Afiyet olsun, adımların içinde teşekkür ederim. Yarın daha hafif beslenelim cuma harika sonuçlar alalımBugün adım tamamlayamayabilirim. Kendimi zorlayacagim.
Öğlen 12.30 tavuk dürüm. Yarısını zor yedim. Biraz turşu.
Saat 4 de 1 muz
Saat 6 da yarım kase sulu köfte 2 yk yeşil fasulye. Biraz turşu
Su az oldu
Benim geri çevirdiklerim
İş yerinde 1 kez evde 3 kez çikolata çevirdim. Ayrıca yemekli misafir vardı. Kıymalı peynirli vardı. Ondanda yemedim
Su içsem iyi olurdu turşu çok oldu bugün
Öyle deme mecbur bırakıp gideceğim bendeSağol canım
2 gündür canım sıkkın. Valla çocuk büyürken dertleride büyüyor.
Canım 2014 de bebeğim oldu. Kas gevşekliği vardı. Oturma yeme içme sorundu. Bende kiloluydum. Bu halimle çocuğa bakamam dedim 1 yıl sonra tüp mide oldum. Kendi cabami da ekleyerek zorla 74 de düştüm. Son 1 yılda 10 kilo aldım. Her duygusal aclikta pes ettim. Yada kısa vadede aldığımi kısa vadede veremedim. Benim direk girtlaktan kesmeleri lazımmış
Dün seni etiketlemeyi çalıştım olmadı.
İsimleri büyük sadece kendileri hala süt kokuyor desene
Ye gitsin be tatlımŞu an mutfakta 3 katmerli 2 fıstıklı çikolata 6 gofret 1 kutu pişmaniye 1 paket şekerli.sakız 1 biskrem 1 paket baharatlı kraker var.
Ayrıca cevizli sucuk ☻
Ama yaptığım spor boşa gitmesin diye mutfağa gittikçe 500 ml lik bardakta su içip çıkıyom
Bende okudum onu. Kardeşim herşeyden yerdi bebekkende ama o da otizmli. Bazen ırsi oluyor galibayani ettir yumurtadır balıktır besleyici şeylerabur cuburun da bu rahatsızlıkla ilgisi bulunmuş o yüzden sordum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimBugün adım tamamlayamayabilirim. Kendimi zorlayacagim.
Öğlen 12.30 tavuk dürüm. Yarısını zor yedim. Biraz turşu.
Saat 4 de 1 muz
Saat 6 da yarım kase sulu köfte 2 yk yeşil fasulye. Biraz turşu
Su az oldu
Benim geri çevirdiklerim
İş yerinde 1 kez evde 3 kez çikolata çevirdim. Ayrıca yemekli misafir vardı. Kıymalı peynirli vardı. Ondanda yemedim
Su içsem iyi olurdu turşu çok oldu bugün
Afiyet olsun canim29 Kasım menüm
Kahvaltı 2 yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin söğüş
Latte ve protein bar
1 kase puding
Tavuk sote,yoğurt, haşlama sebze
4 bin adım, 40 dk egzersiz
30 kasım menüm
Kahvaltı isli peynir 2 dilim ekmek
Türk kahvesi 1 muz
Ciğer sote, patates kızartması, mercimek çorbası
5 kestane 3 ceviz
Nesfit ve süt
8 bin adım
Amine Busra
Eki Görüntüle 3169154
anladım canım güzelCanım annane babanne elinde büyüdü. Beslenmesine hiç karisamadim. Bebekken 2 yaşına kadar çorba ve biberonla beslendiği için. Yiyebildigi herşeyi verdiler. Şimdi o kadar çok değil ama sıfır şekerde degil. Normal çocuğuna nasıl sınırlar dahilinde herşeyi veriyorsun bizde de öyle
Benim otizmli dediğim oğlum kafasını bile tutamazdi 9 aylıkken bırakıp ise gittim. Süt sagdim. Mecburiyet başka birşey canım.gecmise bakınca evet üzülüyorsun ama an bunu gerektiriyor. Hiç üzülüp kendine baskı yapma. Herşey onlar içinÖyle deme mecbur bırakıp gideceğim bende
Amin cümlesinin inşallahanladım canım güzelAllah daha güzel günlerini de göstersin inşallah ve hep sağlıklı olsun
sağol kaptancım rica ederimAfiyet olsun adımlar içinde teşekkür ederim
olabiliyor canımBende okudum onu. Kardeşim herşeyden yerdi bebekkende ama o da otizmli. Bazen ırsi oluyor galiba
Yaaaa en kısa zamanda olucak artık beraberizHayatım boyunca hiç fit bi görüntüm olmadıfit halimi çok merak ediyorum . Bütün çabam onun için
Gel sana ikram edeyim bebeğimYe gitsin be tatlım
İnşallahYaaaa en kısa zamanda olucak artık beraberiz
Canım seni mi etiketliyorum
Ben seni etiketlemeyi yine unuttumAfiyet olsun, adımların içinde teşekkür ederim. Yarın daha hafif beslenelim cuma harika sonuçlar alalım
Bu kadar ile dirduysan bravo güzel bı spor yap 25-30 dk tatlı erit gider. Allah kabul etsin afiyet olsun.
Muhteşem canım 7 kedi psikolojik durumlar dağıldim.artik 2 kedi var bir düzene girip yapacağım. Sana güveniyorum gaz ver bana.Yarın başlıyorum ne zaman istersen takıl bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?