Abla uzun sürmesi sorun değilde. Kabuk yapma şişme yara olma durumu oluyormuş. Yani çalışırken zor olur bana. Birde ayda 1 ya da 2 kez oluyormuş o arada benim bıyıklar pala gibi olursa topluma nasıl cikarimİğneli epilasyon uzun sürüyor gerçi,diğer doktorun ne diyecek bakalım,inşallah güzel haberler verirde tedavinde olur.
Offf keşke pandemi zamanı yaptırsaydık. Maske ile idare ederdik, iki haftada bir aldırıyorum bezdimAbla uzun sürmesi sorun değilde. Kabuk yapma şişme yara olma durumu oluyormuş. Yani çalışırken zor olur bana. Birde ayda 1 ya da 2 kez oluyormuş o arada benim bıyıklar pala gibi olursa topluma nasıl cikarim
teşekkür ederim kaptanımBence bildirmene gerek yok cumadan itibaren bildirirsin
Eksin güzel canım cumaya kadar biraz daha gider
Eksin güzel canım sporla destekledinmi çok güzel sonuçlar alırsınbende kahvemi içip başlıcam
Bir arkadaşım olmuştu yıllar önce işlem sonrası yüzünde hafif kabuklaşmalar olmuştu.Abla uzun sürmesi sorun değilde. Kabuk yapma şişme yara olma durumu oluyormuş. Yani çalışırken zor olur bana. Birde ayda 1 ya da 2 kez oluyormuş o arada benim bıyıklar pala gibi olursa topluma nasıl cikarim
Ah canım Bende bugün girecektim lazere yarina erteledim bitmiyo gerçektenah bu kıl tüy meseleleri neden bitmek bilmezbende Turkiyede lazere gitmedigime pismanim
İki hafta durabiliyosan şükretOfff keşke pandemi zamanı yaptırsaydık. Maske ile idare ederdik, iki haftada bir aldırıyorum bezdim
Çalışma işi de yattı abla. Cuma akşamı arayıp gelme, tam zamanlı eleman aldık dediler.. başka yerlere bakiyorumBir arkadaşım olmuştu yıllar önce işlem sonrası yüzünde hafif kabuklaşmalar olmuştu.
Bir kaç gün sonra geçiyordu oda,sen çalışıyorsun birde dediğin gibi uzamaya başlayınca sıkıntı yaşarsın belkide.
Canım 1 haftada benimki de pürüzsüz değil ama kök olayı yok o sıkıntıymış. Eğer iğneli çözüm olacaksa yaptır hazır kış başlamışkenİki hafta durabiliyosan şükretbenim 1 hafta bile durmuyor zaten kökler aldirsamda belli
Allah karşına daha iyisini çıkarsın inşallahÇalışma işi de yattı abla. Cuma akşamı arayıp gelme, tam zamanlı eleman aldık dediler.. başka yerlere bakiyorum
Sagol dostumHayır canım kırmızı ve mavide de zorunlu
Sadece yeşil takımda adım zorunlu değil
Hosbulduk canimBeth18 hoşgeldin canım benim
Hos geldin, hayirli olsunEvet cnm buydu geldim yine
Sagol. HosboldumHos geldin, hayirli olsun
Hayırlısı olsun artık,kısmet değilmiş demek ki,inşLLh başkabir iş olur senin için.Çalışma işi de yattı abla. Cuma akşamı arayıp gelme, tam zamanlı eleman aldık dediler.. başka yerlere bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?