Teşekkür ederim ablacimKuzum çok gerçmişler olsun,kitleyimi alacaklar şimdi boynundan.hayırlısı olsun iyi habrlerini alalımda senden.
Hayırlısı olsun senin için,sen iyi olda haberlerini alırız gene kendine iyi bak kuzumTeşekkür ederim ablacim
Evet kitleyi alacaklar bir aksilik cikmazsa ,yazarim gelismeleri musait oldukca
Gecmis olsun ablacim sanada görüşürüzBen kaçtım dişçi randevuum var bugün eşimde gelir birazdan görüşürüz
Geçmiş olsunBen kaçtım dişçi randevuum var bugün eşimde gelir birazdan görüşürüz
:))))Ay o profil fotosu ne hahahah
Seboş kardeşim
Hayatinla ilgili kararlar alman çok güzel tatlım. Yerinde sayan var olanla yetinen insanları hiç anlamam. Kesinlikle yaparsın sen kendine inan gerisi kendiliğinden gelecek.Yaparım dimi abla açıktan okuyacağım zaten insan isterse herşeyi yapabilir dimi
Canım arkadaşım Allah yardımcınız olsun.Günaydın hocam,çok sağol teşekkürler
Gü naydınalr
Günaydınlar
sorma ne haldeyimmm sormaaa diye bir şarkı vardıAmine Busra nasılsın canım
Mendi pilavı nasıl canımEve yeni girdim çok yorgunum bugün hem kitap fuarı gezisi hem dersler hem de öğretmenler günü gösterisi vardı.
Öğrencim mendi pilavı getirmiş birkaç kaşık yedim evde yemek yok daha yemem inşallah
Çok şükür tatlım,daha iyi görüyorum seni zaten daha pozitif kesinliklesorma ne haldeyimmm sormaaa diye bir şarkı vardı
koşturuyorum canım, çok şükür.. tedavilerime başladım. hem ruhsal hem fiziksel iyi olcam inşallah. tanılarımı aldım kendime savaşımı bitirdim barış dönemine giriyorumsen nasılsınnn
inşallah daha iyi olacağım sağolasın :) bende öğleden sonra görümcemde tatlı ve börek yedim. akşam sabahtan kalan domates salata peyniri yedimMendi pilavı nasıl canım
Kahvaltın ara öğünün vs nasıldı
Çok şükür tatlım,daha iyi görüyorum seni zaten daha pozitif kesinlikle
İyiyim canım bugün düşük kaloriye dayanma şeysi yaptım yine minik ara öğünlerle doydum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?