İnşallah kuzumİnsaallah canim benim. Çok iyi geçsin bu sefer
Başınız sağolsun Canım Allah rahmet eylesinEşimin bi akrabası vefat etti , bugün cenazeye gideceğiz. O yüzden dün işlerimi hallettim, bugün yolda geçer.
Canım başınız sağolsun sabır diliyorumEşimin bi akrabası vefat etti , bugün cenazeye gideceğiz. O yüzden dün işlerimi hallettim, bugün yolda geçer.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ❤ dün giremedim çok fena hastalandım gece acile gittik 39 ateşle . Şimdi ateşim yok ama bütüm kemiklerim kırılıyo sanki
31 ekim menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek 1 küp peynir söğüş salata çay
Ara kahve 2 kare çikolata
Öğlen 1 kase yoğurt 1 kase bulgur pilavı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
@aloneangel35pastelfit
Canım çok üzüldüm geçmiş olsunGünaydın kızlar ❤ dün giremedim çok fena hastalandım gece acile gittik 39 ateşle . Şimdi ateşim yok ama bütüm kemiklerim kırılıyo sanki
31 ekim menüm
Kahvaltı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
@aloneangel35pastelfit
Aa ne oldu canım hayırdır inşallah.Canım bak ben tek öğün yapa yapa hormonları bozdum boşver iki öğün yap sağlıklı olsun
Teşekkür ederim canım. O kadar uykusuzluk koşturmaca mahvetti beni. Tabi bağışıklık da düşünce pert oldumCanım çok üzüldüm geçmiş olsun
Anladım canım arada yapmanın zararı olmaz tabi. Ben iki ay her gün tek öğün yaptığım için sıkıntı yaşadımAa ne oldu canım hayırdır inşallah.
Ben arada öyle yapıyorum canım devamlı değil. Aralıklı oruçta tavsiye edilen kadınlarda 1 gün zaten erkeklerde 2
Ben de haftada 1 ya da 2 canım isteyince yapicam
Tabiiii hem havalar da bir değişken o da etkili olmuşturTeşekkür ederim canım. O kadar uykusuzluk koşturmaca mahvetti beni. Tabi bağışıklık da düşünce pert oldum
Aynn canınTabiiii hem havalar da bir değişken o da etkili olmuştur
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ❤ dün giremedim çok fena hastalandım gece acile gittik 39 ateşle . Şimdi ateşim yok ama bütüm kemiklerim kırılıyo sanki
31 ekim menüm
Kahvaltı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
@aloneangel35pastelfit
Başınız sağolsun canımEşimin bi akrabası vefat etti , bugün cenazeye gideceğiz. O yüzden dün işlerimi hallettim, bugün yolda geçer.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Başınız sağolsun canım
En zor kısmı zaten korumak canı. 1yıl korudum ama sonrası hooop 10 kilo birden geldi geri. Burda olmak baya motive edici tabi ki üstesinden gElicez yineKilo veriliyor da ah birde geri almasakkorumak çok zor ya .burda birbirimize destek verirsek bununda üstesinden geliriz inşallah
Başınız sağolsun canımEşimin bi akrabası vefat etti , bugün cenazeye gideceğiz. O yüzden dün işlerimi hallettim, bugün yolda geçer.
Tebrikler @aloneangel35Merhaba hanımlar
Bu haftanın kazananı Kırmızı kaptan @aloneangel35 olmuştur. Tebrik ederim canım %1 avantaj kazandırdın takımına
31 ekim menüm
Kahvaltı
Ara 1 avuç dut kurusu
Akşam 1 kase çorba
2 litre su
Eki Görüntüle 3154236
@aloneangel35pastelfit
Sağol canım❤En zor kısmı zaten korumak canı. 1yıl korudum ama sonrası hooop 10 kilo birden geldi geri. Burda olmak baya motive edici tabi ki üstesinden gElicez yine
Başınız sağolsun canım
Tebrikler @aloneangel35
Geçmiş olsun canım
Ne oldu peki hormonlarına?Anladım canım arada yapmanın zararı olmaz tabi. Ben iki ay her gün tek öğün yaptığım için sıkıntı yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?