Ne güzel düşünmüşsünüzOkulda 17 kadın 7 erkek öğretmen koro oluşturduk yarın şarkı söyleyeceğizöğretmenler gününü erkenden kutlayalım dedik
EvetKız bunları yiyormusun gerçekten
Günaydin, tesekkurlerGünaydıııın
Marmara' da yaşayan arkadaşlarim çok geçmiş olsun.
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın bende seni özledim yakında döneceğim kilo aldı başını gidiyor çünkü
Şeker için yürüyüş öneriyor Karatay ihmal etme. İlaçtan daha etkili canım. Eve ve sosyal ortama uyumlu beslendigimde kilo alıyorum. Kendimize özel yemekler yapmalıyız. Üzülme harekete geç yeni şeyler dene tatlım.Abla iyiyim moral olarak. Geçmişe şükrediyorum inanki. Özelden de görüştüğümüz gibi... Hamdolsun diyorum.
Ama kilo çok üzüyor beni. Dr. Hap verdi işte diyet yapmalısın, kilo vermen gerek yoksa şeker hastalığına döner dedi.
Bide aile hekimimle görüşcem, kendisi çok tecrübeli bir dr.
Hap hiç işe yaramadı bende. Yani öyle şişkinlik iştah kesme gibi bir durum olmadı
Aynen sporunda çok faydası oluyor zaten.Cok degistirdim. Biraz da sporla denicem. Yapacak bi sey yok. Evet aZimli
Günaydin, cocuklardan ötürü uyanıktım gecenin coğu (o saatlerde de) ama hareket hâlinde oldugumdan sanirim, duymadim. Allah korusunGnaydınlar arkadaşlar herkese çok geçmişler olsun geceki depremi bizlerde duyduk dolap kapıları çarptı.
İyi ol hep. Kiloyu hepimiz aldık ya toparlarız ama eminimiyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın bende seni özledim yakında döneceğim kilo aldı başını gidiyor çünkü
Biz birde 8.kattayız binada dıymayan komşularımız olmuş,dolap kapıları sarsıldı.Günaydin, cocuklardan ötürü uyanıktım gecenin coğu (o saatlerde de) ama hareket hâlinde oldugumdan sanirim, duymadim. Allah korusun
Bitki çayı içsen sökülür belkiucundan göründü gerisi gelmedi
Günaydın hocam,çok sağol teşekkürlerGünaydıııın
Marmara' da yaşayan arkadaşlarim çok geçmiş olsun.
Gü naydınalrGünaydın kızlar
GünaydınlarGünaydın herkese
Yaparım dimi abla açıktan okuyacağım zaten insan isterse herşeyi yapabilir dimi
Nasıl yaaaniiii geç saatte birşey yemedin dimiPatladım zaten sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?