- 3 Ocak 2020
- 6.186
- 33.689
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sarmaaaaa02.10.2022 menüm
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Ara 11.00
Yarım tane haşlanmış mısır
Öğle 14.00
Bir tabak salçalı soğanlı patates kavurması
Üç tane zeytin
7 tane çiğ fındık
Şekersiz çay
Akşam 19.00
Yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye
15 tane kadar küçük sarılmış kara lahana sarması
Cacık
Su 3.5 litre spor 30 dakika yürüyüş ve 9526 adım
@Zipzip- @pastelfit
Eki Görüntüle 3138859
Allah kavuştursun canım2 ekim pazar..
Sabah
Salçalı sosis
Biraz peynir
Biraz zeytin
Bir yumurta omlet
Salatalık
Öğlen
2 bardak kahve
1 gofret
Akşam
Bir avuç fıstık
1 salkm üzüm
2 lt su
@pastelfit yarn artı geleceğime eminim ama cumaya halledecem inşallah
Eşim gitti 2 hafta yok miss
Özüme dönüorm![]()
Evet canım ya görümcem yapmıştı dayanamadım yedim ama bulgurluyduAy sarmaaaaa![]()
Ya büyük tuvaletini bile isteye wcye yapmadi, 2 gün tuttu. Dün akşam ve bugün gündüz çamaşırına yaptı. En sonunda kızdım birazoy kuzum benim alısacak gececek insa icinden hep kendine seslen gececek diye
bir gün de WC ye alışamaz canım. bunu sen de biliyorsun. belli bir süre direnecek illa ki... sabırlı olmak gerekli mecbur.İki gündür pek sakin kalamiyorum artık![]()
Ama sen akşam yemeği yerine yulaf bar yediğin oluyordu sana hep diyoduk böyle olmaz diyeYa bu bir anda aklıma geldikesinlik kilo verdiriyor ikisi de ama yavaş ve sağlıklı beslenmek istiyorum
FarketmezEvet canım ya görümcem yapmıştı dayanamadım yedim ama bulgurluydu
Wasa yı bende çok sevmiyorum ama arada kurtarıcı oluyorWasa ve yulaf bar görmek istemiyorum. Halbuki onlari yiyerek çok hızlı kilo vermiştim ama beslenme seklimi değiştirdim kafamda.
Ah sus susAma sen akşam yemeği yerine yulaf bar yediğin oluyordu sana hep diyoduk böyle olmaz diye![]()
Canım sabah fırından çavdar ekmeği aldım kestirttim. İki dilim iki dilim yedim. Kalanı buzluğa koyacağım ısıtıp yerim. Öyle düşündümWasa yı bende çok sevmiyorum ama arada kurtarıcı oluyor
En sağlıklısını yapmışsın canım afiyet olsunCanım sabah fırından çavdar ekmeği aldım kestirttim. İki dilim iki dilim yedim. Kalanı buzluğa koyacağım ısıtıp yerim. Öyle düşündüm
İlk gün zaten faciaydi. Hiç wcye yapmayı kabul etmedi bile. Hep altına yaptı. Ama sonraki gün en azından ben goturdukce gitmeye başladı. 3. Gün lazimlik aldık ona kendi oturmaya başladı. Tabi arada ufak kazalar yine oldu da. Büyük ev işi beni gerdi biraz. Namaz kılcam acaba hali kirli mıydı vs vesvese biniyorbir gün de WC ye alışamaz canım. bunu sen de biliyorsun. belli bir süre direnecek illa ki... sabırlı olmak gerekli mecbur.
Benimde hurma pürem var. Nasıl yapcaksinevde yulaf bar yapacağım. dolapta azcık yumuşamış gün kurusu kayısılar var. BİM den almıştım. onları kullanacağım.
Teşekkür ederim canım benimEn sağlıklısını yapmışsın canım afiyet olsun![]()
doğrudur canım. Allah kolaylık versin.İlk gün zaten faciaydi. Hiç wcye yapmayı kabul etmedi bile. Hep altına yaptı. Ama sonraki gün en azından ben goturdukce gitmeye başladı. 3. Gün lazimlik aldık ona kendi oturmaya başladı. Tabi arada ufak kazalar yine oldu da. Büyük ev işi beni gerdi biraz. Namaz kılcam acaba hali kirli mıydı vs vesvese biniyor
Ben şekersiz beslenme birkaç kez yaptım. Ama hep alternatif evde özel şeyler yaptım kendime. Yememden kismadim hiçAh sus susne gereksiz bir şey yapmışım