Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sayende iki gündür keyfim cok yerindeBence de sizi görmek harika![]()
Ben küçük ilçede yerel markette buldum kız. Kendine gelYaa bulamadım, girdiğim markette yoktu![]()
Ya güldüm okurken kıyamam sanaKendileri kaç alarm kurarlar, Saat 4 te çalmaya başlar, ertelemeye basar, tekrar çalar, tekrar erteler, yarım saat sonra kalkar, 5 te evden çıkar, giderken kardeşini kaldırır, o da 5:35 te evden çıkar. Aynı işyerinin farklı bölümünde çalışıyorlar. Ve ben bunların hepsini duyarım.
Kalkamama ihtimaline karşı ben de saat kurarım. Zaten vücut alışmış 30 senedir eşimi işe ben yollarım, çok nadirdir o saatlerde uykuda olmam
Oy oyy, Allah razi olsun.Ben de çok bakarım, evim biraz uzak, gelirlerse genelde yatıya kalırlar. Kaynanası yakın, sağolsun o da çok yardımcı olur
Ben de okuldaki hocaları yönlendiriyorum öyle. Aldığımı alırlar yaptığımı yaparlar :))Ben küçük ilçede yerel markette buldum kız. Kendine gelşaka bir yana, o markette denk gelmemis. Ulasmasi zor degil. Var ya biliyordum almak isteyecegini,.cunku cidden gıda konusunda farkli bir enerjim var. Bir keresinde alt tarafi erik almistim ögle arası. İs arkadaşım, pazardan gelmesine ragmen, elimde gorup, kosarak aldi
mürdüm eriginin suyunu anlatmistim. Bilmesine ragmen aldi. kiz kardesime sise sütü anlattim, seneler gecti, hep hatirlatir, benden görüp almisti. Ben de daha ne numaralar var
![]()
beni kendine benzetme sebepleri cogaliyorBen de okuldaki hocaları yönlendiriyorum öyle. Aldığımı alırlar yaptığımı yaparlar :))
Ben sana diyorum inanmıyorsunbeni kendine benzetme sebepleri cogaliyor![]()
Daha inandirici oldu cidden, deminki örnekleBen sana diyorum inanmıyorsun![]()
Neden sevmiyorsun o sınıfları?Allah'ım yarın nöbet var, ve hiç sevmedigim iki sınıfa ikişer saat dersim var geçsin gitsin yarın bir an önce![]()
Erkek sınıfları. Çok değerli öğrenciler var ama bir sınıfı bozmaya bir tane sikintili öğrenci yetiyor. Bu iki sınıfta da var öylesi. Kontrol altında tutuyorum sorun yaşamıyorum ama sürekli tetikte olmak canımı sıkıyorNeden sevmiyorsun o sınıfları?
60kiloyum sana ne zamandır sorucam bir üye vardı zayıflama gruplarında. Çok aktif bir üyeyken bir anda yok olmuştu herkes merak içindeydi geri döndü mü? Senin de o grupta yazdığını hatırlıyorum o yüzden sordum sana. Ama ne yazık ki ne grubun ne üyenin adını hatırlamıyorum
Dur nereye.Herkese iyi geceler canlarım![]()
Saraylarca diyesim geldi ama emin değilimNickini hatirlasan belki ben de gormusumdur
Uykum yok ama yatmalıyım benceDur nereye.Şakka şakka
iyi geceler