikliğin olabilir. Bende de baş dönmesi yorgunluk ayağa kalkınca sendeleme gibi şeyler oluyordu. Saçlarım da dökülüyordu ellerim de titrerdi yani öyle hatırlıyorum, benzim de kaçık olurdu. Demir eksikliğim varmış. Ve kan değerlerinde düşüklük varmış. Böyle durumlar olunca hemen bir kan tahlili yaptırmalı. Ben çok hassasım mesela yeme içme duzenimden hemen değerlerim düşer. Senede iki kez yaptırırım yoksa değerler düşünce hemen saçlarım dökülmeye başlıyor, bilirsin ki çıkması da yıllar alıyor:)

Parkinson olma ihtimalin cok yuksek bence bi arastir internetten
Allah korusun, ben de ondan endişelendim. İnsanın aklına en kötüsü geliyor ya. Önce bir nörolojiye danışayım. Şeker troid baktırayım. Esansiyel tremor denen sebepsiz el titremesi diye bir şey de varmış. Genç yaşta bir şeylerin belirtisi olmasın inşallah.

Allah korusun, ben de ondan endişelendim. İnsanın aklına en kötüsü geliyor ya. Önce bir nörolojiye danışayım. Şeker troid baktırayım. Esansiyel tremor denen sebepsiz el titremesi diye bir şey de varmış. Genç yaşta bir şeylerin belirtisi olmasın inşallah.
Belki anlik sinirsel biseydir bende cok agir seyler tasidigimda surekli elimde titreme olur. Belkide korkulacak bisey yoktur ve umarim olmaz. Saglikla kal

Bu sorun bendede var cnm noroloji uzmanina gitmistim fakat baska bir sorundan dolayi ama bunu soylemek hic aklima gelmedi tekrar muayeneye gittigimde anlaticam bakalim ne diyecek Allah sifamizi versin
Âmin canım, inşallah.

X