- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.139
- 798
- 36
ben günaydini bozacak anladim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben günaydini bozacak anladim
Ahahaha mantikliben günaydini bozacak anladim![]()
özel mesajin niye kapalı?
Teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim çok şükürGeçmiş olsunfesang cım bu hafta bende aynıydım migren çok zor inşallah çabuk toparlanırsın
Geçen deözel mesajin niye kapalı?
Sarıda en az 8.000 zorunluKızlar adım zorunluluğu olmayan takım var mı
Saglik olsunGünaydın kızlar ben +300 üm
yaa nasıl bacaklarım ağrıyor anlatamam adım atamıyorum![]()
Olsun,artıdan iyidir
100-300 artı çabuk hâllolurKaptanımmm alıntılamışım ama yazamamışım. Haftasonu kötü geçti benim için hep yatıştaydım. Ama bugünden itibaren harekete başlıycam inşallah
Bugün +100 üm.
Regli oldum onun etkisi diye düşünüyorum
benimde sadece üyeler:)
Abla genelde doğum kontrol ilaci veriliyor ve iğneli epilasyon tavsiye ediyorlar epeydir araştırdım. 7 Kasım da başka bir hastaneden eskiden gittigim doktordan da randevu aldım. Bakalım onunda görüşünü almış olurum. İlgin için çok teşekkür ederimOlmazsa başka bir doktordan fikir mialsan acaba.
Allah sifa versin (boza ben)Abla genelde doğum kontrol ilaci veriliyor ve iğneli epilasyon tavsiye ediyorlar epeydir araştırdım. 7 Kasım da başka bir hastaneden eskiden gittigim doktordan da randevu aldım. Bakalım onunda görüşünü almış olurum. İlgin için çok teşekkür ederim![]()
selaaammmSelam kızlar, kimse yok mu yine![]()
Bence bildirmene gerek yok cumadan itibaren bildirirsinpastelfit
@aloneangel35
Selam kızlar
Cuma tartım yokken katilmistim biliyosunuz, simdi kilo bildirmeme gerek var mı, yoksa cuma mı bildireyim?çünkü cuma tartim olmadigindan, karsilastirma yapamamiş oluyoruz.
Eksin güzel canım cumaya kadar biraz daha giderÇoook güzel bol eksili bir hafta olsun
Cuma 84.75
Güncel 84.40
Fark:0,35
Eksin güzel canım sporla destekledinmi çok güzel sonuçlar alırsın@aloneangel35 kaptanım
pastelfit
cuma 83.0
bugun 82.5
fark-0.5kg
cumadan itibarenki menulerimi yazacagim insa bugun
bugun leslie ve bolgesel hareketlerede basliyorum![]()
Hayır canım kırmızı ve mavide de zorunluSarıda en az 8.000 zorunlu
Kırmıxı-mavide zorunlu degil
Saglik olsun
Olsun,artıdan iyidir
100-300 artı çabuk hâllolur![]()