Merhaba, bayadır görmüyordum seniMotive olmak için devam etmek için yasak koymayın kendinize. Yumruk ölçüsünde yavaş yavaş yiyin. 1.Gurme gibi olun. Tadına varın. 2.Doyunca bırakın.
3 Yemek yerken su yudumlayın.
Sadece acıkınca yiyin doyunca bırakın
4. Bol hareket edin. 10dk fazla asla oturmayın sürekli kalkın birşeyler yapın yudum yudum su için
Hareket kilo verdirir.
... kg olmayı hak ediyorum
Hareket edekende yaplarımı eritmeye niyet ediyorum deyin.
Bir ayda 5 -8 kilo vericem deyin. Asla geri almazsınız. Yavaş verin kalıcı olsun. 2. Ayda 4-6 hedefiniz olsun. 2 ayda toplam da 8-10 kilo verirsiniz. Kaç kilo fazlanız var atıyorum 30 kilo fazlanız varsa ilk 3 ay çok hızlı verirsiniz.
Tavsiyem spora growith jo. Başlayın.
Growingannas hitt kardio ve tabata egzersizlerine bakın orta seviye ama 5 dk biraz bakın
Nasılsınız :)Merhabaa
Evet aslında geliyorum . Kk ya kendi spor günlüğüme yazıyorum. Ben sabit kaldım. 55-54 inemedim halen. Kas kazandım o açıdan tartıda değişim yok. Fit oldum.Merhaba, bayadır görmüyordum seni
İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınızNasılsınız :)
10.500
Rumuzun yemek çağrışımı yaptığı için aklınız hep yemekte olacak. Egzersiz ismi olsaymış keşke. Hitt kardio kızı gibiNasılsınız :)
VauuvvEbet
Evet aslında geliyorum . Kk ya kendi spor günlüğüme yazıyorum. Ben sabit kaldım. 55-54 inemedim halen. Kas kazandım o açıdan tartıda değişim yok. Fit oldum.
Tabi kiİyiyim teşekkür ederim siz nasılsınızspora başlamam için bir işaret mi gönderdiniz bana
Vuuuu10.400 yuruyup geldim
3 Ekimde sürem doluyor canım düşünüyorumRumuzun yemek çağrışımı yaptığı için aklınız hep yemekte olacak. Egzersiz ismi olsaymış keşke. Hitt kardio kızı gibi
Dogumdan sonra 5 kilo fazlam kaldı aslinda çok istiyorum motivasyon oldu ben bunu bi dusuneyimTabi ki
Kilondan memnunsan sadece spor yürüyüş yarışına katılabilirsin
sen maksimum kaç kilo oldun canım?Baharda kan bağışı öneriliyor ama 20 kg kadar verdiğimde iyi gelmişti sonra çok zor tamamladım 500 ml
Kansızlık vs var tabi biz veremeyiz şu an
En iyisi güzel smoothie lerle enerji depolamak
Gel gel beklerizDogumdan sonra 5 kilo fazlam kaldı aslinda çok istiyorum motivasyon oldu ben bunu bi dusuneyim
95 canımsen maksimum kaç kilo oldun canım?
saol kuzum60kiloyum geçmiş olsun kuzum
Görmemek en iyisi kuzumNeeeeeeeeeyyyyyy en sevdiğim festival
Sayı değil görüntü önemli zatenEbet
Evet aslında geliyorum . Kk ya kendi spor günlüğüme yazıyorum. Ben sabit kaldım. 55-54 inemedim halen. Kas kazandım o açıdan tartıda değişim yok. Fit oldum.
Wuuuuu süpermiş yaaAntalya' da gastronomi festivali var. Üç gündür gitmemek için ne bahaneler uyduruyorum eşimeSomer şef de gelecekmiş bugün of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?