Annem beni hiç takip etmezdi mesela ne kadar üzülürdüm. O değer vermektir...Yani çocuğu tehtit etmek içine kapanmasına sebep olmak değil buradaki sebep. Başlarda takip edildiğini hissediyordum eminim ama sonra rutini olur. Takip edildiği için değil alışkanlığı olur o tür davranışlar. Öbür türlü sınırı geçersen arsız olur. Umursamaz. Nasılsa hep böyle der. Saygı duyulduğunu onemsendigini hissetmeli bir yandan. Bazıları sırf dikkat çekmek için yapıyor
Evet,bir de ikram,yemem gerekiyorNe zor oluyo ama demi
Önce inan kendine. Emin ol görürsünSağol ablam
Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul
Yetersiz veri
Saraylim olabilir mi nick
Allah muhabbetinizi artirsin
Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim
Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna
Aynı beni anlattın
Ama ben daha 70 i göremedim
Yeme işte bi.çatal al bırak yavrumEvet,bir de ikram,yemem gerekiyor
Okulda hoca,stres yonetimini anlatirken demisti, aZ da olsa olacak basari icin. Gayret oldugunu gosterir,diger türlü isteksiz gibi oluyor. Anlatamadim şuan .Eee yarın büyük gün heyecan varmı?
Ben çok heyecanlıyım. Ama bi yarista olmak bir gruba dahil olmak ben streslendiriyor. Umarım pozitif strestir
hayatin olagan akisina uygun degil.Yeme işte bi.çatal al bırak yavrum
mutfağı boşaltma çalışmalarıGel sana ikram edeyim bebeğim1 bardak da kola
afiyet olsunGünlük menümü de yazıp yastığa gömülüyorum,
30 kasım çarşamba
Sabah 10.30 ve 14.30 da aşağıdakileri ikiye bölüp yedim;
1 büyük boy avokado + yarım limon,
1 kabak, 50 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet.
Akşam 18.30
1 tabak kapuska,
80 gr kadar hindi eti,
1 porsiyon protein shake,
50 gr kadar kaşar.
Gün boyu 1 yk hindistan cevizi yağlı filtre kahve içtim.
Su:2 ltAmine Busra pastelfit
Bize farketmiyo her ortamda aşkımızı ilan ediyoruz.Sağol ablam
Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul
Yetersiz veri
Saraylim olabilir mi nick
Allah muhabbetinizi artirsin
Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim
Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna
Aynı beni anlattın
Ama ben daha 70 i göremedim
Ah be nerdeyse 8.000 oluyomuş
YaptımHeyecan duyman normal stres yapacak birşey yok. Adımların gayet iyiydi. Ufak kaçamakların oldu ama özellikle akşam yememek kg verdirir. Ara tartı yaptın mı hiç
İnşallah çok geçtim bu yollardan 72 sınırına zar zor indimÖnce inan kendine. Emin ol görürsün
Anladım canım. Yapıcı stres iyidir.Okulda hoca,stres yonetimini anlatirken demisti, aZ da olsa olacak basari icin. Gayret oldugunu gosterir,diger türlü isteksiz gibi oluyor. Anlatamadim şuan .
ahahaKendileri kaç alarm kurarlar, Saat 4 te çalmaya başlar, ertelemeye basar, tekrar çalar, tekrar erteler, yarım saat sonra kalkar, 5 te evden çıkar, giderken kardeşini kaldırır, o da 5:35 te evden çıkar. Aynı işyerinin farklı bölümünde çalışıyorlar. Ve ben bunların hepsini duyarım.
Kalkamama ihtimaline karşı ben de saat kurarım. Zaten vücut alışmış 30 senedir eşimi işe ben yollarım, çok nadirdir o saatlerde uykuda olmam
ahahaÖyle canım, vallahi dışarı çıkmaya korkuyorum. Fareli köyün kavalcısı gibi diziliyolar peşime mev de mev, yürütmüyorlar. Beslemiycem diyorum kıyamıyorum yine besliyorum
Çok üzüldüm yaa 12 yaş nedir. Allah esirgesinBize farketmiyo her ortamda aşkımızı ilan ediyoruz.
Bu okul sorunsalları beni de çok geriyor, sinirle hemen müdahele etmek istemiyorum ana dünkü haberi gördünüz mü çok üzücü
Ah be nerdeyse 8.000 oluyomuşböyle düşün. Gün gün adımını arttırmaya çalış, çok iyi geliyor
Tabi hayatım, onların tek istediği sevgi. Dün değil de önceki gün toplaştılar 3-5 . Gittim mama döktüm. Sadece 2’si yedi. Diğerleri benle takılıyoDışardaki kediler daha çok sevgiye muhtaç, bizimkiler bıkmış, gelen giden kucaklıyor, hele erkek olanı ben bırakıyor, oğlum yakalayıp kucaklıyor, o bırakıyor, öteki kucaklıyor, alıştı sakin sakin duruyor
Yaa çok şiriniz, bi gün foto çekeyim görahahasana da yazık yav
o zaman yemek mi yapsalar haftasonu, evi mi topluyorlar demiştin
bir iş bulmam lazım
ahahaçok şirinsiniz eminim
Allah annesine babasına sabır versinÇok üzüldüm yaa 12 yaş nedir. Allah esirgesin
Hayatı kendine uydurhayatin olagan akisina uygun degil.
mutfağı boşaltma çalışmaları
afiyet olsun
Bu sefer kendine inan. Yapıcam de ve asla pes etmeYaptım
İnşallah çok geçtim bu yollardan 72 sınırına zar zor indim
Anladım canım. Yapıcı stres iyidir.
Benim büyük oglanda hiç stres yok mesela deli oluyorum. Ne olumlu ne olumsuz. Acayip rahat bir çocuk. Sınav nasıl geçti diyorum. İyiydi önemli olan katılmak diyor
Canım stres yapma ben zamanında çok yaptım hiç gerek yokEee yarın büyük gün heyecan varmı?
Ben çok heyecanlıyım. Ama bi yarista olmak bir gruba dahil olmak ben streslendiriyor. Umarım pozitif strestir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?