- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Rica ederim tatlım azimlisin çünkü,kalanıda elbette verirsinÇok teşekkür ederim abla inşallah yeniden odaklanıp hayallerime koşacağım
Merhaba canım bende de insülin direbci çıktı ama ilacımı kullanamiyorum diğer ilaçlarla birlikte çok fena bulantı kusma falan yaptı. İlaç başladın mi
Aaaaa sağlıklı dişe mi işlem yapılıyorİmplan daha kolay biliyormusun uyuşunca hiç duymuyorsun bile,sadece çıkan o sesleri duyuyorsun o kadar.
Önce dişin röntgeni çekilir ona göre karar verilir,protez kaplamada sağ sol dşlerde kesiliyor haberin olsun.
Geçmiş olsun inşaAllah.Çok teşekkür ederim abla inşallah yeniden odaklanıp hayallerime koşacağım
Merhaba canım bende de insülin direbci çıktı ama ilacımı kullanamiyorum diğer ilaçlarla birlikte çok fena bulantı kusma falan yaptı. İlaç başladın mi
Aynen sağlıklı diş kesiliyor sağlı sollu belli bir boyuta geliyor üzerine kaplama yapıp yapiştırıyorlar.Aaaaa sağlıklı dişe mi işlem yapılıyor
Şişkinlik yapmadı aksine bulantı ishal ama sadece o değil galiba diğer ilaçlarında yapıyorGeçmiş olsun inşaAllah.
Kullanıyorum canım ama bende pek etki göstermedi. Normalde şişkinlik yapıp yedirmiyor diyorlar ama bende şişkinlik olmadı.
Bakalım bir gideyim hastaneye ne onercekler ablaAynen sağlıklı diş kesiliyor sağlı sollu belli bir boyuta geliyor üzerine kaplama yapıp yapiştırıyorlar.
Birde teknoloji değişiyor sürekli farklı olanları varsa bilmiyorum.
Panaromik röntgen çeker ona göre karar verir bencede.Bakalım bir gideyim hastaneye ne onercekler abla
Masallah, cok da geri almamis. Genelde geri aliyorlar. Geri almamak asıl basarıAynen 110 küsür filandı herhalde,çok güzel verdi maşallah hep takdir ettimAmine Busra 'yu.
O kadar simarttim kiBazen duruyor öyle,bende yaşadım hep sabit kaldım gitmedi.
En güzeli arada şaşırtmak değişik beslenme yapmak lazım bu seferde.
70 lerden ayrilma sakın. (Simdilik) O kadar emek vermissin. Kolay degil tabi ki.2020 Mayıs'ta rekora koşmuştum 115le
Sonra 2020 Ekim'de 111le diyete başladım işte azar azar derken 67ye kadar inmiştim 2021 Kasım'da. Nisan ayına kadarda 68-72 arası gidip geldim. Sandım ki koruyabilirim. Tatilde de hareketli olunca yediğimi yaktım ama eve donunce aynı yemeye devam ettim ve 73ten 80 e kadar tırmandım. Bu gidişe son vermezsem benim için 90li hatta 100 lü kilolar hiçte uzak. Değil ne yazikki
Dert etme bence durur durur bir anda kilo gitmeye başlar.O kadar simarttim kisağol ya hayirlisi olsun
Ara ara aldı gene şimdilik iyi gidiyor .Masallah, cok da geri almamis. Genelde geri aliyorlar. Geri almamak asıl basarıAmine Busra tebrikler .
Bu benim 3 ncü duruşu. Her duruş ortalama 1 ayDert etme bence durur durur bir anda kilo gitmeye başlar.
EvetAra ara aldı gene şimdilik iyi gidiyor .
Bendede 2 kere filan olmuştu herhalde,o anda beslenme şeklini değiştir şoka girsin öyle diyorlar ya.Bu benim 3 ncü duruşu. Her duruş ortalama 1 aysağolasın
Azimli birde.
HanimKelesimiGetir canım geldim hadtaneden filmde kırık çıkık görünmedi. Parmaktaki dokular zedelenmiş. Baş parmak için bir aparat verdi onu bir buçuk ay kullanıp dinlendirecekmişim sonra sonuca bakacak. saglikli günlerimiz olsun kilo vermeye devam.
Kuzum toparla kendini. Geçmiş geçmiştir moral ver kendine. Tek derdin kilo almak olsun insülin direncin için bir hekime göründün di mi...nasıl bir yol gösterdi? Acil şifalar dilerim. Ben de iyi kötü ilerliyorum.Abla bende neredeyim bilmiyorum. Sayfaya girmiyorum pek. Hem vakit bulamıyorum hem de unutuyorum iştebenim halim pek iç açıcı değil. Hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Öyle çok aşırı yemiyorum ama anlamadım. İnsilün direnci çıktı bide bende.
Öyle işte.
İyisindir inşallah sen?
Canın sağ olsun canım. Çocuklar büyüsün güzel bir yerde iş bulur çalışırsın. Sağlık sorunların hallolsun yeter kiİyi olmana sevindim abla.
Benim çalışma hayatı başlarken bitti maalesef. Gittiğim yer gelme dedi. Başka bir yerde olmadı part time olarak. Tam zamanlı birkaç yerden çağırdılar ama çocuklar.... Olmadı yani
Bu sürede bende doktor işlerimi hallettim
Ben de birazdan insaallah. Wcdeyimkolay gelsin.
Bu bi isaret mibu sefer ben de baslicam 2-3 güne hic niyetim yoktu, son gunlerde bi plan yapmistim
Allah korusun ya inşallah aldığımıda veririmMasallah, cok da geri almamis. Genelde geri aliyorlar. Geri almamak asıl basarıAmine Busra tebrikler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?