Avrupa' nin ve Ortadoğu' nun en mükemmel menüsüyle bugün kapatılacaktır kaptanım.Mavi takım,
Menüler düzenlensin, adımlar atılsın, sular icilsin. Bugün dahil 1.5 günümüz kaldı
@DombiliKus
@Willemijn-
Elhan
@SebastianCheesecake
@Mthn83
Iyi akşamlar ablacimBen kaçar iyi akşamlar sabaha görüşürüz hanımlar
Süper çok sevindim. Atmış vücut demek.Dikişlerimi aldirmak icin hastaneye geldim dikişim yokmuş
İyi akşamlarBen kaçar iyi akşamlar sabaha görüşürüz hanımlar
Teşekkür ederim canimSüper çok sevindim. Atmış vücut demek.
Sabah sana mesaj yazarken telefon çalmıştı öyle kalmış o mesajTeşekkür ederim canim
Yok canım aramaya çıktım az önce başka bir kedi vardı hasta onu barınağa götürdüm maalesef henüz Kendi kedim bulamadımCordelia kedi geldi mi
Olsun canimSabah sana mesaj yazarken telefon çalmıştı öyle kalmış o mesaj
Yaa gelir inşallah canim baska yer buldu belkideYok canım aramaya çıktım az önce başka bir kedi vardı hasta onu barınağa götürdüm maalesef henüz Kendi kedim bulamadım
Bu mümkün değil canım o kedi buraya gelmiyorsa ya korkuyordur ya hali yoktur. Kedi kısırlaştırma yapıldı. Gitmesi için herhangi bir neden yok burada yatacak yeri de var yiyecek yemeği de var her zaman. Yavrularına da ben baktım Bizim eve de geliyordu yani onu buradan hiçbir kuvvet götüremez. Ben de 5 gündür evde olmayınca birisi eve aldı herhalde ya da öldü bir şey oldu ondan gelemiyor diye düşünmüştüm. 2 seçenek çıktı yaralıydı durumu kötüydü zorlayarak bir şekilde buraya gelmiş. Muhtemelen yine buradaki apartmanlardan birinin bahçesinde bir yerde yani o uzakta değil buraya yakın bir yerde �nşallah kurtulur iyileşir gelirYaa gelir inşallah canim baska yer buldu belkide
Hakkında hayırlısı olsun canım çok zor şeyler biliyorum büyükler de kendine göre haklı elli bir yaştan sonra çocuk bakmak gerçekten çok zor siz de haklısınız geçim sıkıntısı yaşıyorsunuz İnşallah güzel bir yol güzel bir kapı açılır canımNe derseler o olacak artık ben karar verme şansım olmazsa. Annemde mecbur kabul edicek yani. Abla inan zorda olmasam kalkisitmiyjm sıcacık evde oturmak varken ..
Telefon almak zorunda kaldım 5 bin TL babamdan aldık. Daha 1 kuruş donemedik. Her ay 5 6 bin kart ödüyoruz eşim kursa yazildi, laptop aldı.. önümüzdeki ay kiraya zam gelecek, biz kiracıya Mart'ta zam yapcaz ve arası iyice açılacak biliyoruz. Doğalgaz elektrik zaten en az ikisi 1500 tutacak bu kis
Maalesef mümkün değil. bebekliğinden beri burada bizim kapıdaydıYaa gelir inşallah canim baska yer buldu belkide
Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzBu mümkün değil canım o kedi buraya gelmiyorsa ya korkuyordur ya hali yoktur. Kedi kısırlaştırma yapıldı. Gitmesi için herhangi bir neden yok burada yatacak yeri de var yiyecek yemeği de var her zaman. Yavrularına da ben baktım Bizim eve de geliyordu yani onu buradan hiçbir kuvvet götüremez. Ben de 5 gündür evde olmayınca birisi eve aldı herhalde ya da öldü bir şey oldu ondan gelemiyor diye düşünmüştüm. 2 seçenek çıktı yaralıydı durumu kötüydü zorlayarak bir şekilde buraya gelmiş. Muhtemelen yine buradaki apartmanlardan birinin bahçesinde bir yerde yani o uzakta değil buraya yakın bir yerde �nşallah kurtulur iyileşir gelir
Vereceğim birlikte resim atacağım. Açıkçası evdeki iki kediyi de sahiplendirebilirsem onu eve almak istiyorum inşallah iyileşirInsallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
Afiyet olsun canım.İyi akşamlar kızlar
Sabah
Sütlü kahve
Öğle dışardaydım
Kavurma,,, 1 porsiyon mercimekli pilav,,, cacık
Ara Türk kahvesi
Akşam
2 çatal tavuk,,, 1 büyük kase cacık
Kız hasta olunca adım filan atamadım bu hafta kreşe de göndermeyeceğim o yüzden adımım olmaz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?