Dolabin üstüne kaldirdim tüm düzene sokmam lazım zamanim hiç yok yaGözün aydın gecmis olsun tekrardan canim
Ya dikkat et canim jilet cok tehlikeli ulasamayacagi yerlere koy gecmis olsun
Onu hepimiz yapıyoruz
Abur cubur bende cok tüketiyorum yaa benimde dur demem lazımBuna dur demem lazımson zamanlarda çok fazla aburcubur tükettim
Çalışıyorsun yogunsun ama uykundan ya da baska vaktinden fedakarlik verip 5 dakikada olsa delici kesici aletleri düzenle canim önemli bir konuDolabin üstüne kaldirdim tüm düzene sokmam lazım zamanim hiç yok ya
Hiç ellemezdi jilet felan neden merak etti bilmiyorum
Yalnız olmadığıma da sevindimAbur cubur bende cok tüketiyorum yaa benimde dur demem lazım
Çalışıyorsun yogunsun ama uykundan ya da baska vaktinden fedakarlik verip 5 dakikada olsa delici kesici aletleri düzenle canim önemli bir konu
Birlikte birakiriz artik benimde 5 kilo vermem lazimYalnız olmadığıma da sevindim
Ben de 7 kilo vermeliyimBirlikte birakiriz artik benimde 5 kilo vermem lazim
İnşallah gidicek kilolarBirlikte birakiriz artik benimde 5 kilo vermem lazim
Benim aslinda hedefim 7 ama artik zor geliyor yaBen de 7 kilo vermeliyim
Her gece yatarken kendimize soralım bugün kilo vermek için ne yaptım diyeBenim aslinda hedefim 7 ama artik zor geliyor ya
Gecen sene ne guzel hep 55-57 arasindaydim simdi veremiyorum
Benim şafak çok karanlikBenim aslinda hedefim 7 ama artik zor geliyor ya
Gecen sene ne guzel hep 55-57 arasindaydim simdi veremiyorum
Canım 2 ayda büyük yol alırsın yeter ki bozmaBenim şafak çok karanlik
Soralim tabi ki canim yorgunlugum az geçsin az sonra yürüyüşe gideceğimHer gece yatarken kendimize soralım bugün kilo vermek için ne yaptım diye
Öyle deme canim hedefine odaklan eminim cok guzel kilo vereceksinBenim şafak çok karanlik
Ben de istiyorum hava çok güzel burdaSoralim tabi ki canim yorgunlugum az geçsin az sonra yürüyüşe gideceğim
Burasida guzel gunes yok hava serinBen de istiyorum hava çok güzel burda
Enuuuu senmi geldn kızzzzzOo kimleri görüyorum
büyük balık al canım. çipura, levrek, somon gibi büyük balıklar. ya da hamsi al buğulama yap.Akşam için fırında balık yapmaya karar verdim nasıl yapsam hangi balığı alsam tavsiye verir misiniz
Merhaba canimmerhaba kızlar. bugün pek keyfim yok. boğazım kötü durumda, öksürük sürüyor. bunun yanında hipoglisemi zorluyor, kan şekeri düşüyor sanırım. çok yavaşlattı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?