İnşallah abla. Şu dgsye hazırlanmaya başlicam önce. Bugün hangi konular olduğuna baktım. Bir düzen yapıp her gün biraz konu dinlemem lazimCanın sağ olsun canım. Çocuklar büyüsün güzel bir yerde iş bulur çalışırsın. Sağlık sorunların hallolsun yeter ki
işten gelince spor he valla alkış30 dk spor yaptım çok teşekkür ederimdevam artık boş boş oturuyordum işten gelince çok teşekkür ederim canım ve beğenen tüm canlar
Abla iyiyim moral olarak. Geçmişe şükrediyorum inanki. Özelden de görüştüğümüz gibi... Hamdolsun diyorum.Kuzum toparla kendini. Geçmiş geçmiştir moral ver kendine. Tek derdin kilo almak olsun insülin direncin için bir hekime göründün di mi...nasıl bir yol gösterdi? Acil şifalar dilerim. Ben de iyi kötü ilerliyorum.Güzel günlerin olsun kalk çay yap kendine her şey yoluna girer merak etme.
Başka hangi hapları kullanıyorsun canım?Şişkinlik yapmadı aksine bulantı ishal ama sadece o değil galiba diğer ilaçlarında yapıyor
Açlık iyidir yavHerkese selam çok açım yemek işini 4te bitirdim direniyorum
Evet evet sanki hemen belim incelmiş gibiAçlık iyidir yavacıkınca zayıflık hissi geliyo bana
Acıktım deme zayıflama hissi geldi de o zaman mutlu oluyon o gümbürtüyeEvet evet sanki hemen belim incelmiş gibi
Hahaha iyi hadi bakalım olumlama yapalımAcıktım deme zayıflama hissi geldi de o zaman mutlu oluyon o gümbürtüye
2 gündür öyle yapıyomHahaha iyi hadi bakalım olumlama yapalım
Bende şekersize direnmeye çalışıyorum tatlı manyağı olarak☹Kızlar selamlar
Bugün Oruca başladım. Hem borclarim bitsin hem bedenim dinlensin.
Yanina bide 21 gün şekersiz eklemeye çalışıyorum. Ve cezbedici çok şey var
Psikiyatri ilaçları birde doğum kontrol hapina basladimBaşka hangi hapları kullanıyorsun canım?
Allah kabul etsin canım.Kızlar selamlar
Bugün Oruca başladım. Hem borclarim bitsin hem bedenim dinlensin.
Yanina bide 21 gün şekersiz eklemeye çalışıyorum. Ve cezbedici çok şey var
Nasılsın fulyaAllah kabul etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?