İnşallah canım 7 li rakamları görmek istiyorum artıkBence bildirmene gerek yok cumadan itibaren bildirirsin
Eksin güzel canım cumaya kadar biraz daha gider
Eksin güzel canım sporla destekledinmi çok güzel sonuçlar alırsınbende kahvemi içip başlıcam
Afiyet olsun canımSpor öncesi
Akşama 10bin rahat olur senin maşallah.Selam kızlar 4bin adımla eve girdim
İnşallah en yakın zamanda 7leri bile gormeyeceksinİnşallah canım 7 li rakamları görmek istiyorum artık
Görürsün yeterki isteyelim ben doğumlarda çok kilo aldım 116 Lara kadar çıktım daha sonra 70 lere kadar indim işte dikkat etmedim tekrar aldım şimdi 60 Lara inmeyi istiyorum hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallahİnşallah canım 7 li rakamları görmek istiyorum artık
Ooo süpersin. 10bin olur mu bilemem ama en azından 8bini tamamlayacağım inşallahAkşama 10bin rahat olur senin maşallah.
Bugün bende hareketliyim 5200 olmuş benimde. Oğlumu okula bıraktıktan sonra yolumu uzatıp geldim hep eve
Selam canım Benim 5 bin şuanSelam kızlar 4bin adımla eve girdim
Sağol canımAfiyet olsun canım
Evet cnm buydu geldim yineNasılsın? Son mesajin buymuş.
İğneli epilasyon uzun sürüyor gerçi,diğer doktorun ne diyecek bakalım,inşallah güzel haberler verirde tedavinde olur.Abla genelde doğum kontrol ilaci veriliyor ve iğneli epilasyon tavsiye ediyorlar epeydir araştırdım. 7 Kasım da başka bir hastaneden eskiden gittigim doktordan da randevu aldım. Bakalım onunda görüşünü almış olurum. İlgin için çok teşekkür ederim
İnşallah canım. Bende iki üç sene önce 64 leri görmüştüm sonra tekrar geri aldımGörürsün yeterki isteyelim ben doğumlarda çok kilo aldım 116 Lara kadar çıktım daha sonra 70 lere kadar indim işte dikkat etmedim tekrar aldım şimdi 60 Lara inmeyi istiyorum hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah
Kilo veriliyor da ah birde geri almasakPes etme canım 7 leri en yakın zamanda göreceksin emin ol bundan ve kendini motive et. Ben hiç kilo veremem diyordum hep ve pandemi de 16 kilo verdim 85ten 68 e kadar düştüm. Bu yıl tabi dikkat etmediğim için tekrar aldım. İlk hedefim benimde şu Kasım tatiline kadar 3 4 kg verebilmek. Malum memlekete gidilecek tatilde
Tartılmadım bebeğim hazır değilimfesang tartildin mi bakım kacla bırakıp kaç olmuşsun ben Çarşamba sabah tartilicam kesin 59 u gördüm tekrar asdf
Ya zaten amaç beslenmeyi öğrenmek kaçamak yaptığımız zaman diğer gün dengelemeyi öğrenirsek kilo almayız diyet hep hayatımızda olucak orası belli burası cok iyi geliyor gerçekten herşey bizim elimizde unutmaİnşallah canım. Bende iki üç sene önce 64 leri görmüştüm sonra tekrar geri aldımBuradayken kilo veriyorum burdan kopunca kilo veremiyorum .Bu sefer devam edebilirim umarım motivasyonumuda kaybetmem . Burda tatlı bir yarış oluyo heyecan oluyo
KesinlikleYa zaten amaç beslenmeyi öğrenmek kaçamak yaptığımız zaman diğer gün dengelemeyi öğrenirsek kilo almayız diyet hep hayatımızda olucak orası belli burası cok iyi geliyor gerçekten herşey bizim elimizde unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?