Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eve yeni girdim çok yorgunum bugün hem kitap fuarı gezisi hem dersler hem de öğretmenler günü gösterisi vardı.

Öğrencim mendi pilavı getirmiş birkaç kaşık yedim evde yemek yok daha yemem inşallah

sorma ne haldeyimmm sormaaa diye bir şarkı vardı :D
koşturuyorum canım, çok şükür.. tedavilerime başladım. hem ruhsal hem fiziksel iyi olcam inşallah. tanılarımı aldım kendime savaşımı bitirdim barış dönemine giriyorum (: sen nasılsınnn

iyi akşamlar herkese. Dün biraz halsizdim, hiç gelemedim buralara. Hemen eksiklerimi tamamlayım önce.
21 kasım adımlar
8ACF18B3-90AC-4571-B93A-7076E92068AF.webp
12.301 adım.

22 kasım adımları
CB4513BF-0B2D-44AC-A0E3-423D03867B8B.webp
8.171 adım.

21 kasım salı menü
Sabah 10.00
2 badem salatalık,
2 kk peynir,
8 zeytin,
1 haşlanmış yumurta.

Öğlen 13.00
Yarım kaşarlı tost

Akşam 18.00
5 köfte ,
Salata,
1 dilim ekmek.

Ve tatlı krizlerine dayanamadım maalesef, gün içinde de yeterince yemek götürmediğim için planlarda bir sapma yaşadım.

Saat 20.00 gibi
Ay çöreği 😒 pastelfit pastelfit

Eve yeni girdim çok yorgunum bugün hem kitap fuarı gezisi hem dersler hem de öğretmenler günü gösterisi vardı.

Öğrencim mendi pilavı getirmiş birkaç kaşık yedim evde yemek yok daha yemem inşallah
Mendi pilavı nasıl canım
Kahvaltın ara öğünün vs nasıldı

sorma ne haldeyimmm sormaaa diye bir şarkı vardı :KK70:
koşturuyorum canım, çok şükür.. tedavilerime başladım. hem ruhsal hem fiziksel iyi olcam inşallah. tanılarımı aldım kendime savaşımı bitirdim barış dönemine giriyorum :-) sen nasılsınnn
Çok şükür tatlım,daha iyi görüyorum seni zaten daha pozitif kesinlikle :halay:
İyiyim canım bugün düşük kaloriye dayanma şeysi yaptım yine minik ara öğünlerle doydum biraz :21:

Mendi pilavı nasıl canım
Kahvaltın ara öğünün vs nasıldı

Çok şükür tatlım,daha iyi görüyorum seni zaten daha pozitif kesinlikle :halay:
İyiyim canım bugün düşük kaloriye dayanma şeysi yaptım yine minik ara öğünlerle doydum biraz :21:
inşallah daha iyi olacağım sağolasın :) bende öğleden sonra görümcemde tatlı ve börek yedim. akşam sabahtan kalan domates salata peyniri yedim

Back
X