Canım bak ben tek öğün yapa yapa hormonları bozdum boşver iki öğün yap sağlıklı olsunYarın 12.30 gibi yersem 21 saatlik açlık uygulayacağım. Baktım kötü oluyorum yerim sabah bir seyler
Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun
İyi ama nacizane yorumum, aksam corba- salata cok az. (Artı bir tabak sebze yemegi vb olabilir)Hani simdi cok zor gelmiyor olabilir ama bikac gune vücut cok daha fazlasini isteyebilir. @aloneangel35Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun
Bu hafta kırmızı kaptan oİyi ama nacizane yorumum, aksam corba- salata cok az. (Artı bir tabak sebze yemegi vb olabilir)Hani simdi cok zor gelmiyor olabilir ama bikac gune vücut cok daha fazlasini isteyebilir. @aloneangel35
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun
Teşekkürlerİyi ama nacizane yorumum, aksam corba- salata cok az. (Artı bir tabak sebze yemegi vb olabilir)Hani simdi cok zor gelmiyor olabilir ama bikac gune vücut cok daha fazlasini isteyebilir. @aloneangel35
Canım birkaç gün önce 65.8 çıktım şu an bilmiyorum o civardadir yinefesang kaç kgydin?
İnsaallah başa sarmazsin dedigin gibi. Pamuk ipligine bagli gibi. Sakin birakma. Ben de 1 ay olacak ayni kg ama buna da şükür.Canım birkaç gün önce 65.8 çıktım şu an bilmiyorum o civardadir yine
Benim sağım solum belli olmaz ya bakarsın haftaya 3 kilo gider veya 2 kilo gelir. Cuma başlayacağım inşallah masterfiteİnsaallah başa sarmazsin dedigin gibi. Pamuk ipligine bagli gibi. Sakin birakma. Ben de 1 ay olacak ayni kg ama buna da şükür.
İnsaallah canim benim. Çok iyi geçsin bu seferBenim sağım solum belli olmaz ya bakarsın haftaya 3 kilo gider veya 2 kilo gelir. Cuma başlayacağım inşallah masterfite
GünaydınlarGüü naayy dııınn
Hoş geldin KASIM
Günaydınlar afiyetler olsunGünaydın kızlar valla hala pertim keşke yapmasaydım o sporu yaş geçmiş artıkyürüyemiyorum ayaklarımdan
Dünün menüsü
Sabah airfey da sebze tavuk
Ara Türk kahvesi
Öğle
Yine airfry da sebze tavuk,, yoğurt
Ara Kayısılı çay,,, 3 ceviz
. Akşam
Bol salata,, 2 çatal mumbar
Su 2 litrepastelfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?