Günaydın minnoşumGünaydın hanımlar
Benimde oğlum istedi malzeme yoktu pudingle geçiştirdik onun yerini tutmaz hiç birşey de neyseEltim geldi diyor ki nolur magnolia söyleyelimakın akın yayılıyor
Mutlu pazarlar canım nasılsınMutlu pazarlar
Teşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsınMutlu pazarlar canım nasılsın
İyi olmana sevindim Bende iyiyim canım teşekkürlerTeşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsın
Günde iki posta dövülmeli o tiplerBence öyle insanlar olmamalı ya
Alone kuzu biz tanişiyor muyuzİyi olmana sevindim Bende iyiyim canım teşekkürler
Hoşgeldin canım istersen şimdiden menü yazmaya başlaKızlar selamlar nasılsınız? Ben bir ara sizinle birkaç kilo verdim yazın Temmuz Ağustos gibi sanırım. Ama sonra motivasyonum kırıldı kaybettim olayı.
Haftaya falan yine başlamak niyetindeyim.
Bu cuma inşallah tartılır başlarım yine
Selam canim hoşgeldinKızlar selamlar nasılsınız? Ben bir ara sizinle birkaç kilo verdim yazın Temmuz Ağustos gibi sanırım. Ama sonra motivasyonum kırıldı kaybettim olayı.
Haftaya falan yine başlamak niyetindeyim.
Bu cuma inşallah tartılır başlarım yine
Hoşgeldin canım istersen şimdiden menü yazmaya başla
Selam canim hoşgeldin
Hayır hemen tanışalımAlone kuzu biz tanişiyor muyuz
Nickin çok tatlıHayır hemen tanışalım
Teşekkür ederim abla bende 27 yaşındayim 3 çocuğum var 94 kiloyumNickin çok tatlı
Ne kadarcik şişkosun bilmiyorum ama inşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulursun canım.
Emekli öğretmenim. Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Gaziantepliyim. Bir iki haftaya kadar aktif olarak yarışmaya katılmayı düşünüyorum. Birazcık sağlık sıkıntılarım var.
Allah bağışlasın evlatlarını.Teşekkür ederim abla bende 27 yaşındayim 3 çocuğum var 94 kiloyum
Hep birlikte güzel kilolar veririz inşallah
Sende inşallah kısa sürede kurtulursun sağlık sorunlarından
Yooo dostum koşma diyince ben kabuğuma çekildim amaHoşbuldum kuzular sağolun. O dönem emziriyordum çok dikkat edemiyordum yediklerime. Beybi 18 aylık oldu artık. Emmeyi bıraktık. Süt bitti daha doğrusu
Şimdi daha gümbür gümbür başlamak istiyorum açıkçası.
Tamam bu haftadan menü yazayım. Ama öylesine psikolojik hazırlanma olsun. Haftaya esas başlamış olurum
Bir de koşmaya başlamak istiyorum gebelik öncesi koşuyordum. Şimdi patates oldum ben. Aramızda koşan var mıydı beni bir gazlasa
Ayyy taze emekliNickin çok tatlı
Ne kadarcik şişkosun bilmiyorum ama inşallah kısa sürede sağlıklı bir şekilde kurtulursun canım.
Emekli öğretmenim. Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Gaziantepliyim. Bir iki haftaya kadar aktif olarak yarışmaya katılmayı düşünüyorum. Birazcık sağlık sıkıntılarım var.
Yooo dostum koşma diyince ben kabuğuma çekildim amaDeryaOnDiet koşuyordu gelse de koşsa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?